Rockford Fosgate Prime R1-2x12 & Rockford Fosgate R2-500X1 | Rockford Fosgate |

Billjud / Paketlösningar / Baspaket

Rockford Fosgate Prime R1-2x12 & Rockford Fosgate R2-500X1

Ett prisvärt baspaket som ger dubbel spelglädje, signerat Rockford Fosgate!
Artikelnr.
SETPRIME2X12PKT1
Rockford Fosgate
Rockford Fosgate Prime R1-2x12 & Rockford Fosgate R2-500X1 i gruppen Billjud / Paketlösningar / Baspaket hos BRL.se (SETPRIME2X12PKT1)
Rockford Fosgate Prime R1-2x12 & Rockford Fosgate R2-500X1
Kampanj
5696 kr / 4998 kr
Du sparar 698 kr
Lagerstatus
Leveranstid
 • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
 • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
 • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

Prisvärt baspaket som levererar riktigt bra mängder bas trots ett slimmat format, för ett bra pris. Baslådan är en sluten variant från Rockfords Prime-serie och monoblocket är ett effektivt Klass-D, vilket innebär att du får bra med effekt även med mindre strömkapacitet i bilen. 


Rockford Fosgate Prime R1-2x12 
är en sluten baslåda innehållandes två stycken Prime R1S412 12 tums element. Basarna är desamma som de lösa i Prime-serien och ger som bekant ett rappt och fylligt basljud. Den passiva baslådan spelar hela 400W (RMS) vilket gör din bil till ett av stadens riktiga basmonster!

 • 400W RMS, 800W MAX
 • Sluten konstruktion
 • Dubbla 12" R1-basar

Den slutna baslådan är framtagen för att ge ett alternativ till Rockford Fosgates lösa element och lådan man placerat basarna i är omsorgsfullt byggd med höga anspråk på material och komponenter.

En klockren baslåda för dig som vill ha mycket ljud för pengarna.


Rockford Fosgate R2-500X1 är ett monoblock tillhörande den prisvärda Prime-serien. Detta slutsteg är tack vare Klass D-teknologi mycket effektivt och levererar 500W RMS i 2 ohm. Medföljande bass remote gör det enkelt att justera basnivån i bilen, utan att behöva rota fram slutsteget i bagageluckan när du vill ha ett lite lugnare ljud. Med slutstegets delningsfilter kan du justera ljudet så som du vill ha det. 

 • 1x300W RMS @ 4 ohm
 • 1x500W RMS @ 2 ohm
 • Punch EQ med +18 dB boost @ 45Hz
 • Aluminium kylfläns
 • Överhettning- och kortslutningsskydd
 • C.L.E.A.N-inställning

Rockford Fosgate R2-500X1 är optimerat för att driva en subwoofer på ett effektivt sätt utan att ställa höga krav på elförsörjningen i bilen. Rockfords intergrerade Punch EQ gör att ljudet kan justeras för bästa möjliga ljudkvalitet och frekvensdelning. C.L.E.A.N - Calibrated Level Eliminates Audible Noise
Med simpla LED-indikatorer identifieras både signalklippning från ljudkällan och utgångsnivåns klippning till högtalarnaDenna inställning, som är oerhört precis, eliminerar skadlig distorsion och ger ett så bra inställt slutsteg som möjligt. Instruktioner för hur denna funktion används, medföljer. 


Läs mer

Populära paket med denna produkt

Specifikationer

 • Baslåda: 1 st. Rockford Fosgate Prime R1-2x12 (Artnr. 510R12X12)
 • Slutsteg: 1 st. Rockford Fosgate R2-500X1 (Artnr. 510R2500X1)
  Tillverkare: Rockford Fosgate
  Modell: Prime
  Typ: Dubbel
  Högtalartyp: Med låda
  Storlek: 12 tum
 • Rekommenderade tillbehör

  Auto-Connect OFC Kabelkit 20mm²
  Kabelkit i 100% koppar med alla strömkablar du behöver!
  898 kr

  Butikslager

  Om varumärket

  Rockford Fosgate har sedan starten för 40 år sedan alltid befunnit sig i billjudmarknadens absoluta framkant. Högtalare, slutsteg och bilstereotillbehör serveras med kraft, kvalitet och kunskap!
  Rockford Fosgate

  Du har nyligen tittat på

  Rockford Fosgate Prime R1-2x12 & Rockford Fosgate R2-500X1
  -12%
  Ett prisvärt baspaket som ger dubbel spelglädje, signerat Rockford Fosgate!
  5696 kr
  4998 kr

  Produkter relaterade till din historik

  Auto-Connect OFC Kabelkit 20mm²
  Kabelkit i 100% koppar med alla strömkablar du behöver!
  898 kr