Människorna på BRL Electronics 

Personalen i Borlänge • Personalen i Göteborg • Personalen i Jönköping • Personalen i Karlstad • Personalen i Oskarshamn • Personalen i Trollhättan • Personalen i Örebro


HUVUDKONTORET

Gustav Winberg - VD (På BRL sedan 2007)

Gustav har sedan 2007 varit en del av BRL och år 2017 tog han steget från försäljning & marknadschef till att bli företagets VD.
Gustav studerade marknadsföring på IHM Business School och att marknadsföra BRL är hans främsta uppgift och vad som fyller större delen av arbetsdagen.
På fritiden handlar mycket om motorsport och padeltennis, men när tillfälle ges passar Gustav alltid på att avnjuta god mat tillsammans med frun Anna och de närmsta vännerna.

Anders Winberg - Grundare/Styrelseordförande

Anders är BRL:s grundare tillika styrelseordförande, som sedan starten varit delaktig i att utveckla konceptet BRL till vad det är idag. Han är även delaktig i att utveckla våra egna varumärken Dynavoice, System One och GAS och har sedan 25 år tillbaka varit förbindelsen mellan BRL och våra partners i Asien.
I en föränderlig bransch har Anders alltid haft förmågan att ständigt utveckla verksamheten efter trender och gjort det yttersta för att alltid erbjuda kunderna vad de vill ha.
På fritiden läggs mycket tid på resor, familjen och det gedigna motorintresset.

Andreas Flemsjö - E-commerce manager (På BRL sedan 2020)

Text kommer snart.

Johan Ström - Art Director (På BRL sedan 2015)

Alla nyhetsbrev, produktbilder och annonser produceras av Johan och hans öga för grafiskt innehåll är en stor tillgång i det dagliga arbetet.
Det är skapandeprocessen som driver Johan och resultatet av ett färdigt alster är belöningen. Han njuter av att kunna gå tillbaka och titta på sitt arbete som finns i tryck i diverse tidsskrifter och på nätet.
Mycket tid spenderas på gymmet, där han kombinerar vikter med hiphop. Med lurarna av spenderas tid med flickvännen, sin underbara dotter och de närmsta vännerna.

Elin Strandberg - Grafisk designer (På BRL sedan 2018)

Elin är en mångfacetterad, kreativ själ som i egenskap av grafisk designer har ett finger med i spelet i allt från framställande av nyhetsbrev, annonsmaterial och design av förpackningar till våra produkter.
"Design är galet kul" säger Elin själv om sitt jobb, men grafikerhjärtat klappar extra hårt när det kommer till att framställa ny design på förpackningar och tryck generellt. Med åtta års gitarrlektioner i ryggen och ett generellt musikintresse har det givetvis med åren utkristalliserat ett behov som inte bara inkluderar musik - utan även bra ljud!
När veckans sista annons är inskickad vigs även stor del av helgen till design, men det finns trots det tid och utrymme åt golf, tv-spel och andra busiga upptåg tillsammans med sambon.

Christoffer - Butikskoordinator (På BRL sedan 2013)

Ingen dag är den andre lik och det kräver en förmåga att anpassa sig. Med en kundorienterad infallsvinkel ansvarar Christoffer för alla butiker samt utbildning.
Ett stort intresse att lära sig mer har drivit honom till att utveckla sina kunskaper om hem och billjud och Christoffer hanterar dagligen alla frågor som rör butikerna.
Innebandy och bilbyggamde står ofta på schemat, men mest av allt vill han spendera fritiden med familjen. När musiken åker på avnjuts gärna någonting med bas av den lågt gående typen.

Jessica Matsman - Inköp (På BRL sedan 2015)

För att vi ska kunna leverera varor till våra kunder runt om i landet, ställs höga krav på att inköp och leveranser fungerar på ett optimalt sätt. Det är där Jessica kommer in i bilden.
Ett stort allmänt intresse för teknik har gett Jessica erfarenhet från både butik kontorsarbete, där en stark vilja och hög stresstålighet gör att hon hittar lösningar i de knivigaste av situationer.
Uppväxten på landet har färgat Jessica och så mycket tid som möjligt spenderas hemma på familjegården. Annars är hon gärna sällskap i pojkvännens garage och håller sig aktiv på gymmet.

