JVC KD-R794BT & GAS ALPHA-högtalare | JVC | Billjud | Brl.se

Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket

JVC KD-R794BT & GAS ALPHA-högtalare

Stereo med Bluetooth från JVC och två par högtalare från GAS i paket!
Artikelnr.
SETKDR794ALPHA
JVC
JVC KD-R794BT & GAS ALPHA-högtalare i gruppen Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket hos BRL.se  (SETKDR794ALPHA)
JVC KD-R794BT & GAS ALPHA-högtalare
Kampanj
2891 kr / 2098 kr
Du sparar 793 kr
space
Högtalarpar 1:

space
Högtalarpar 2:

space
Antal:

Lagerstatus
Leveranstid
  • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
  • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

Välj själv vilka storlekar du vill ha på dina två par GAS Alpha-högtalare. Till det medföljer även enkeldinstereon JVC KD-R974BT, där du kan ansluta med Bluetooth för att streama musik och ta emot handsfree-samtal. Bygg ut ljudsystemet tack vare ställbar lågnivåutgång! 


JVC KD-R794BT är en funktionsrik enkeldinenhet som levererar anslutningar som passar alla. Fronplacerade AUX och USB-ingångar kompletteras av Bluetooth för handsfree och musikstreaming. Kontrollera det ljudmässiga slutresultatet via 13-bands grafisk EQ för att uppnå din personliga och skräddarsydda ljudpreferens!  

  • AUX/ USB
  • Bluetooth för två telefoner samtidigt
  • 13-band grafisk EQ
  • 1par lågnivåutgångar
  • 4x50W MOSFET-förstärkare


Anslut och dela
En modern bilstereo ska inte bara återge ett grymt ljud, utan den ska även öppna dörrar för den moderna livsstilen. KD-R794 gör just detta genom att låta dig ansluta din smarta enhet på det sätt som behagar, trådbundet via AUX/USB, eller trådlöst via Bluetooth. 


GAS Alpha-Koaxialer 
GAS ALPHA koaxialer har aldrig varit bättre. Flertalet uppgraderingar har gjorts på den redan omtalade serien. Membranet har t.ex justerats ytterliggare för att ännu smidigare och balanserat återge musiken som det var tänkt när den spelades in. Välj själv vilken storlek på koaxialhögtalaren du vill ha.

GAS Alpha 6x9" Koaxial
GAS ALPHA 6946 är en riktig killer bland hatthyllealternativen. Den sobra svarta färgen med oranga detaljer gör högtalaren oerhört snygg. Det viktigaste och mest omtalade är dock ljudet. 3-vägs högtalare med en diskant och spridningslins för att skapa en mer detaljerad återgivning i de övre frekvensregistren. Tillsammans med en kraftig magnet som ger bra tryck vid hög belastning utan missljud är och förblir GAS ALPHA 6946 en av marknadens mest prisvärda altenativ.

Läs mer

Populära paket med denna produkt

Butikslager

Om varumärket

JVC är en av bilstereomarknadens absoluta giganter när det kommer till huvudenheter och tillhörande utrustning. Det enorma sortimentet med allt från mediaspelare i enkeldin-format till dubbeldin-enheter med Apple CarPlay och Android Auto hyser garanterat någonting för alla smaker!
JVC

Du har nyligen tittat på

JVC KD-R794BT & GAS ALPHA-högtalare
-27%
Stereo med Bluetooth från JVC och två par högtalare från GAS i paket!
2891 kr
2098 kr

Produkter relaterade till din historik

Silent Coat Startkit
Ett startkit ifrån Silent Coat för ljudisolering i bil.
199 kr