Black Friday - Hem

Filtrera Dölj filter
Filtrera

Black Friday - Hem

Black Friday Högtalare

Ingen black friday utan grymma deals på högtalare. Hos oss hittar du många olika högtalare på vårt stora black friday firande. Söker du en trådlös högtalare till köket eller golvhögtalare och surroundhögtalare till hemmabion, på black week och black friday finns det stora möjligheter att du hittar precis den högtalare du vill ha till ett riktigt bra pris. 

Black Friday Hemmabio

Passa på att köpa en hemmabio under Black Friday. Det blir ett köp du kommer ha nytta av i princip varje dag, för du älskar väl också att ligga i soffan hemma och kolla på serier och filmer? Under Black Friday har vi extra bra erbjudanden på hemmabiosystem så passa på och gör en bra deal idag.

Black Friday Hörlurar

På Black Friday kommer vi erbjuda hörlurar av olika modeller till riktigt bra priser. Trådlösa hörlurar, brusreducerande, in-ear hörlurar, on-ear hörlurar. Vi har ett stort sortiment av hörlurar så du kan med stor säkerhet hitta hörlurar som passar dig.

Black Friday Skivspelare

Skivspelare eller vinylspelare är en av de hetaste trenderna de senaste åren. Under Black Friday hittar du flera skivspelare från populära varumärken till riktigt bra priser. 

black-week-hem

Black Friday Subwoofer

Om Black Friday hade varit en produkt så borde det vara en subwoofer. Få saker är så effektfulla som en subwoofer, oavsett om det är till musik eller för att göra effekterna i serien på hemmabion till en oförglömlig upplevelse. Vi brukar säga att en subwoofer är en av de bästa julklapparna du kan ge till din partner, oavsett ålder!

Black Friday Soundbar

Vill du förbättra ljudet i din platta TV gör en soundbar stor skillnad för ditt ljud och är lätt att möblera vid din TV. Under Black Friday kan du köpa soundbar till riktiga kampanjpriser.

Black Friday och Black Week på brl.se

Vi laddar upp med massvis av riktigt bra erbjudanden online och i alla våra butiker. Du kommer att kunna hitta massvis med prissänkta produkter och Black Friday-erbjudanden oavsett om du är ute efter en ny högtalare till hemmet eller att uppgradera ditt billjud.   Vi utlovar stor prisfest och möjlighet att göra riktigt bra kap. Vi kommer uppdatera med nya erbjudanden under hela kampanjen och fylla på med produkter, allt för att du ska kunna göra ett riktigt bra fynd. Observera att först till kvarn gäller och att vissa produkter kommer att blu slutsålda.

Black Friday och Black Week i våra butiker

Självklart kommer vi också fylla våra butiker med bra erbjudanden och Black Friday deals. Våra butiker kommer vara fyllda till brädden och du är välkommen att göra dina fynd så fort kampanjen startar.

För att ta del av de allra bästa priserna och produkterna så gäller det vara på plats i tid. Alla produkter kampanjen visas på brl.se  men tänk på att lagren och hyllorna i våra butiker fylls på löpande. Det kan därför löna sig att komma till oss både en och två gånger. Eller gör det enkelt för dig och beställ produkten online och leverera till din BRL-butik!

Vad är Black Friday?

Black Friday startade i USA och inföll  fredagen efter Thanksgiving i årtionden och var startskottet  för julhandeln. Butiker har lockat med kraftigt prissänkta produkter och erbjudanden och köerna har varit långa utanför varuhusen. Denna fredag har blivit en så pass stor shoppingdag i USA  att de flesta anser det som årets största shoppingdag.

När är Black Friday?

Black Friday infaller alltid dagen efter Thanksgiving vilket i sin tur alltid är fjärde torsdagen i november. Detta innebär att datumet varierar från år till år men alltid infaller någon gång mellan den 23 och 29 november.

Du kan här under se vilket datum som Black Friday kommer infalla de kommande åren så att du redan nu kan boka in, förbereda inköpslistan och vara redo för en dag full av shopping.

2023: Black Friday är fredagen den 24 november
2024: Black Friday är fredagen den 29 november
2025: Black Friday är fredagen den 28 november

Black Friday i Sverige

Även om Black Friday har funnits i över 40 år så har vi i Sverige tagit begreppet till oss först under 2010-talet. Black Friday har dock växt snabbt och år för år slagit nya rekord och räknas idag som den enskilt största dagen för svensk handel. Fenomenet har fått ett stort genomslag både i butiker där köerna i ringlat långa och på nätet där vissa hemsidor gått ner på grund av enorma trafikflöden.

Vad är Black Week och Black Month?

De senaste åren har många butiker utökat sin kampanj från Black Friday till Black Week eller Black Month.  För våra kunder ger det fler möjligheter att hitta de bästa priserna och produkterna som de söker. Många har upplevt en stress under den traditionella Black Friday-dagen, men genom att sprida ut kampanjen över en längre period kan vi minska trängseln i butikerna och ute bland ombuden som hanterar paketen och därmed också skapa en mer avslappnad shoppingupplevelse.

Logga in