Marinstereo

Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Tillverkare
    DLS DS18 Kenwood Pioneer Sony

Marinstereo

Marinstereo är som en helt vanlig bilstereo, men är en stereo till båt speciellt tillverkad för att tåla fukt, UV-strålning och andra utmaningar ett sjölag har att bjuda på. En marinstereo är oftast fylld med bra funktioner som Bluetooth, AUX, USB, färgdisplay, förvalsknappar, EQ, tydligt volymvrede och lågnivåutgångar. Du kan även finna enheter med inbyggd röststyrning. Vi har helt klart modeller för alla smaker, oavsett om det handlar om en simpel uppgradering eller ett professionellt ljudbygge på båten! 

Båtstereo

Båtstereo kallas också ofta för marinstereo. Hos BRL hittar du ett stort sortiment av båtstereos till pressade priser och snabba leveranser. Skaffa ett bra ljud till båten redan idag och en båtstereo som är anpassad efter dagens teknik med bland annat Bluetooth, AUX, USB, skärm med mera.

För att få bästa möjliga resultat rekommenderar vi att byta ut dina marinhögtalare när du ändå är igång. En ny marinstereo med stöd för bra ljud kräver minst lika bra marinhögtalare. Ge musiken rättvisa och tveka inte att även komplettera med ett passande marinslutsteg för att ge ditt nya ljud på båten än mer effekt! Vi har kompletta marinpaket för dig som vill göra en bra affär.Är du osäker på vilken marinstereo du ska köpa eller vill du veta mer om dem?
Kontakta vår hjälpsamma support på
support@brl.se eller via 019-206750 för att höra mer!

Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.