Adam Löfgren - Kampanjansvarig/Inköp (På BRL sedan 2017)

Adam ser till att vi har ett brett sortiment av produkter och självklart svårslagna priser. När du beställer en produkt på vår hemsida eller köper den i fysisk butik, är det sannolikt tack vare Adam den ligger tillgänglig på hyllan. Han arbetar dessutom med våra kampanjer som syns på webben och i butikerna.
Att kunna följa hela förloppet från planering, förhandling och inköp till att produkten finns tillgänglig i våra butiker och E-handel, ser Adam som något av det bästa med sin arbetsroll. ”Kollegornas engagemang och kunderna är dock de självklara nycklarna till att jobbet är kul och utvecklande” säger Adam.
Det stora ljudintresset startade redan vid 10-års ålder via elgitarren och har sedan följt med genom åren, där välljud är lika viktigt i hemmet som i bilen. Intresset och det nyfikna tänket ligger till grund för att Adam på bästa sätt ska kunna navigera våra kunder rätt och hitta den bästa lösningen.

När musiken slutat dåna spenderar Adam tid mycket på gymmet för att hålla kroppstemplet i form, men försöker pricka in lika mycket tid till resor, familj och vänner. Med ett förflutet i restaurangbranschen finns även ett stort intresse för mat och vin.

Anna Karlsson - Inköp (På BRL sedan 2020)

Text kommer snart.

Charlotte Bovin - Ekonomi/E-handel (På BRL sedan 2018)

Charlotte är en del av vårt stora E-handelsteam och drar i spakarna för det allra mest gällande vår norska hemsida. Utöver detta tar Charlotte hand om inbetalningar och ekonomifrågor inom organisationen.
Det som ligger varmast om hjärtat är att få hitta nya sätt att nå våra norska kunder och marknadsföra BRL i Norge. Charlotte har alltid nära till skratt och som merparten av sina kollegor har hon ett stort musikintresse, där hon sedan barnsben haft Rammstein och Bruce Springsteen som favoriterna. Charlotte beskriver sig själv som en konsertnörd, så Live-konserter finns det alltid flertalet inbokade varje år!
Fjällvandring, träning, sport och att få resa runt och utforska världens alla hörn är bara några av de många aktiviteter och intressen som fyller Charlottes fritid.

Peter Gustafsson - Utvecklare/Inköp (På BRL sedan 1996)

Peter är en enorm tillgång på de flesta fronter, där han med sitt stora hifi- och billjudsintresse bidrar med en stor kunskapsbas till både våra kunder och anställda. >
Utöver försäljning arbetar Peter främst med importverksamhet och har daglig kontakt med utländska leverantörer och utvecklare. Med stor praktisk erfarenhet och många år i branschen har Peter ett svar på de flesta frågor.
Föga förvånande spenderas mycket tid i det enga hemmabiorummet tillsammans med sin sambo och tre barn. Oftast spelas top-hitsen från Spotify-listorna, men får Peter själv bestämma avnjuter han gärna en välproducerad konsert på Bluray.

Patrik Skogholm - Utvecklare/Exportchef (På BRL sedan 1996)

Tillsammans med Peter har Patrik en stor del i utvecklandet av våra produkter, där strävan att konstant hitta förbättring och nästa steg fram är en drivande faktor. Exportförsäljning till våra europeiska grannar står också på den dagliga agendan.
Med ett hjärta som bankar för välljud är det inte konstigt att Patrik själv i många år tävlat i billjud. Intresset tar han med sig i sitt arbete och det är tydligt att kunskapen och erfarenhet förs vidare till både kunder och anställda i butiken.
Förutom att lyssna på musik i både hem och bil är Patrik intresserad av att både äta och laga riktigt god mat.

Jens Wiklund - E-handel (På BRL sedan 2011)

Jens är en stor Hifi-entusiast som med stort tekniskt kunnande och produktvana hanterar det dagliga orderflödet och teknisk rådgivning på brl.se.
Med en teknisk utbildning i grunden tar han sig an ärenden och kunder som har stort anspråk på smidiga, högteknologiska lösningar. Det stora musikintresset han har skyller han på generna.
Jens stora intresse är specialkaffe och stor del av fritiden spenderas tillsammans med scoutkåren, vänner och sina barn eller på dansbanan.

Andreas Axling - E-handel (På BRL sedan 2017)

Efter drygt 20 års erfarenhet inom butiksjobb med selekterad Hifi har Andreas fått ett stort ansvar att fylla på hemsidan med nya och heta produkter inom stereo och hembio. Det brinnande intresset för ljud startade i gymnasiet och som en sann arbetsmyra kan det vara svårt att få honom att lämna kontoret vid dagens slut.
Kontaktar du vår kundservice via telefon eller mailen, så är chansen god att det är Andreas som hjälper dig i ditt ärende gällande frågor kring en order eller produkter.
På fritiden umgås Andreas gärna med flickvännen, tränar på gym och extraknäcker som DJ vid särskilda evenemang med inriktning på alternativ elektronisk musik.

