Pioneer AVH-180DVD & GAS Beat Högtalare | | Billjud | Brl.se

Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket

Pioneer AVH-180DVD & GAS Beat Högtalare

Pioneer AVH-180DVD Multimediaenhet tillsammans med GAS Beat Högtalare!
Artikelnr.
SETAVH180DVDBEAT
Pioneer
Pioneer AVH-180DVD & GAS Beat Högtalare i gruppen Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket hos BRL.se  (SETAVH180DVDBEAT)
Pioneer AVH-180DVD & GAS Beat Högtalare
Kampanj
3686 kr / 2490 kr
Du sparar 1196 kr
Lagerstatus
Leveranstid
  • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
  • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

Pioneer AVH-180DVD Multimediaenhet tillsammans med GAS Beat Högtalare gör deta till den perfekta uppgradering ifrån bilens orginalljud!

Pioneer AVH-180DVD recievern har en förbättrad skärm design vilket gör färgerna ljusare, klarare och mer lyhörda. Med den logiska meny-layouten är det enkelt att komma åt underhållningskällor, och du kan spendera mindre tid till att kolla in det manuella och mer tid till att njuta av de fantastiska funktioner den här mottagaren har att erbjuda. 

AVH - 180DVD erbjuder överlägsen pekskärmskontroll och tre skärmbakgrundsfärgval. Tillsammans med den coola blå knappbelysningen vet att den kommer att se bra ut på instrumentbrädan.

GAS Beat
GAS sätter med sin Beat-serie ribban högt för prisvärdhet och erbjuder en högtalarserie som både är förhållandevis stryktåliga och som spelar riktigt bra. Med sin nymodiga fräckhet får du både mycket högtalare för pengarna och ett ljud som överträffar förväntningarna. Den klassiska designen och gedigna konstruktionen gör att högtalaren passar lika bra i familjebilen som i epa-traktorn. 

4 tum har ett frekvensomfång på 100-20kHz och en kontinuerlig effekttålighet på 40W RMS. Det är den minsta högtalaren i Beat-serien, perfekt till installationer som kräver ett mindre element och ett lågt monteringsdjup. 

5.25 tum har ett frekvensomfång på 80-20kHz och den kontinuerliga effekttåligheten är på 50W RMS. Känsligheten på 88dB gör högtalaren till en förhållandevis lättdriven pjäs som kommer att spela på ordentligt och förgylla dörrsidorna. 

6.5 tum har ett frekvensomfång på 65-20kHz, vilket innebär att vi får med en stor del av den totala ljudbilden. Den kontinuerliga effekttåligheten på 60W RMS och den känsligheten på 89dB gör högtalaren till en förhållandevis lättdriven pjäs. 

6x9tum har ett frekvensomfång på 45-20-000 Hz, vilket innebär att vi får med en stor del av den totala ljudbilden. Den kontinuerliga effekttåligheten på 75W RMS och den höga känsligheten på hela 90dB gör högtalaren till en förhållandevis effekttålig pjäs som är väldigt lättdriven. 

I rullistan ovan väljer du storlek på dina högtalare!
Läs mer

Populära paket med denna produkt

Specifikationer

Huvudenhet: Dubbeldin

Rekommenderade tillbehör

Silent Coat Startkit
Ett startkit ifrån Silent Coat för ljudisolering i bil.
199 kr

Butikslager

Om varumärket

Pioneer har alltid varit en drivande kraft och del av bilstereomarknaden världen över. Med en stor marknadsandel av huvudenheter som säljs världen över vet man att en produkt från Pioneer alltid levererar på hög nivå!
Pioneer

Du har nyligen tittat på

Pioneer AVH-180DVD & GAS Beat Högtalare
-32%
Pioneer AVH-180DVD Multimediaenhet tillsammans med GAS Beat Högtalare!
3686 kr
2490 kr

Liknande produkter

Produkter relaterade till din historik

Silent Coat Startkit
Ett startkit ifrån Silent Coat för ljudisolering i bil.
199 kr