Dayton Audio 2-vägshögtalare 6,5tum med SC4B högtalarväxel | Dayton Audio | Hemm

Hemmaljud / Paketlösningar / Multiroompaket

Dayton Audio 2-vägshögtalare 6,5tum med SC4B högtalarväxel

Upplev ett välljudande multiroompaket som passar lika bra i inne i köket som ute på altanen, eller varför inte på båda samtidigt?

Artikelnr.
SETIO655PKT2
Dayton Audio
Dayton Audio 2-vägshögtalare 6,5tum med SC4B högtalarväxel i gruppen Hemmaljud / Paketlösningar / Multiroompaket hos BRL.se  (SETIO655PKT2)
Dayton Audio 2-vägshögtalare 6,5tum med SC4B högtalarväxel
Dayton Audio 2-vägshögtalare 6,5tum med SC4B högtalarväxel
Kampanj
4994 kr / 3998 kr
Du sparar 996 kr
space
Högtalarpar 1:

space
Högtalarpar 2:

space
Antal:

Lagerstatus
Leveranstid
  • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
  • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

Upplev ett välljudande multiroompaket som passar lika bra i inne i köket som ute på altanen, eller varför inte på båda samtidigt? Dayton Audio IO655 är ett par vädertåliga 6,5tum högtalare som alltid levererar med bravur.

Du får med dig 2par och kan själv välja om de ska vara svarta eller vita, eller så kanske du vill mixa lite och köra ett svart och ett vitt par? För att kunna styra högtalarna i de olika zonerna får du dessutom med dig System Ones högtalarväxel SC4B, som kan kontrollera upp till 4 separata zoner samtidigt!


Dayton Audio IO655
är ett par högtalare som är designade för att leverera ett pålitligt, högkvalitativt ljud samtidigt som de står emot en tuff utomhusmiljö. De kommer med en vädertålig konstruktion, komponenter av hög kvalitet och en exklusiv akustsik design finjusterade av Dayton Audio för en enastående prestanda. 

Varje högtalare har en mineralfylld kon, 6" woofer och en 1" metalliserad diskant. Det gör att det blir hög prestande över ett stort område. Ljudet är datoroptimerat och sedan finjusterat via omfattande lyssningstester.

Resultatet av detta arbete är ett detaljrikt, naturligt klingande högtalarsystem som hör hemma i vardagsrum,sovrum och kontor men den är också lika lämplig för uteplatser.  Tack vare sina robusta ABS bygg- och aluminiumgrillar kommer dessa högtalare hålla sitt snygga utseende i åratal.


System One SC4B är utan tvekan en av marknadens mest prisvärda högtalarväxlar. Du bestämmer själv precis vart du vill att det ska spela och hur högt, tack vare fyra zoner och separata volymkontroller för varje zon. Detta gör att man kan koppla in fyra par högtalare på en 2- kanals förstärkare.

Att System One SC4B snabbt blev en storsäljare är inte konstigt med tanke på hur enkel och smidig den är. Fungerar lika bra i hemmet som restaurangen eller butiken.  Med hjälp av den inbyggda impedanskorrigering i växeln belastas inte förstärkaren med för låg impedans och ingen effekt går på så vis förlorad ur förstärkaren.

Volymkontroll i sex steg med max 54dB dämpning. Separata on/off knappar för varje zon. Effekttålighet 2x80W RMS, 2x180W max. Frekvens respons +-1,2dB 20Hz-20kHz. Klämlist anslutning. Vikt 0,8kg. Mått: 210x160x44mm. 

Läs mer

Populära paket med denna produkt

Butikslager

Om varumärket

När man pratar om prisvärda, högkvalitativa högtalare och elektronikprodukter, så pratar man om Dayton Audio. Få tillverkare har samma bredd på sortiment och stora kunskap inom både hem och billjud, där förstärkare, högtalare och baselement är några av huvudingredienserna i företagens framgångsrecept!
Dayton Audio

Du har nyligen tittat på

Dayton Audio 2-vägshögtalare 6,5tum med SC4B högtalarväxel
-20%
Upplev ett välljudande multiroompaket som passar lika bra i inne i köket som ute på...
4994 kr
3998 kr

Liknande produkter

4 par System One IC670/OD570 & System One SC4B-högtalarväxel
-36%
Multiroompaket med 4 par System One IC670/OD570 tillsammans med högtalarväxeln...
8990 kr
5790 kr
System One OD570 med System One VSS4 Högtalarväxel
-35%
Multiroompaket med hela 4par utomhushögtalare från System One!
10790 kr
6998 kr

Produkter relaterade till din historik

System One Banankontakter 4-pack
Högkvalitativa banankontakter från System One.
98 kr