Linus Bergsten Andersson - Team leader E-handel (På BRL sedan 2018)

Som Team Leader på E-handeln arbetar Linus med att styra den dagliga agenda och prioriteringar för support/kundtjänst, produktuppläggning och är en del av teamet som arbetar med förbättringar på www.brl.se. Produktfotografering och produktuppläggning finns även med på Linus att göra-lista.
Att få vara med och förbättra E-handeln är det Linus uppskattar allra mest, men även fotograferingen ligger varmt om hjärtat. Som Team Leader tycker han även att det är otroligt kul att få ha med ett finger i att lyfta och utmana kollegorna, för att optimera kundtjänst, produktuppläggning och hemsida. ”Jag har alltid älskat att ta in ny fakta/kunskap och utvecklas som person och i mitt arbete.” Linus musik- och ljudintresse började med morbrors elgitarr som lånades ut till honom, U2-skivor gick varma i barnhemmet och eftermiddagarna framför ZTV. Någonstans däremellan tog intresset fart med gitarrlirande, sång och trummor.
På fritiden göder han ofta den obotlige filmnörden inom sig, men lika vanligt är det dock att man hittar Linus på ett flygplan med dykdestination långt, långt bort.

Patrik Ahlzén - E-handel (På BRL sedan 2018)

Med många strängar på sin välstämda lyra fyller Patrik arbetsdagen med allt från produktuppläggning på vår hemsida, ordersupport samt produktion och optimering av annonser för sociala medier.
Att komponera produkttexter och generell content från grunden är ett av favorituppdragen, där varje ny artikel öppnar dörrar för nya lärdomar. Intresseset för bra ljud växte parallellt med intresset för bra musik och intresset har idag lett Patrik in i djungeln av smarthögtalare i hemmet.
Ledig tid fyller Patrik med rågade skopor film, TV-spel och ett intensivt trixande med IKEA-lampor och smarthögtalare.

Øystein Glader - E-handel Norge (På BRL sedan 2020)

Text kommer snart

Melker Carlsson - E-handel (På BRL sedan 2019)

Melker må vara yngst på supportavdelningen, men hans kunskaper och entusiasm får honom att framstå som en riktig veteran! Melker arbetar med produktuppläggning, support och bistår med de vassaste av rekommendationer och vägledning.
Kundkontakten och att lära sig något nytt varje dag är vad som tilltalar Melker. Varje dag är fylld av nya utmaningar och möjligheter! Intresset för biljud föddes när han köpte sin mopedbil och monterade första baslådan. Intresset blev en hobby, och Melker spenderar nu många timmar i garaget.
Tiden som blir över under vinterhalvåret spenderar Melker i skidparken på ett par twintips, eller med vännerna på street meets, där Melker även på fritiden kommer till undsättning när andra billjudsfantaster är i behov av support. ”Jag gymmar ju en hel del också, det får man inte missa!”

Jonatan Hurtig - E-handel (På BRL sedan 2020)

Text kommer inom kort.

Daniel Persson - E-handel (På BRL sedan 2020)

Text kommer inom kort.

Lucas Karlsson - Service (På BRL sedan 2020)

Text kommer inom kort.

Niklas Quick - Tekniker/Produktutvecklare (På BRL sedan 1994)

Erfarenhet kan man inte läsa sig till och med över 20 år av billjudsbygge i bagaget är Niklas en av stommarna på BRL, där han i daglig servicehantering och produktutveckling bidrar med en helt egen dimension.
Bygga demobilar, utveckla nya baslådor och hantera inköp är även strängar han spänt på sin lyra, där den stora kunskapen han besitter kommer väl till pass.
Den tvåfaldigt dB-dragrace SM-guld belönade byggherren spenderar idag den mesta tiden i Enduro-spåret, men bygger gärna baslådor och hembiohögtalare när tiden finns.

Johan Kransvik - B2B/Export (På BRL sedan 2017)

Johan är en av B2B-säljarna på BRL som med många års erfarenhet av bilstereobranschen kan betrygga sina kunder med hög teknisk- samt orderrelaterad kunskap.
Musik och bra ljud är också en stor del av Johans fritid, där vikten av ett högkvalitativt stereosystem aldrig kan understrykas nog väl.
När arbetsdagen är över landar han i filmsoffan med sin sambo, där han avnjuter allt från Tarrantino-klassiker till riktiga blockbusters.

