On-Ear

On-ear hörlurar är en hörlurstyp som placeras på öronen, men som inte i lika stor utsträckning är heltäckande som over-ear hörlurar. On-ear hörlurar används flitigt i studiomiljö, men det vanligaste användningsområdet är för musiklyssning.
Läs mer
Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Tillverkare
JBL Sennheiser Sony TDK
Funktioner
Brusreducerande Trådlös
Visa fler...
1  2  Nästa »

On-Ear

On-ear hörlurar är en hörlurstyp som placeras på öronen, men som inte i lika stor utsträckning är heltäckande som over-ear hörlurar. On-ear hörlurar används flitigt i studiomiljö, men det vanligaste användningsområdet är för musiklyssning. I vårt sortiment av on-ear hörlurar hittar du trådade on-ear hörlurar, trådlösa on-ear hörlurar och brusreducerande on-ear hörlurar. Tack vare att On-ear hörlurar går att använda trådlöst har on-ear hörlurar vid träning blivit mycket populärt på senare tid. 

Brusreducerade hörlurar on-ear

Brusreducerande hörlurar on-ear är för dig som vill att on-ear hörlurarna ska ha inbyggd brusreducering. Brusreducering arbetar för att minska omgivande brus och skapar en perfekt och tyst zon med musiken som enda fokus. 

Trådlösa hörlurar on-ear 


Trådlösa hörlurar on-ear är för dig som vill att hörlurarna ska vara helt eller delvis trådlösa. Delvis trådlös hörlurar kan användas både med och utan sladd. Du ansluter trådlösa hörlurar on-ear med Bluetooth och kan därefter spela upp musik från exempelvis Spotify från din telefon eller mobila enhet.

Vi erbjuder on-ear hörlurar från alla populära varumärken som exempelvis Bose, JBL, Sennheiser, Sony och inte minst de populära hörlurar on-ear för barn från JLab.
Logga in