GAS BEAT112 med GAS PRO 80.4 & GAS alpha kitsystem | GAS | Billjud | Brl.se

Billjud / Paketlösningar / Helhetspaket

GAS BEAT112 med GAS PRO 80.4 & GAS alpha kitsystem

Uppgraderingspaket till ditt ljudsystem i bilen med nytt framsystem, baslåda och slutsteg från GAS!
Artikelnr.
SETBEAT112PKT2
GAS
GAS BEAT112 med GAS PRO 80.4 & GAS alpha kitsystem i gruppen Billjud / Paketlösningar / Helhetspaket hos BRL.se  (SETBEAT112PKT2)
GAS BEAT112 med GAS PRO 80.4 & GAS alpha kitsystem
Kampanj
4394 kr / 2998 kr
Du sparar 1396 kr
space
Kitsystem:

space
Antal:

Lagerstatus
Leveranstid
  • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
  • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

Grymt prisvärt helhetspaket för en bra uppgradering till din bil! Du får ett nytt framsystem med GAS alpha-kitsystem där du får välja olika storlekar på högtalarna för att den ska passa din bil. Koppla in det nya systemet till det medföljande GAS PRO 80.4 för att kunna spela högre och få ett riktigt bra tryck i ditt framsystem! Och för att få ytterligare basljud i denna uppgradering så får du med en baslåda från GAS BEAT med 12tums baselement & tllräckligt med bas för det perfekta komplementet till detta system!


GAS BEAT112 1x12" baslåda med 250W RMS/500W MAX effekttålighet. I prisklassen är det svårt att hitta ett likvärdigt välspelande och stryktåligt alternativ. Klassisk GAS-design med filtklädd låda och detaljer i orange. Med BEAT112 i bagaget blir det aldrig mer tråkigt!

  • 250W RMS / 500W MAX
  • 4 ohm impedans
  • 2" talspole

Hela BEAT-serien kännetecknas av prisvärdhet, spelglädje och kaxig design. Allt från 4" högtalarna till 12" baselementen går samma röda linje som visar på att bra ljud inte alltid behöver kosta skjortan. Med BEAT112 kan du andas ut, behålla skjortan på och samtidigt få ett riktigt grymt tryck i bilen!

Den filtklädda lådan, med svart ovansida och sidor i orange, är av portad konstruktion och lämpar sig bra för att spela högt. Baskonerna täcks av ett snyggt skyddsgaller för att förebygga eventuella skador, samt ytterligare höja kvaliteten på looken. 4 ohms terminal.


GAS PRO 80.4 är ett fyrkanalssteg som lämnar 4x80W RMS i 4 ohm. Steget lämnar tillräckligt med effekt för att driva de flesta fram- och baksystem med god marginal. Mångsidigheten gör att du även kan använda detta slutsteg som en basförstärkare genom att bryggkoppla och få 2x240W RMS i 4 ohm.


  • 4x80W RMS 4ohm
  • 4x120W RMS 2ohm
  • 2x240W RMS 4ohm bryggat

GAS PRO 80.4 är en vidareutveckling av tidigare PRO AMP-serier där man återigen har skapat ett slutsteg med högkvalitativa ljudkomponenter i ett fantastiskt prisläge.

Jämfört med tidigare fyrkanalssteg ger GAS PRO 80.4 nu ännu mer effekt. Steget är väldesignat med kanter i orange färg och en diskret GAS-logga på toppen.

Slutstegets användningsområde är brett. Använd det till dina 6x9" högtalare och ett framsystem och det spelar med fullkontroll. Vill du bryggkoppla steget kan du få ut hela 2x240W i 4 ohm.GAS Alpha kit
Oavsett om du driver dem med bilstereons effekt eller kopplar till ett slutsteg kan du vara säker på att du får det ljud som din musik förtjänar. Diskanten med spridningslins ger en mer detaljerad återgivning i de övre frekvensregistren. Tillsammans med kraftiga magneter som ger bra tryck vid hög belastning utan missljud är och förblir GAS ALPHA en av marknadens mest prisvärda högtalare. Levereras komplett med galler och delningsfilter.
Läs mer

Populära paket med denna produkt

Rekommenderade tillbehör

GAS PP4CCA Kabelkit 20mm²
GAS PP4CCA är ett komplett kabelkit för inkoppling av slutsteg.
598 kr
Silent Coat Startkit
Ett startkit ifrån Silent Coat för ljudisolering i bil.
199 kr

Butikslager

Om varumärket

GAS är ett namn som ständigt ligger längst ut på tungspetsen när det kommer till billjud. Det är ett varumärke som erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av ljudkomponenter till bil och som ständigt förnyar och förbättrar sina produkter. Produkterna förändras, men konceptet förblir detsamma. Att erbjuda högkvalitativa ljudprodukter, till ett pris som ytterst få konkurrenter har möjlighet att matcha - utan att någonsin tumma på kvaliteten! 
GAS

Du har nyligen tittat på

GAS BEAT112 med GAS PRO 80.4 & GAS alpha kitsystem
-32%
Uppgraderingspaket till ditt ljudsystem i bilen med nytt framsystem, baslåda och slutsteg fr...
4394 kr
2998 kr

Liknande produkter

GAS Alpha 112 1x12tum med JBL GTR-7535 & GAS ALPHA KITHÖGTALARE
-23%
Riktigt kraftigt och bra helhetspaket från märket GAS och JBL!
8389 kr
6498 kr
GAS BEAT112 & GAS PRO 80.2
-33%
Baspaket med 12" GAS BEAT-låda och medföljande GAS PRO 80.2 slutsteg!
2696 kr
1798 kr
Rockford Punch P300-12 med Rockford Punch kitsystem
-28%
Ett helhetspaket som kombinerar den aktiva 12 tummaren P300-12 och kitsystem från ...
5588 kr
3998 kr

Produkter relaterade till din historik

GAS PP4CCA Kabelkit 20mm²
GAS PP4CCA är ett komplett kabelkit för inkoppling av slutsteg.
598 kr
Silent Coat Startkit
Ett startkit ifrån Silent Coat för ljudisolering i bil.
199 kr