Sony XAV-AX8050D & GAS Silver-högtalare

Bilstereopaket med den finessrika och maffiga bilstereon Sony XAV-AX8050D samt GAS allra mest välljudande koaxialhögtalare!
Artnr: SETXAVAX8050SILVER
40
Sony XAV-AX8050D & GAS Silver-högtalare i gruppen Paketlösningar / Paket för bilen / Bilstereopaket hos BRL.se (SETXAVAX8050SILVER)
Sony XAV-AX8050D & GAS Silver-högtalare

Kampanj

Paketpris

Exkl. moms
10786 kr / 6498 kr
Du sparar 4288 kr (40%)
space
Högtalarpar 1:

space
Högtalarpar 2:

space
Antal:

Lägg i kundvagnen
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
Leveranstid 1-4 arbetsdagar

Beskrivning

Sony XAV-AX8050D är en bit imponerande teknologi - fullsprängd med finesser och en stor maffig skärm. Utmärkt för dig som vill ha en smart kompanjon under bilresorna. GAS välljudande koaxialhögtalare ur den omtyckta Silver-serien följer även med!

Sony XAV-AX8050D är en utomordentlig dubbeldin-enhet från Sony med alla funktioner man behöver i en modern installation! Med funktioner som Apple CarPlay, Android Auto, WebLink och Bluetooth kan du enkelt styra enheten, och de 3 par lågnivåutgångar (5V) ger dig möjlighet att bygga ut ljudsystemet med ytterligare externa slutsteg. Den stora skärmen bidrar till hög användarvänlighet och tydliga köranvisningar. Dessutom kan du justera skärmen som du vill ha den, i tre riktningar. 

 • Apple CarPlay, Android Auto & WebLink
 • Justerbart fäste i tre riktningar
 • DAB+ digitalradio & FM-radio
 • 8.95 tum touchskärm
 • 3 par lågnivå, 5V
 • Stöd för backkamera

Lägg undan telefonen
Med Apple CarPlay kan du använda Siri för att styra musiken, ringa och svara i samtal, få köranvisningar i realtid och skriva och läsa upp meddelanden. Med WebLink har du tillgång till plattform för apphantering som är speciellt utformad för fordon. Med Android- eller iOS-anslutning kan du visa kompatibla appar direkt på enhetens skärm. Tillförlitlig och responsiv information och underhållning! 

Enkel åtkomst till enkla funktioner
För optimal körsäkerhet har Sony valt att inkludera en liten knapprad längst ner på enheten, detta för att du ska kunna köra så säkert som möjligt och inte behöva leta i touch-menyn för att sänka ljudvolymen. De knappar som finns låter dig höja och sänka volymen, välja nästa eller föregående låt, aktivera röststyrningen eller byta ljudingång.

GAS Silver framhögtalare
GAS efterlängtade Silver-serie bjuder på ett fylligt och detaljrikt ljud som få i prisklassen kommer i närheten av. En konstruktion med väl utvalda och välbeprövade material ger en balanserad och trevlig ljudåtergivning. Högtalarna levereras med högtalargaller, kablar och skruvar. Välj själv vilken storlek på koaxialhögtalaren du vill ha.

GAS Silver bakhögtalare
3-vägs 6x9" högtalren i GAS nya silver-serie är tack vare den höga känsligheten väldigt lättdriven. Mellanregister och diskant i silke gör att ljudbilden blir mjuk och behaglig. Snygg och diskret design med heltäckande galler gör att de passar in i alla installationer. Högtalarna levereras med högtalargaller, kablar och skruvar.

För dig som inte har plats med 6x9" så går det givetvis bra att välja 4", 5.25" eller 6.5" som bakhögtalare.
Läs mer Dölj
 • () Recensioner
 • Betyg
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  OBS. Tryck endast en gång (ditt omdöme sparas).

  Den här produkten har inga recensioner.

60 dagars öppet köp Snabba leveranser Fri Frakt över 2500kr* Fri Support Hämta i butik
Logga in