Andreas Granstedt -B2B Manager (På BRL sedan 2020)

Text kommer snart.

Christian Wittesjö -B2B (På BRL sedan 2017)

Christian arbetar med företag- och exportförsäljning, där de varierande sysslorna sträcker sig från orderhantering till ren och skär produktsupport.
Att skapa och vårda såväl nya som gamla kundrelationer är en av Christians starka sidor. Tack vare tidigare jobb inom försäljning av elektronik och Hifi grodde intresset och steget från försäljning mot privatkund till företagsförsäljning var både sömlöst och efterlängat.
Efter kontorstid spenderar Christian helst av allt tid med familjen, klipper sin enorma gräsmatta eller förstärker sin redan imponerande lego-samling.

Andreas Stageklint - Lagerchef (På BRL sedan 2017)

Andreas är en av slitvargarna på vårt stora huvudlager, som aldrig backar undan från ett riktigt tungt lyft. Den fysiska aspekten och det höga tempot passar motionsintresserade Andreas som handen i handsken och varje order plockas med hög precision.
Att han landade på BRL var ingen överraskning, då musikintresset i allra högsta grad är levande. Med en musiker-bakgrund som uthållig trumslagare fyller ljud och musik både hans tanke samt vardag.
Fritiden spenderas allra helst med sonen och riktigt hårda gympass.

Robert Axelsson - Lager (På BRL sedan 2017)

Förste truckförare på huvudlagret heter Robert, som med stor vana och precision styr gafflarna för att lyfta ner tunga högtalare och baslådor.
Ljud- och musik-intresset har alltid funnits i familjen vilket tidigt även smittade av sig på Robert. I hans bil hittar man därför givetvis ett välinstallerat ljudsystem som mullrar kraftigt!
När trucken parkerats för kvällen så spenderar Robert helst av allt tid med sin son, billjudet och dataspel.

Oskar Lindström - Lager (På BRL sedan 2018)

I vårt stora team av lagerarbetare hittar vi Oskar, som finner störst arbetsmässigt tillfredsställelse i en varierad arbetsdag. Varuplock och paketering av paket utgör störst del av de vardagliga sysslorna.
Musikintresset på BRL är genomgående och för Oskar är det inget undantag, där fascinationen för ljud och musik likt för många andra började redan under barndomsåren.
När dagens sista order är packad och arbetsdagen är över så lyssnar Oskar gärna på sin absoluta favoritmusik och tränar.

Gavin Haglund - Lager (På BRL sedan 2018)

Gavin är en av våra starka killar på lagret som plockar kundbeställningar i ultrarapid. För Gavin ligger fokus på att plocka order till Norge, så grannarna får sina efterlängtade produkter utan dröjsmål. Det som uppskattas mest av honom är att han finner stor variation i arbetet.
Musiklyssnande och konserter har alltid varit en betydande del av Gavins liv och delar av gymnasietiden bestod av musikstudier. ”För att en bra låt ska få rättvisa och låta som det är tänkt krävs ett bra ljudsystem. Det finns ju ingen låt som är tänkt att spelas med ett dåligt ljudsystem. Det vore ju poänglöst”, säger Gavin.
Fritiden spenderas ofta på sjön med ett fiskespö i handen. Gavin är även stolt lagkapten för ett innebandylag i korpenligan. Utöver detta går mycket tid gladeligen till sambo och vänner!

Erick Garcia Johansson - Lager (På BRL sedan 2019)

Erick tar emot inkommande gods och ser till att de registreras i lagersaldot. Tillsammans med kollegan Oskar hanterar han även returer och service/garanti-ärenden. Det Erick uppskattar mest med på jobbet är den sköna blandningen av kollegor, som gör varje dag rolig!
”Jag har alltid tyckt om musik och film. Jag har spelat piano sen jag lärde mig gå, typ” säger Erick. Han ägnar mycket av sin tid till att frilansa som illustratör, men driver även en youtube-kanal om fiske tillsammans med kollegan Gavin.
Om någon tror något annat, så kan vi bekräfta att fritiden helt tveklöst ägnas åt kreativitet, fiske, musik och film.

