JVC KW-R520 & Rockford Fosgates Prime-högtalare | JVC | Billjud | Brl.se

Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket

JVC KW-R520 & Rockford Fosgates Prime-högtalare

Snyggt och välspelande bilstereopaket, innehållandes dubbel-dinaren KW-R520 från JVC och två par koaxialer från Rockford Fosgates Prime-serie. 
Artikelnr.
SETKWR520PRIME
JVC
JVC KW-R520 & Rockford Fosgates Prime-högtalare i gruppen Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket hos BRL.se  (SETKWR520PRIME)
JVC KW-R520 & Rockford Fosgates Prime-högtalare
Kampanj
2779 kr / 1990 kr
Du sparar 789 kr
space
Högtalarpar 1:

space
Högtalarpar 2:

space
Antal:

Lagerstatus
Leveranstid
  • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
  • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

I detta snygga och välspelande bilstereopaket har vi inkluderat den funktionsrika stereon JVC KW-R520. För att göra ljudet rätta, ingår dessutom två par koaxialer från Rockford Fosgates Prime-serie. 


JVC KW-R520
är en dubbel-DIN bilstereo med både AUX-ingång samt USB-port, perfekt när man vill slippa ta med sig alla cd-skivor och istället enkelt ansluta USB-stickan med favoritsamlingen på. Receivern kan hantera alla ljudfiler i formaten CD, WAV, FLAC, MP3 och WMA.

Den har en snygg design i svart bas med vit LCD-skärm och varierande knappbelysning. För att ge dig det bästa möjliga ljudet är den även utrustad med en kraftig 4x50W MOSFET förstärkare.

För att du ska kunna anpassa ljudet precis som du vill ha det så finns inbyggd 3-bands parametrisk EQ med 12 ljudlägen, varav 11 av dem är förinställda för att du smidigt ska hitta något för dig. Vill du skräddarsy ljudet helt är det sista ljudläget valbart så det är bara att låta fantasin flöda.

Med appen JVC Smart Music Control förvandlas din Android Smartphone till en fjärrkontroll och låter dig kontrollera din bilradio. Använd telefon kortkommandon som ljudkontroll, musiksökning och bak-/skip.

Den kommer även med en hög känslighet RDS Digital Processing Tuner med minne för 24 stationer. 18xFM och 6xAM. Vill du koppla in en subbas går det utmärkt via den 2,5V pre-amp utgången, och med Digital Track Expander arbetar KW-R520 upp förlorad data vid dålig signal från alla ljudkällor.


Rockford Fosgate Prime koaxialer
Prime-seriens fullregisterhögtalare är oerhört prisvärda och lättdrivna och, passar perfekt om du vill uppgradera bilens originalhögtalare.

4 tummaren är en 2-vägshögtalare med ett frekvensomfång på 100-20.000Hz och en kontinuerlig effekttålighet på 30W RMS. Det är den minsta högtalaren i Prime-serien, perfekt till installationer som kräver ett mindre element och ett lågt monteringsdjup. 

5.25 tummaren är en 2-vägshögtalare med ett frekvensomfång på 62-20.000 Hz och den kontinuerliga effekttåligheten är på 40W RMS. Känsligheten på 88dB gör högtalaren till en förhållandevis lättdriven pjäs som kommer att spela på ordentligt och förgylla dörrsidorna.

6.5 tummaren är en 3-vägshögtalare med ett frekvensomfång på 52-20.000kHz, vilket innebär att vi får med en stor del av den totala ljudbilden. Den kontinuerliga effekttåligheten på 45W RMS och den känsligheten på 91dB gör högtalaren till en förhållandevis lättdriven pjäs.

6x9 tummaren är en 3-vägshögtalare med ett frekvensomfång på 47-20.000 Hz, vilket innebär att vi får med en stor del av den totala ljudbilden. Den kontinuerliga effekttåligheten på 65W RMS och den höga känsligheten på hela 90dB gör högtalaren till en förhållandevis effekttålig pjäs som är väldigt lättdriven.

Samtliga högtalare är tillverkade med polypropen koner och de integrerade diskanterna har silkesdomes. För att kunna hantera stötar och ojämna vägunderlag har de även en gummiupphängning, tryggt placerat i en stålkorg. Med alla högtalare medföljer två galler, dubbla integrerade hög-pass crossovers och monteringsverktyg.


Läs mer

Populära paket med denna produkt

Rekommenderade tillbehör

QED Profile J2J 3,5mm
QED Profile J2J är ännu en av QEDs prisbelönta kablar som garanterat levererar...
fr. 195 kr
Silent Coat Startkit
Ett startkit ifrån Silent Coat för ljudisolering i bil.
199 kr

Butikslager

Om varumärket

JVC är en av bilstereomarknadens absoluta giganter när det kommer till huvudenheter och tillhörande utrustning. Det enorma sortimentet med allt från mediaspelare i enkeldin-format till dubbeldin-enheter med Apple CarPlay och Android Auto hyser garanterat någonting för alla smaker!
JVC

Du har nyligen tittat på

JVC KW-R520 & Rockford Fosgates Prime-högtalare
-28%
Snyggt och välspelande bilstereopaket, innehållandes dubbel-dinaren KW-R520 från ...
2779 kr
1990 kr

Liknande produkter

Produkter relaterade till din historik

Silent Coat Startkit
Ett startkit ifrån Silent Coat för ljudisolering i bil.
199 kr
QED Profile J2J 3,5mm 1m
QED Profile J2J är ännu en av QEDs prisbelönta kablar som garanterat levererar...
195 kr