PIONEER AVH-290BT med GAS BEAT-högtalare | Pioneer | Billjud | Brl.se

Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket

PIONEER AVH-290BT med GAS BEAT-högtalare

Bilstereopaket med AVH-290BT från giganten Pioneer och GAS BEAT-högtalare!
Artikelnr.
SETAVH290BEAT
Pioneer
PIONEER AVH-290BT med GAS BEAT-högtalare i gruppen Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket hos BRL.se  (SETAVH290BEAT)
PIONEER AVH-290BT med GAS BEAT-högtalare
Kampanj
4591 kr / 3298 kr
Du sparar 1293 kr
Lagerstatus
Leveranstid
  • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
  • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

GAS BEAT 6,5 tum är tillfälligt slut och ersätts med GAS Alpha 646.

Två par högtalare för byte både fram och bak i bilen samt en huvudenhet som både bidrar med välljud och moderna anslutningsmöjligheter. 

Pioneer AVH-290BT är en DVD-receiver med inbyggd Bluetooth så att du kan spela upp dina filer direkt från din smarta enhet. Den är även utrustad med både USB- och Aux-ingång samt en CD/DVD-läsare som ger dig en bredare valmöjlighet vid musikuppspelning.

  • Iphone direktkontroll
  • Bluetooth och Handsfree-samtal
  • Stöder många filformat
  • Överskådlig 6.2 tum skärm

AVH-290BT kommer med en 4x50W MOSFET-förstärkaren samt en 5-bands grafisk equalizer som ser till att ditt ljud alltid spelas upp med toppkvalitet. Med iPod och iPhone Direct Control kan du hantera din i-enhet direkt från bilens instrumentpanel och njuta av ett överlägset ljud När det sedan blir dags att bygga ut ditt system med en sub eller ett extra slutsteg kan du göra det via någon av de 2par lågnivåutgångarna.

GAS Beat
GAS sätter med sin Beat-serie ribban högt för prisvärdhet och erbjuder en högtalarserie som både är förhållandevis stryktåliga och som spelar riktigt bra.. Med sin nymodiga fräckhet får du både mycket högtalare för pengarna och ett ljud som överträffar förväntningarna. Den klassiska designen och gedigna konstruktionen gör att högtalaren passar lika bra i familjebilen som i epa-traktorn. 

4 tum har ett frekvensomfång på 100-20kHz och en kontinuerlig effekttålighet på 40W RMS. Det är den minsta högtalaren i Beat-serien, perfekt till installationer som kräver ett mindre element och ett lågt monteringsdjup. 

5.25 tum har ett frekvensomfång på 80-20kHz och den kontinuerliga effekttåligheten är på 50W RMS. Känsligheten på 88dB gör högtalaren till en förhållandevis lättdriven pjäs som kommer att spela på ordentligt och förgylla dörrsidorna. 

6.5 tum har ett frekvensomfång på 65-20kHz, vilket innebär att vi får med en stor del av den totala ljudbilden. Den kontinuerliga effekttåligheten på 60W RMS och den känsligheten på 89dB gör högtalaren till en förhållandevis lättdriven pjäs. 

6x9tum har ett frekvensomfång på 45-20-000 Hz, vilket innebär att vi får med en stor del av den totala ljudbilden. Den kontinuerliga effekttåligheten på 75W RMS och den höga känsligheten på hela 90dB gör högtalaren till en förhållandevis effekttålig pjäs som är väldigt lättdriven. 


Läs mer

Populära paket med denna produkt

Specifikationer

Huvudenhet: Dubbeldin
Högtalartyp: Koaxialhögtalare

Rekommenderade tillbehör

Pioneer Backkamera ND-BC8
-13%
Pioneer ND-BC8 är en förstklassig universalkamera som ger full kontroll vid körning.
1490 kr
1299 kr
Pioneer CD-R33 Fjärrkontroll
Få full kontroll över din DVD-spelare och nå alla funkrtioner med en fjärrko...
398 kr

Butikslager

Om varumärket

Pioneer har alltid varit en drivande kraft och del av bilstereomarknaden världen över. Med en stor marknadsandel av huvudenheter som säljs världen över vet man att en produkt från Pioneer alltid levererar på hög nivå!
Pioneer

Du har nyligen tittat på

PIONEER AVH-290BT med GAS BEAT-högtalare
-28%
Bilstereopaket med AVH-290BT från giganten Pioneer och GAS BEAT-högtalare!
4591 kr
3298 kr

Produkter relaterade till din historik

Pioneer Backkamera ND-BC8
-13%
Pioneer ND-BC8 är en förstklassig universalkamera som ger full kontroll vid körning.
1490 kr
1299 kr
Pioneer CD-R33 Fjärrkontroll
Få full kontroll över din DVD-spelare och nå alla funkrtioner med en fjärrko...
398 kr