Lukas Wittenström - Lager (På BRL sedan 2019)

Vår dalmas Lukas huvudsakliga uppgift är att plocka och packa produkter till order som skickas till våra E-handelskunder i Sverige, Norge och Finland. Det han uppskattar mest med jobbet är att få arbeta fysiskt hitta nya, mer effektiva sätt att arbeta på. Han betonar dock att kollegorna helt klart är viktigast för att trivas på jobbet! Lukas har alltid gillat musik och att gå på konserter. Ett bra ljudsystem är helt klart avgörande för att upplevelsen ska bli optimal.
Innebandy är vad som står på agendan under fritiden, där han spelar i samma lag som kollegan Gavin i korpenligan. Efter innebandyn slappnar han av med TV-spel, familj och vänner.

David Rendius - Lager (På BRL sedan 2019)

Davids dagliga arbete består av att plocka och skicka våra fysiska butikers veckobeställningar. Han hjälper även till med ordinarie order från E-handeln. Utöver detta ansvarar han för att hålla struktur bland alla tusentals produkter på lagret. Den sistnämnda delen av hans arbete är också det han uppskattar mest - ordning och reda!
Ett intresse för musik har alltid varit med David och han har under ungdomen spelat i band, musiken fått flöda. Att lyssna på musik och njuta av bra ljud är extra viktigt för att sätta stämningen när han bowlar. David har nämligen bowlat i snart 22 år och har hunnit med några säsonger i Sveriges högsta division. När bowlingarmen tröttnat ser han till att fiska i förhoppning om att slå en strike även där!

Oscar Mathiesen - Lager (På BRL sedan 2020)

En vanlig arbetsdag för Oscar består av plockning och packning av order till vår E-handelskunder. Det Oscar gillar allra mest är variationen i arbetet och att se till att alla kunder får sina produkter snabbare än förväntat! Ljudintresset tog eld så fort första låten hördes som barn. Ett riktigt bra ljudsystem uppskattas givetvis, eftersom att ingen låt är lika bra med dåligt ljud.
Under dygnens lediga timmar umgås Oscar mycket med vänner och familj, men tar gärna några kvällar till att bara chilla och spela TV-spel. Som många andra av kollegorna gillar Oscar fiske, så fiskespöet används flitigt och en och annan firre hamnar på kroken.

Sonny Björklund - Lager (På BRL sedan 2020)

Sonny plockar order som merparten av kollegorna på lagret. Utöver detta diggar Sonny den logistiska delen av jobbet och är gärna en del av förbättringsprojekt och problemlösning! Musikintresset har varit med sedan barnsben och ett mer tekniskt ljudintresse växte fram under gymnasietiden, då Sonny läste ljud- och studioteknik.
Friluftslivet, fiske och TV-spel präglar merparten av fritiden, men det sker även att några nostalgiska ackord spelas på gitarren.

Felix Oskarsson - Lager (På BRL sedan 2020)

Text kommer snart.

Alexander Rundkvist - Lager (På BRL sedan 2020)

Text kommer snart.

BORLÄNGE

Robin Lagerqvist - Butikschef (På BRL sedan 2014)

Som butikschef i Borlänge har Robin ett övergripande ansvar över driften, beställningar och upplägg för anställda. Att hantera kombinationen av högt arbetstempo och varieranda uppgifter är Robins styrka.
Lägga grund för bra kundrelationer är drivkraften och den personliga kontakten värdesätter Robin högt. Ljudintresset kombineras med hög servicekänsla, vilket ger kunderna en bra upplevelse hela vägen.
Med gitarren i högsta hugg har Robin spelat på de flesta festivaler i Sverige och turnerat i USA. Numer handlar fritiden mest om bra musik, motorsport och familjen.

Peter Lindblom - Säljare (På BRL sedan 2011)

Med allt från försäljning till installation av Hifi-system hos kund på dagordningen är Peter en av Borlänge-butikens viktiga kuggar.
En bra deal för båda parter är någonting som driver Peter och från den dagen han mottog en begagnad Luxor-stereo var ljudintresset ett faktum.
Livet består mer än bara ljud och till vardags är Peter en riktig äventyrsmänniska. Fridykning, fiske, modellflyg och resor är bara några av de saker han gärna lägger tid på.

Christoffer Wikström - Säljare/Montör (På BRL sedan 2015)

Christoffer är en av butikssäljarna som dagligen arbetar med försäljning, varuplock och även fyller i och hjälper till i monteringshallen när situationen kräver.
Billjudsintresse smittade av sig från hans morbror och vid 16-års ålder började han att tillsammans med en kompis själv bygga sitt första system.
Bilar och billjud är ett stort intresse, men Christoffer parkerar ibland kärran för att slappna av med lite tv-spel och för att umgås med vänner.

