JVC KW-X830BT & GAS SILVER KITSYSTEM | JVC | Billjud | Brl.se

Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket

JVC KW-X830BT & GAS SILVER kitsystem

Multimediamaskin från JVC med bla Bluetooth, AUX, USB & Stöd för FLAC. Välj olika storlekar på GAS SILVER kitsystem & Koaxialhögtalare
Artikelnr.
SETKWX830SILVERK
JVC
JVC KW-X830BT & GAS SILVER kitsystem i gruppen Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket hos BRL.se  (SETKWX830SILVERK)
JVC KW-X830BT & GAS SILVER kitsystem
Kampanj
5086 kr / 3198 kr
Du sparar 1888 kr
space
Högtalarpar 1:

space
Högtalarpar 2:

space
Antal:

Lagerstatus
Leveranstid
  • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
  • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

Ett grymt paket för den kräsne! Här får du en kombo med kanon högtalare från GAS SILVER-serien samt en multimediamaskin som har stöd för FLAC för EXTREMT högupplöst ljud! du får välja mellan olika storlekar på kitsystem och koaxialhögtalare så detta passar just din bil! Få en riktigt bra ljuduppgradering till bilen med detta paket!

JVC KW-X830BT är multimediaspelare för dig som vill kunna styra musik genom allt från USB till trådlöst via Bluetooth. Koppla upp till 2 enheter samtidigt som du kan växla mellan de båda enheterna för uppspelning av musik eller för att hantera samtal!  

  • Spotify Control
  • FLAC-Kompatibel upp till 96kHz/24bit
  • Justerbar belysning
  • USB / AUX 
  • 2 par lågnivå

Via 2 par lågnivåutgångar kan du enkelt och smidigt koppla in en extern baslåda eller slutsteg för att bygga ut originalsystemet och förhöja musikaliteten i din bil. Stora ljudinställningar via inbyggd 13-bands grafisk EQ gör att du sedan har full möjlighet att finjustera och slipa inställningarna utefter dina egna preferenser. Med tidskompensering ställer du inavstånd mellan högtalare för att förfina ljudbilden och tack vare stöd för FLAC-filer går det att spela upp extremt högupplöst musik.


GAS Silverkit finns i 5.25 och 6.5tums och är ett 2-vägssystem med en rejäl magnet för det rätta trycket, samt en diskant som spelar fantastisk i de höga frekvenserna, där du får en detaljrikedom utöver det vanliga. De är lösa för ett infällt eller utanpåliggande montage.

Filterboxar med 12db branthet i läcker design som innehåller högkvalitativa komponenter för bästa tänkbara ljud. GS6K/GS5K leveraras med kablar, galler, monteringsringar för diskanter för utanpåliggande eller infällt montage.


GAS Silver bakhögtalare
3-vägs 6x9" högtalren i GAS nya silver-serie är tack vare den höga känsligheten väldigt lättdriven. Mellanregister och diskant i silke gör att ljudbilden blir mjuk och behaglig. Snygg och diskret design med heltäckande galler gör att de passar in i alla installationer. Högtalarna levereras med högtalargaller, kablar och skruvar.

För dig som inte har plats med 6x9" så går det givetvis bra att välja 3.5", 4", 5.25" eller 6.5" som högtalarpar 2.
Läs mer

Populära paket med denna produkt

Rekommenderade tillbehör

Silent Coat Startkit
Ett startkit ifrån Silent Coat för ljudisolering i bil.
199 kr
Smartphonehållare till bil
Med din smartphone i en passiv hållare har du den alltid inom bekvämt räckhåll...
fr. 348 kr

Butikslager

Om varumärket

JVC är en av bilstereomarknadens absoluta giganter när det kommer till huvudenheter och tillhörande utrustning. Det enorma sortimentet med allt från mediaspelare i enkeldin-format till dubbeldin-enheter med Apple CarPlay och Android Auto hyser garanterat någonting för alla smaker!
JVC

Du har nyligen tittat på

JVC KW-X830BT & GAS SILVER kitsystem
-37%
Multimediamaskin från JVC med bla Bluetooth, AUX, USB & Stöd för FLAC. Vä...
5086 kr
3198 kr

Liknande produkter

JVC KD-R794BT & GAS SILVER kitsystem
-38%
Funktionsrik JVC enkeldin med bluetooth, appstyrning, 13 bands EQ. Tillsammans med ...
4491 kr
2798 kr
JVC KD-R992BT & GAS SILVER kitsystem
-28%
Kanonpaket med Kitsystem och koaxialhögtalare från GAS Silver-serie samt en grym stereo...
4886 kr
3498 kr

Produkter relaterade till din historik

Silent Coat Startkit
Ett startkit ifrån Silent Coat för ljudisolering i bil.
199 kr
Smartphonehållare till bil
Med din smartphone i en passiv hållare har du den alltid inom bekvämt räckhåll...
fr. 348 kr