Köp GAS XF62 i PRO SPL-låda med GAS PRO 80.2 från GAS hos Brl.se

Billjud / Högtalare / Högtalarpaket

GAS XF62 i PRO SPL-låda med GAS PRO 80.2

Ett paket innehållandes riktigt kaxiga högtalare, SPL-låda och slutsteg!
Artikelnr.
SET465XF62B802
GAS
GAS XF62 i PRO SPL-låda med GAS PRO 80.2 i gruppen Billjud / Högtalare / Högtalarpaket hos BRL.se (SET465XF62B802)
GAS XF62 i PRO SPL-låda med GAS PRO 80.2
Kampanj
5792 kr / 5498 kr
Du sparar 294 kr
Lagerstatus
Leveranstid
 • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
 • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
 • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

Detta paket innehåller de högpresterande och kaxiga koaxialhögtalarna från GAS PRO SPL-serie, samt en gedigen SPL-låda från GAS. Dessa högtalare gör sig riktigt bra i denna låda, som genererar ett riktigt bra tryck från högtalarnas mellanregister. Till denna fina kombo medföljer även ett 2-kanalssteg, som fulländar detta paket. Det innebär att du alltså måste parallellkoppla högtalarna till terminalerna i lådan. 

Detta är ett utmärkt val för dig som inte vill göra åverkan på bilens interiör, eller bara vill ha en snygg, kraftfull och enkel installation. Att ha denna typ av högtalare i en låda skapar ett större tryck och ett bättre ljud, jämfört med vad du får med att montera högtalarna i dörrarna. Det extra fina med denna låda är att du själv väljer om du vill att den ska vara portad eller sluten. Läs mer om detta nedan! GAS XF62 PRO SPL
 är ett par koaxialhögtalare, speciellt utformade för SPL. Dessa 6.5" högtalare är den perfekta lösningen för dig som vill spela högt på ett enkelt sätt, utan att behöva montera ett SPL-kit i bilen. En rejäl konstruktion, 1.5" talspole och ett coolt horn till diskanten ger XF62 rätt förutsättningar för att leverera höga ljudvolymer och ordentligt tryck. Högtalarna är också utrustade med ett inbyggt galler som skyddar högtalarna och ger dem ett riktigt coolt utseende! 

 • Koaxialhögtalare utvecklade för SPL
 • 80W RMS / 160W MAX
 • 90 dB känslighet
 • 4 ohm impedans
 • Diskantkon i aluminium & horn för optimal ljudspridning
 • 1.5" talspole

Diskantens kon är tillverkad i aluminium vilket ger en tillfredsställande återgivning av de högre frekvenserna. Den högljudda diskanten kompletteras väl av ett rejält mellanregister som återger de lägre frekvenserna med ett ordentligt tryck. Korgen är framtagen i gjuten aluminium och diskanten är av orangefärgad titanium. Hornet till diskanten, också i klassisk GAS-anda är inte bara coolt utan sprider även ljudet mycket bra. Noga utvalda material och precist avstämda högtalarelement bidrar till en förstklassig ljudbild. GAS XF62 ger ett välbalanserat ljud och tål riktiga höga ljudvolymer. 

GAS XF62 är ett utmärkt val för såväl montering i dörrar som i hatthyllan! I hatthyllan får man generellt en utmärkt ljudspridning som bidrar till ett starkt och fylligt helhetsljud. Högtalaren kommer med en inbyggd kondensator som ser till att mellanregistret och diskanten spelar rätt frekvenser. 


Yttermått: 178mm 
Monteringsdjup: 89mm
Monteringshål: 147mm
Effekttålighet RMS: 80W
Effekttålighet MAX: 160W


GAS PRO SPL-låda 4x6.5 tum är en låda gjord för SPL och montering av 6.5" högtalare. Detta gör att du får ett grymt ljudtryck, samt en snygg och smidig installation utan att behöva göra åverkan på bilens interiör. Det fina med denna låda är att du själv väljer om den ska vara portad eller sluten. På sidan av lådan kan du plocka loss sidopanelerna och få lådan portad. Något som ger rätt förutsättningar för ett maximalt ljudtryck. Om du önskar mer välljud låter du sidopanelerna sitta kvar, med hjälp av medföljande skruvar. (se bild) 

Lådan är gjord i MDF och är dämpad med ull för bättre ljud. Kablar sitter redan anslutna förberedda i lådans terminaler för att göra montering enkelt och smidigt. Det sitter dessutom ordentliga terminaler i lådan för en säker och stabil anslutning från slutsteget. 

