Utomhushögtalare

Utomhushögtalare som är lämpliga att använda på altanen, uteplatsen eller i andra utomhusmiljöer! Välj bland flertal olika utomhushögtalare så som inbyggnadshögtalare eller vägghängda högtalare i flera olika storlekar och färger för att passa just din utomhusmiljö.
Läs mer
Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Tillverkare
    Dayton Audio DLS GAS Audio Power Heco Hertz Klipsch Lithe Audio Magnat Monitor Audio Q Acoustics Rockford Fosgate Soundcast System One Visaton
Monteringstyp
    Inbyggnadshögtalare Portabel Trädgård Vägghängda högtalare
Färg
    Svart Vit
Visa fler...
1  2  3 Nästa »

Utomhushögtalare

Utomhushögtalare som är lämpliga att använda på altanen, uteplatsen eller i andra utomhusmiljöer! 
Välj bland flertal olika utomhushögtalare så som inbyggnadshögtalare eller vägghängda högtalare i flera olika storlekar och färger för att passa just din utomhusmiljö. 

Utomhushögtalare har konstruerats att tåla mer extrema miljöer med vind och fukt, vilket ger dig möjligheten att njuta och koppla av med bra ljud på terassen, i garaget, altanen eller vid poolen. Perfekt med skön musik i bakgrunden när du arbetar i trädgården eller bjuder in vännerna till grillfesten.

För att öka livslängden på en utomhushögtalare, då de slits i alla väder utan skydd året om, är att placera den under ett tak, vilket ger ett bättre skydd från regn och direkt solljus, och att man även tar in högtalarna på vinterhalvåret.
Den stora fördelen är att du inte behöver elda på med maxvolym från vardagsrummet för att höra musiken ute, vilket ger dig en bättre lyssnarupplevelse och möjligtvis även en gladare grannsämja.

Utomhushögtalare bluetooth

Med en utomhushögtalare med bluetooth eller wifi minimerar du kabeltrassel vilket både kan göra det mer estetiskt tilltalande, underlätta placering och framförallt göra det enkelt att trådlöst styra din musik i dina utomhushögtalare direkt från din mobila enhet via bluetooth.

Högtalare utomhus

Högtalare utomhus är ett bra sätt att förbättra din upplevelse utomhus. Oavsett om du har en fest eller helt enkelt njuter av en avkopplande dag utomhus, kan utomhushögtalare ge högkvalitativt ljud som förbättrar stämningen och atmosfären i din utomhusmiljö.

Hur fungerar högtalare utomhus?

Högtalare utomhus fungerar precis som vanliga högtalare, men med några viktiga skillnader. Eftersom de är utformade för att användas utomhus behöver de vara väderbeständiga och kunna tåla olika väder och vind. Detta innebär att utomhushögtalarna behöver vara tillverkade av hållbara material och designade för att tåla regn, snö och extrema temperaturer.

Utomhushögtalare är vanligtvis trådbundna eller trådlösa och finns i olika former och storlekar. Vissa utomhushögtalare är utformade för att smälta in i din utomhusmiljö, medan andra är designade för att göra ett uttalande och sticker ut.

Vilken utomhushögtalare ska jag välja?

När du väljer utomhushögtalare finns det flera nyckelfunktioner att ta hänsyn till. Dessa inkluderar:

Väderbeständighet: Som nämnts ovan behöver utomhushögtalare vara väderbeständiga för att tåla elementen. Let efter högtalare som är betygsatta för utomhusbruk och designade för att tåla regn, snö och extrema temperaturer.

Effekt och volym: Utomhushögtalare behöver vara tillräckligt kraftfulla för att producera klart och högt ljud i en utomhusmiljö. Välj en högtalare med effektbetyg och volymnivåer som passar dig och utomhusmiljön.

Ljudkvalitet: Precis som inomhus högtalare varierar utomhushögtalare i ljudkvalitet. Leta efter högtalare med en frekvensrespons som matchar dina lyssningspreferenser och som producerar klart, distorsionsfritt ljud.

Hållbarhet: Utomhushögtalare behöver vara tåliga och kunna tåla slitage av utomhusbruk. Välj en  högtalare som är tillverkad av högkvalitativa material och som är designade för att hålla för att användas utomhus.

Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.