Lars Holmström - Montör (På BRL sedan 1996)

Många långa års erfarenhet av montering i både bil och hus har gett Lars en praktisk erfarenhet som står stark i jämförelse. Speciallösningar till Lastbil är ett av hans paradknep som alltid går hem.
Variationen i arbetet lyfter han som en stor fördel, där monteringarna erbjuder nya upptäcker och möjligheter var dag och sedan 1992 har han varit i aktiv ljudtjänst.
Grilla, umgås med familjen och åka båt är några av de saker Lars gillar. Boul är lite av en favoritsyssla och även ett frekvent inslag på familjetillställningarna.

Andreas Wadell - Säljare (På BRL sedan 2016)

Andreas är en av säljarna i Borlänge som lägger stor vikt vid att se till att mötet med BRL inte stannar efter att kvittot är utskrivet. Efter köprådet hjälper han hjärtligt till att bistå med vidare support och han är rätt man att kontakta för ritning och framställande av specifika baslådor.
Intresset för ljud blomstrade när han köpte sin EPA, som snabbt fylldes upp med välljudande komponenter. Känslan i skapandeprocessen är det som binder Andreas till intresset.
När kassan är avräknad spenderar Andreas mycket tid med R/C, både på marken och i luften, men han kombinerar också nytta med nöje när han även bygger både hemmahögtalare och billjud.

GÖTEBORG

Anders Perneros - Butikschef (På BRL sedan 2019)

Som butikschef i Göteborg har Anders ett övergripande ansvar över driften, där fokus ligger på att kunden alltid skall få med sig en upplevelse hem. En nyckel är att vi skall ha roligt på jobbet och att engagemang smittar. Anders är ständigt på jakt efter smarta lösningar och metoder för att utveckla verksamheten, och med stor erfarenhet i elektronikbranschen är det knappast något främmande för honom.
Sedan tidiga tonåren har Anders gått på konserter och haft en stor kärlek till musiken. Det första högtalarbygget tog fart när familjen Carlssons högtalare inte lät tillräckligt bra. Studier inom elektronik och Hifi-projekt ledde till att intresse blev karriär och sedan dess har Anders aldrig blickat bakåt!
En stor del av fritiden går till familjen, där barnens aktiviteter står i fokus. När tillfälle ges fattar han grepp om kameran då foto alltid varit en hobby.

Simon Balsby - Säljare (På BRL sedan 2018)

Som en av butikssäljarna i Göteborg är det sannolikt att den första du möter på plats är just Simon. Det direkta kundmötet är något Simon brinner för och även något som utgör stor del av arbetsdagen.
När han erhöll körkortet startade ljudintresset på riktigt, men sedan barnsben har musik och välljud varit en stor ingrediens i hans liv.
En vanlig helg passerar ofta i bilens tecken, med vänner och god musik. Besök av bilträffar sker frekvent och är något av en favoritsyssla.

JÖNKÖPING

Alexander Åkerberg - Butikschef (På BRL sedan 2019)

Text kommer inom kort.

Christian Fransson - Säljare (På BRL sedan 2019)

Vår säljare Christians förser kunderna med rekommendationer, lösningar och klanderfritt bemötande med hjälp av sin breda kunskap om ljud och teknik. Viss montering förekommer, men även det dagliga underhåll som krävs för att butiken ska vara snygg och hyllorna fyllda med produkter. Christian ser kundkontakten som något av det bästa, och att få dela med sig av sin kunskap.
Ett par hemmabyggda högtalare kopplade till en skivspelare och förstärkare någon gång på 80-talet, var startskottet för intresset som sedan blev karriär. Christian har under år pendlat mellan både billjud och hemmaljud, vilket hjälpt honom bygga den kunskapsbas han nu står stadigt på.
Att bygga ljud i bilen är något han gärna sysslar med även på fritiden, men det tas också tid till att cykla, laga god mat, umgås med vänner. Även fiske och fridykning förekommer.

Emil Saloheimo - Montör (På BRL sedan 2017)

Emil jobbar i huvudsak med ljudmontering och ser till att varje bil som lämnar verkstaden levererar en ljudupplevelse värd en kung! När tillfälle ges hjälper han gärna kunder i butiken för att dela med sig av sina bästa tips och tricks.
Ingen dag är den andra lik, något som uppskattas av Emil. Ena dagen monteras det helt nytt ljud i en Mustang från 70-talet, och den andra en baslåda i en Tesla. Ljudintresset har funnits så länge Emil kan minnas och de första högtalarna byggdes redan vid 10 års ålder. Intresset har sedan växt och utvecklats till ett intresse för i stort sett all form av elektronik.
När elektronikintressets kvot är fylld för dagen är fiske och natur nästa anhalt, där en öring på torrflugan ses som grädden på moset! 