 • Välj enkelt mellan portad och sluten konstruktion
 • Gjord i MDF
 • Kablar är redan anslutna och förberedda i lådan
 • Dämpull för bättre ljud
 • Ordentliga terminaler

Denna låda är speciellt utformad för GAS PRO SPL-högtalare.


GAS PRO 80.2 är ett tvåkanalssteg som lämnar 2x80W RMS i 4 ohm. Steget lämnar tillräckligt med effekt för att driva de flesta fram- eller baksystem med god marginal och använder sig av en Klass AB-teknik. Mångsidigheten gör att du även kan använda detta slutsteg som en basförstärkare genom att bryggkoppla och få 1x240W RMS i 4 ohm.

 • Klass AB
 • 2x80W RMS 4ohm
 • 2x120W RMS 2ohm
 • 1x240W RMS 4ohm bryggat

   

GAS PRO 80.2 är en vidareutveckling av tidigare PRO AMP-serier där man återigen har skapat ett slutsteg med högkvalitativa ljudkomponenter i ett fantastiskt prisläge.

Jämfört med tidigare två ger GAS PRO 80.2 nu ännu mer effekt. Steget är väldesignat med kanter i orange färg och en diskret GAS-logga på toppen.

Slutstegets användningsområde är brett. Använd det till dina 6x9" högtalare eller ditt framsystem och det spelar med fullkontroll. Vill du bryggkoppla steget kan du få ut hela 1x240W i 4 ohm och använda som en basförstärkare.Läs mer

Populära paket med denna produkt

Specifikationer

 • Koaxialhögtalare: 2 st. GAS XF62 PRO SPL 6,5tum Koaxialhögtalare (Artnr. 900PSXF62)
 • Slutsteg: 1 st. GAS PRO 80.2 (Artnr. 900PRO802)
 • SPL-låda: 1 st. GAS PRO SPL-låda 4x6.5tum (Artnr. 910PSE465VS)
  Förstärkare: Ja
  Tillverkare: GAS
  Storlek: 6.5 tum
  Typ: 2 Par
 • Rekommenderade tillbehör

  GAS PP2 Kabelkit 10mm²
  GAS PP2 är ett 10mm² kabelkit med 100 % koppar. 
  598 kr
  GAS T-shirt
  -34%
  T-shirt från GAS med snyggt tryck på fram och baksida!
  298 kr
  198 kr
  Silent Coat Vibrodamping 2mm (BULK) 4,0kvm
  -70%
  Silent Coat Vibrodamping är det självklara valet för dig som vill ge dina högt...
  1998 kr
  598 kr

  Butikslager

  Om varumärket

  GAS är ett namn som ständigt ligger längst ut på tungspetsen när det kommer till billjud. Det är ett varumärke som erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av ljudkomponenter till bil och som ständigt förnyar och förbättrar sina produkter. Produkterna förändras, men konceptet förblir detsamma. Att erbjuda högkvalitativa ljudprodukter, till ett pris som ytterst få konkurrenter har möjlighet att matcha - utan att någonsin tumma på kvaliteten!
  GAS

  Du har nyligen tittat på

  GAS XF62 i PRO SPL-låda med GAS PRO 80.2
  -5%
  Ett paket innehållandes riktigt kaxiga högtalare, SPL-låda och slutsteg!
  5792 kr
  5498 kr

  Produkter relaterade till din historik

  Silent Coat Vibrodamping 2mm (BULK) 4,0kvm
  -70%
  Silent Coat Vibrodamping är det självklara valet för dig som vill ge dina högt...
  1998 kr
  598 kr
  GAS PP2 Kabelkit 10mm²
  GAS PP2 är ett 10mm² kabelkit med 100 % koppar. 
  598 kr
  GAS T-shirt
  -34%
  T-shirt från GAS med snyggt tryck på fram och baksida!
  298 kr
  198 kr