Utomhushögtalare

Utomhushögtalare som är lämpliga att använda på altanen, uteplatsen eller i andra utomhusmiljöer! Välj bland flertal olika utomhushögtalare så som inbyggnadshögtalare eller vägghängda högtalare i flera olika storlekar och färger för att passa just din utomhusmiljö.
Läs mer
Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Tillverkare
    Canton Dayton Audio Definitive Technology DLS GAS Audio Power Heco Hertz Klipsch Lithe Audio Magnat Monitor Audio Morel Niles Pioneer Q Acoustics System One Visaton
Monteringstyp
    Inbyggnadshögtalare Trädgård Vägghängda högtalare
Färg
    Svart Vit
Visa fler...
1  2  3  Nästa »

Utomhushögtalare

Utomhushögtalare som är lämpliga att använda på altanen, uteplatsen eller i andra utomhusmiljöer! 
Välj bland flertal olika utomhushögtalare så som inbyggnadshögtalare eller vägghängda högtalare i flera olika storlekar och färger för att passa just din utomhusmiljö. 

Utomhushögtalare har konstruerats att tåla mer extrema miljöer med vind och fukt, vilket ger dig möjligheten att njuta och koppla av med bra ljud på terassen, i garaget, altanen eller vid poolen. Perfekt med skön musik i bakgrunden när du arbetar i trädgården eller bjuder in vännerna till grillfesten.

För att öka livslängden på en utomhushögtalare, då de slits i alla väder utan skydd året om, är att placera den under ett tak, vilket ger ett bättre skydd från regn och direkt solljus, och att man även tar in högtalarna på vinterhalvåret.
Den stora fördelen är att du inte behöver elda på med maxvolym från vardagsrummet för att höra musiken ute, vilket ger dig en bättre lyssnarupplevelse och möjligtvis även en gladare grannsämja.

Utomhushögtalare bluetooth

Med en utomhushögtalare med bluetooth eller wifi minimerar du kabeltrassel vilket både kan göra det mer estetiskt tilltalande, underlätta placering och framförallt göra det enkelt att trådlöst styra din musik i dina utomhushögtalare direkt från din mobila enhet via bluetooth.
Logga in