KARLSTAD

Mattias Schönning - Butikschef (På BRL sedan 1996)

Med stor kunskap och en kundorienterad uppsyn, sköter Mattias den dagliga verksamheten som butikschef på BRL i Karlstad.
Redan vid 17-års ålder tändes intresset för billjud, då Mattias och en handfull klasskamrater insåg känslan och nöjet en riktigt kraftfull bas kunde bringa.
Mattias spenderar gärna så mycket tid som möjligt med sin familj och besöker billträffar av olika slag. När han sköter musiken kan mer eller vad som helst dyka upp, så länge det inte stavas jazz, opera eller hårdrock av den tyngre skolan.

Martin Erneström - Butikschef (På BRL sedan 2011)

Med en djupgående kunskap inom elektronik och ljudteknik kan Martin som säljare förse kunder med avancerade lösningar som verkligen levererar.
Musikintresset föddes med gitarren i handen och det tätt liggande intresset för teknik öppnade upp för en yrkeskarriär där de båda kunde kombineras.
Med 80-tals rock i lurarna spenderas fritiden tillsammans med kvinnan i hans liv och så mycket tid som möjligt läggs på golfbanan och i replokalen.

Niklas Nilsson - Montör (På BRL sedan 2004)

Genom att varva mellan monteringar i kundbilar och försäljning i butiken, får Niklas chansen att sprida vidare sitt stora engagemang och även möjligheten att förse bilar med välkomponerade ljudsystem.
Ljudintresset i sig väcktes redan i en tidig ålder och idag är det lika mycket ljud hemma som i bilen.
Fritiden spenderas med skiftnyckeln i ena handen, fiskespöt i den andra och med familjen så nära som möjligt.

Tim Scheffer - Montör (På BRL sedan 2019)

Bokar du en ljudmontering i Karlstad är det högst sannolikt att Tim har en hand eller två med i bygget. Det bästa med att vara montör på BRL är den stora variationen mellan byggen och att utmanas samt utvecklas under varje montering!
Farsans stora ljudanläggning blev startskottet för ljudintresset när Tim var liten och därefter tog det fart med inriktning på billjudet.
På fritiden mekas det en hel del med bilen och bilträffarna blir många. Om magen mot förmodan blir mätt på bilar och ljud, tar han till fisket och drar upp en och annan värmländsk gädda.

OSKARSHAMN

Mathias Andersson - Montör (På BRL sedan 2017)

Mathias är CANT-certifierad antenntekniker och lite av en tv-specialist, där man utför mycket installationer och underhåll.
Intresset skyller han på sin genpol, där en lång historia av släktingar arbetat i och drivit butiker inom branschen. Redan i början av 2000-talet titulerade sig Mathias som butikschef för första gången och efter att senare ha testat sina vingar i andra branscher upptäckte han att suget efter butikshandel och elektronik var det största.

Kristoffer Andersson - Butikschef (På BRL sedan 2017)

Kristoffer är butikschef i Oskarshamn och har stor erfarenhet och ett brinnande intresse för i synnerhet hemelektronik. Den dagliga driften är huvudfokus och en riktigt nöjd kund är den givna höjdpunkten. Ett stort intresse för teknik finns med sedan unga år och vid första bilköpet kom ljudintresset in i bilden.
Fritiden spenderas med familj och vänner, men det slinker även in tid för träning.

TROLLHÄTTAN

Alf Luther - Butikschef (På BRL sedan 2010)

Med kunden i fokus är Alf delaktig i att förse butikens kunder med korrekta lösningar till korrekta priser. Inköp och underhåll av butiken är också uppgifter han med stort ansvar och engagemang tar sig ann.
Redan vid fyra års ålder fick han ett par hörlurar av sina föräldrar och därifrån växte intresset för ljud. Vidare blev det intressant med billjud och hemmaljud.
När han inte förser kunder med paket och produkter slappnar han gärna av och tittar helst av allt på en rikigt bra film.

Kimmo Junttila - Säljare/Montör (På BRL sedan 2007)

Oavsett om det rör sig om installation i kundbil, komponering av hifi-system eller försäljning i butik, går Kimmo alltid in med ett stort engagemang som alltid återspeglas i det slutgiltiga resultatet.
Kimmo trivs bäst i monteringshallen med hårdrocken uppskruvad till 11:an och sedan han som 18-åring började bygga billjud har det varit ett genomgående och återkommande tema.
Han tar gärna med jobbet hem och forsätter oftast att även på fritiden skruva med någon av alla bilar. Självklart klämmer han även in en hel del filmtittande i den egna hembion.

