GAS PM65 6.5tum & GAS PST14 i GAS SPL-låda | GAS | Billjud | Brl.se

Billjud / Högtalare / SPL-kit

GAS PM65 6.5tum & GAS PST14 i GAS PRO SPL-låda

Ett smidigt och mycket bra alternativ för en enklare montering av ditt SPL-system!
Artikelnr.
SET4652PM65P14
GAS
GAS PM65 6.5tum & GAS PST14 i GAS PRO SPL-låda i gruppen Billjud / Högtalare / SPL-kit hos BRL.se (SET4652PM65P14)
GAS PM65 6.5tum & GAS PST14 i GAS PRO SPL-låda
Kampanj
5934 kr / 3998 kr
Du sparar 1936 kr
Lagerstatus
Leveranstid
 • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
 • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
 • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

Ett paket som innefattar de beryktade GAS PM65-middarna, horndiskanter och SPL-låda. Samtliga produkter ingår i GAS PRO SPL-serie och är gjorda för att klara av höga volymer och rejält med tryck. SPL-lådan lyfter ljudet och ger PM65 rätt förutsättningar för extra mycket tryck i det nedre frekvensomfånget. Tack vare denna lådas smarta utformning kan du välja mellan slutet och portad läge. En portad låda ger mer tryck och en sluten låda ger ett mer kontrollerat välljud. Detta är helt klart ett grymt val för dig som är ute efter ett ordentligt SPL-system utan att göra åverkan på bilens interiör. Läs mer om produkterna nedan! 


Glöm inte att ge rätt frekvensdelning till diskanter och midbasar med hjälp av ett delningsfilter. Detta för att förhindra att diskanterna spelar lägre frekvenser än vad de är avsedda för. GAS PM65 PRO SPL
 är en lättdriven midbas som utan problem hörs oavsett baslåda. Detta är ett perfekt val om man vill komponera sitt egna SPL-högtalarkit. Kompletteras väl tillsammans med diskanten GAS PST14. (Tillval)

 • 60W RMS/120W max
 • Frekvensomfång: 85Hz – 12kHz
 • Känslighet: 92dB
 • Impedans: 4ohm

Denna snygga midbas har ett Carbon behandlat membran, och en orange, pressgjuten, aluminium ram. 30 oz magnet. 1,5 tums högtempererad talspole. Fungerar även perfekt som hatthyllehögtalare om man vill överösta sina polare i baksätet, spelar extremt högt och tydligt och kan inte jämföras med vanliga högtalare. Galler ingår.GAS PST14 PRO SPL är ett par snygga 1" horndiskanter som levererar ett bra ljud till ett mycket bra pris. Tack vare en rejäl 1" talspole, en 5,4 Oz magnet och en lättdriven konstruktionen hanterar denna produkt hela 40W RMS. Diskanthornet sprider ljudet och bidrar till en bra ljudbild. Dessa diskanter kan kompletteras med karaktärsmatchande midbasar; PSM6, PSM64, PSM68, PSM84 och PSM88 (tillval). Detta är ett bra val om du vill ha bra kvalitet utan att tömma plånboken. 

 • Effekttålighet 40W RMS / 150W MAX
 • Impedans 4 ohm
 • Frekvensomfång 2000 - 20 000 Hz
 • Känslighet 93 dB

GAS Car Audio levererar ännu en prisvärd och riktigt välpresterande diskant. Med många års erfarenhet i ryggen har man lyckats utveckla en diskant som trots ett förhållandevis lågt pris, fortfarande låter mycket bra. Aluminiumkorg, titankon och en 1" talspole är bara några av de komponenter och material som ger denna kaxiga produkt förutsättningarna för att ge ett högt och schysst ljud.GAS PRO SPL-låda 4x6.5 tum med diskanthål är en låda gjord för SPL och montering av 6.5" högtalare, samt 2 diskanter. Detta gör att du får ett grymt ljudtryck, samt en snygg och smidig installation utan att behöva göra åverkan på bilens interiör. Det fina med denna låda är att du själv väljer om den ska vara portad eller sluten. På sidan av lådan kan du plocka loss sidopanelerna och få lådan portad. Något som ger rätt förutsättningar för ett maximalt ljudtryck. Om du önskar mer välljud låter du sidopanelerna sitta kvar, med hjälp av medföljande skruvar. (se bild) 

Lådan är gjord i MDF och är dämpad med ull för bättre ljud. Kablar sitter redan anslutna förberedda i lådans terminaler för att göra montering enkelt och smidigt. Det sitter dessutom ordentliga terminaler i lådan för en säker och stabil anslutning från slutsteget. 

 • Välj enkelt mellan portad och sluten konstruktion
 • Gjord i MDF
 • Hål för diskanter
 • Kablar är redan anslutna och förberedda i lådan
 • Dämpull för bättre ljud
 • Ordentliga terminaler

Denna låda är speciellt utformad för GAS PRO SPL-högtalare. Diskanthålen är speciellt utformade för GAS PST14 PRO SPL, men hålen går givetvis att modifiera.


GAS PSX2 är ett delningsfilter för upp till två stycken 4 ohms element och 1 diskant. Guldpläterade terminaler och kompabilitet med samtliga fabrikat av högtalare! 

 • Effekthantering 125W RMS/250W MAX
 • Inbyggd delning för diskant
 • Delningsfilter för 4 ohms midbas (en midbas för varje utgång på filtret) och 4 ohms diskant

Delningsfrekvens till midbasen 4000Hz 6dB/okt.
Delningsfrekvens till diskanten 12kHz 12dB/okt.
Diskantdämpning -0dB och -6dB.Läs mer

Populära paket med denna produkt

Rekommenderade tillbehör

GAS PP2 Kabelkit 10mm²
GAS PP2 är ett 10mm² kabelkit med 100 % koppar. 
598 kr
GAS PRO 80.2
GAS PRO 80.2 är ett tvåkanalssteg som lämnar 2x80W RMS i 4 ohm.
1198 kr
GAS PSX2 2-vägs Delningsfilter
GAS PSX2 2-vägs delningsfilter för upp till två stycken 4 ohms element och 1 diska...
298 kr

Butikslager

Om varumärket

GAS är ett namn som ständigt ligger längst ut på tungspetsen när det kommer till billjud. Det är ett varumärke som erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av ljudkomponenter till bil och som ständigt förnyar och förbättrar sina produkter. Produkterna förändras, men konceptet förblir detsamma. Att erbjuda högkvalitativa ljudprodukter, till ett pris som ytterst få konkurrenter har möjlighet att matcha - utan att någonsin tumma på kvaliteten! 
GAS

Du har nyligen tittat på

GAS PM65 6.5tum & GAS PST14 i GAS PRO SPL-låda
-33%
Ett smidigt och mycket bra alternativ för en enklare montering av ditt SPL-system!
5934 kr
3998 kr

Produkter relaterade till din historik

GAS PSX2 2-vägs Delningsfilter
GAS PSX2 2-vägs delningsfilter för upp till två stycken 4 ohms element och 1 diska...
298 kr
GAS PRO 80.2
GAS PRO 80.2 är ett tvåkanalssteg som lämnar 2x80W RMS i 4 ohm.
1198 kr
GAS PP2 Kabelkit 10mm²
GAS PP2 är ett 10mm² kabelkit med 100 % koppar. 
598 kr