Tony Malm - Säljare (På BRL sedan 2012)

Som säljare är Tony ständigt i kontakt med våra kunder i första skedet och tack vare ett intresse av att hitta en bra helhetslösning har han en stor del i den dagliga försäljningen.
Att från första stund kunna orientera kunderna genom vårt sortimentet och hitta den personliga lösningen är någonting Tony gör allra bäst.
När arbetsdagen är avslutad spenderar han helst av allt tid med sin familj och vänner.

Kalle Östman -Säljare (På BRL sedan 2019)

Vår härliga säljare Kalle har som många andra medarbetare ett brinnande intresse för ljud. Det som är mest givande enligt honom själv är att dagligen få hjälpa och samtala med kunder som delar detta intresse med honom. 
Ljudintresset har alltid funnits där, men tog fart vid första bilköpet och sedan dess har Kalle skruvat med ljud och bilar nästan varje dag. Utöver detta tar han tid till att hänga med sambon och vännerna.

ÖREBRO

Philip Eriksson - Butikschef (På BRL sedan 2017)

I Örebro-butiken är det stor chans att du springer på Philip, som med stor kunskap och erfarenhet av montering i bil vägleder våra kunder för att hitta passande helhetslösningar.
Med över 100 installationer i personbil på sitt samvete har han byggt upp en enorm erfarenhet och kunskap om de allra flesta bilmodellerna, vilket gör att han kan använda det för att rekommendera profesionella och välljudande lösningar.
Ett stort ljud och bilintresse har han ärvt av sin far och stor del av den lediga tiden spenderas med välljud, men även tillsammans med sambon och dottern.

David Janehult - Säljare (På BRL sedan 2016)

Som säljare i Örebro-butiken värdesätter David vården av våra kunder och att ge en bestående lösning är av högsta vikt i varje kundkontakt.
Och det är just kundmötet som är favoritdelen av jobbet, där han med stor omsorg ser till att den bästa tänkbara servicen tillhandahålls var kund som kliver in genom portarna. Intresset för ljud och teknik finns där och har så gjort sedan hans pappa spelade ljuva toner hemma på musikanläggningen under barndomen.
På fritiden binder David egna flugor som används till fiske och ser till att båten befinner sig i absoluta toppskick.

Mathias Mansikka - Säljare (På BRL sedan 2016)

Om du besöker vår butik i Örebro är det stor sannolikhet att du springer på norrlänningen Mathias, som med stort lugn hjälper dig med dina frågor.
Mathias guidar våra kunder genom ljud och bild-djungeln med sitt gedigna teknikintresse som sträcker sig långt bak i tiden. I byn Karungi där han är uppvuxen var det en självklarhet med billjud men det var när hans systers man började med ett billjudsprojekt som han fastnade ordentligt.
När ljud och bild inte upptar hans tid försöker han ta sig iväg till gymmet, umgås med flickvännen eller spela TV-spel.

Elias Yammin - Säljare (På BRL sedan 2019)

Energiknippet Elias är en av våra duktiga säljare i Örebro som jobbar ständigt för att ge den absolut bästa kundupplevelsen, gärna genom att blanda in lite humor. De dagliga uppgifterna varierar, men möte med kund är helt klart roligast. Att få sätta ett brett leende på kundernas läppar är svårt att toppa. Veckoinventeringar och diverse städuppdrag är även något han konstigt nog uppskattar. Elias beskriver nämligen sig själv som städmanisk, så ett och annat svep med dammvippan blir det dagligen!
Första bilen, Volvo 460se skickade Elias direkt in i billjudsvärlden. Efter att bagageutrymmet var proppat med ljud var han fast. ”Jag hade inte bagageutrymme kvar, men det var det värt!”  
>Hjärtat bultar för familjen, men även för att hålla oklanderligt bra puts på bilen.

Jesper Lingmar - Montör (På BRL sedan 2015)

Jesper hittar vi i monteringshallen i Örebro där han utför monteringar i allt från personbil till lastbil. Inga önskemål eller monteringar är för komplexa att ge sig på!
Just att hitta lösningen på problemet har varit den stora drivkraften och ända sedan han införskaffade sin första Volvo 740 har intresset för ljud och montering funnits där.
Jesper förenar gärna nöje med nytta och även när hallen stänger för kvällen är det sannolikt att du hittar Jesper i bagaget, eller under huven, skruvandes på jakt efter lösningen på problemet.

Logga in