Medarbetare

Människorna på BRL ElectronicsLär känna personalen på Huvudkontoret
Lär känna personalen i Borlänge
Lär känna personalen i Göteborg
Lär känna personalen i Jönköping
Lär känna personalen i Karlstad
Lär känna personalen i Trollhättan
Lär känna personalen i Örebro
Huvudkontor


Anders Winberg
VD/Grundare
Anders är BRL:s grundare tillika VD, som sedan starten utvecklat konceptet BRL till vad det är idag. Han har varit delaktig i att utveckla varumärkena System One och GAS och har sedan 25-års tid varit förbindelsen mellan BRL och våra partners i Asien.

I en föränderlig bransch har Anders alltid haft förmågan att ständigt utveckla sig själv och verksamheten till det kunderna efterfrågar. Både vad gäller produkter och anställda ser han möjligheterna till att göra det bästa av situationen.

På fritiden läggs mycket tid på resor, familjen och ett gediget motorintresse.Gustav Winberg
Försäljning &
marknadschef
På BRL sedan 2007

För att veta vad man ska erbjuda för produkter, behöver man också veta vart man ska leta. Gustav har med fingertoppskänsla vanan att plocka fram rätt produkter vid rätt tillfälle och med stort framtidsfokus är han en viktig del i utvecklingen av BRL.

Gustav studerade marknadsföring på IHM Business School och att marknadsföra BRL är hans främsta uppgift och en stor del av vardagen.

På fritiden handlar det mest om action- och motorsport och Gustav åker mer än gärna enduro. Med crossen parkerad avnjuter han helst god mat tillsammans med flickvännen Anna och sina nära vänner.Marcus Kindbom
E-handelsansvarig
På BRL sedan 2013

Med en stor utvecklande drivkraft söker Marcus att ständigt förbättra befintliga och nya rutiner, både för våra kunder och anställda.

Ett stort kundfokus och öga för statistik, gör att Marcus som övergripande ansvarig för webbhandeln ser utvecklingsmöjligheter på de allra flesta punkter.

Golf, hockey och gym är bara några av de många fritidsintressen han har och mycket ledig tid spenderas på idrottsanläggningar runt om i landet.
Johan Ström
Art director
På BRL sedan 2015

Alla nyhetsbrev, produktbilder och annonser produceras av Johan och hans öga för grafiskt innehåll är en stor tillgång i det dagliga arbetet.

Det är skapandeprocessen som driver Johan och resultatet av ett färdigt alster är belöningen. Han njuter av att kunna gå tillbaka och titta på sitt arbete som finns i tryck i diverse tidsskrifter och på nätet.

Mycket tid spenderas på gymmet, där han kombinerar vikter med hiphop. Med lurarna av spenderas tid med flickvännen och de närmsta vännerna.Jens Wiklund
E-handel
På BRL sedan 2011

Jens är en stor Hifi-entusiast som med stort tekniskt kunnande och produktvana hanterar det dagliga orderflödet och teknisk rådgivning på brl.se.

Med en teknisk utbildning i grunden tar han sig an ärenden och kunder som har stort anspråk på smidiga, högteknologiska lösningar. Det stora musikintresset han har skyller han på generna.

Jens stora intresse är specialkaffe och stor del av fritiden spenderas tillsammans med scoutkåren han är ledare för, vänner och sina barn.
Johannes Swensson
E-handel
På BRL sedan 2016

Varje dag lär han sig något nytt! Genom att svara på frågor hjälpa kunder och fixa med hemsidan utvecklar Johannes sitt intresse för ljud till både hemmet och bilen för varje dag. ”Med ett par riktigt schyssta högtalare så är den mesta musiken bra” säger Johannes.

Det var när hans första Ford Focus ST införskaffades som han upptäckte kärleken till billjudet och bilintresset är än idag väldigt stort. Han pysslar gärna och fixar med detaljerna på hans nuvarande bil, en Volvo S60 Turbo.

Johannes älskar att äta mat… mycket mat. De stora portionerna kompenserar han genom att träna hårt på gymmet. Utöver det spenderar han gärna sin tid med sin yorkshireterrier Totte, flickvännen eller avnjuter ett glas Pepsi Max.

Mathias Mansikka
E-handel
På BRL sedan 2016

Om du kontaktar vår kundservice är det en stor möjlighet att det är norrlänningen Mathias som lyfter på luren.

Mathias guidar våra kunder genom ljud och bild-djungeln med sitt gedigna teknikintresse som sträcker sig långt bakåt i tiden. I byn Karungi där han är uppvuxen var det en självklarhet med billjud men det var när hans systers man började med ett billjudsprojekt som han fastnade ordentligt.

När ljud och bild inte upptar hans tid försöker han ta sig iväg till gymmet, umgås med flickvännen eller spela TV-spel.


Frida Öhman
E-handel & Inköp
På BRL sedan 2015

För att vi ska kunna erbjuda våra kunder de allra senaste produkterna, krävs det att vi kontinuerligt fyller på hemsidan med nya och heta produkter. Frida har alltid fingret på avtryckaren och jobbar dagligen med att lägga upp nya produkter på siten.

Noggrannhet och ett högt tempo kombineras och aldrig någonsin tummas det på kvaliteten. Genom att lätt ta åt sig ny information och kunskap är arbetet med produkter som skräddarsytt för Frida.

På fritiden är det vanligt att man hittar Frida med ett badmintonrack i näven, men när den lata sidan vinner spenderas helgen med att umgås med vänner och lägga komplicerade pussel.


Jessica Larsson
Inköp
På BRL sedan 2015

För att vi ska kunna leverera varor till våra kunder runt om i landet, ställs höga krav på att inköp och leveranser fungerar på ett optimalt sätt. Det är där Jessica kommer in i bilden.

Ett stort allmänt intresse för teknik har gett Jessica erfarenhet från både butik kontorsarbete, där en stark vilja och hög stresstålighet gör att hon hittar lösningar i de knivigaste av situationer.

Uppväxten på landet har färgat Jessica och så mycket tid som möjligt spenderas hemma på familjegården. Annars är hon gärna sällskap i pojkvännens garage och håller sig aktiv på gymmet.Niklas Quick
Tekniker &
Produktutvecklare
På BRL sedan 1994

Erfarenhet kan man inte läsa sig till och med över 20 år av billjudsbygge i bagaget är Niklas en av stommarna på BRL, där han i daglig servicehantering och produktutveckling bidrar med en helt egen dimension.

Bygga demobilar, utveckla nya baslådor och hantera inköp är även strängar han spänt på sin lyra, där den stora kunskapen han besitter kommer väl till pass.

Den tvåfaldigt dB-dragrace SM-guld belönade byggherren spenderar idag den mesta tiden i Enduro-spåret, men bygger gärna baslådor och hembiohögtalare när tiden finns.
Mikael Nyman
Lageransvarig
På BRL sedan 2016

Vårt lager är stort och det är viktigt att allting fungerar som det ska, hela tiden. Mikael drar i spakarna och ser med stor nogrannhet och precision till att allting hinns med och att ingenting glöms bort.

Det övergripande ansvaret över allt som passerar in och ut på lagret hanteras av Mikael. Hans stora erfarenhet av lagerarbete ökar förståelsen av varje detalj i processen, vilket ger varje leverans samma omtanke oavsett ordervärde.

Emil Garphagen
Lager
På BRL sedan 2013

Struktur och ordning är A och O vid lagerhållning och Emil har stor del i att dagligen se till att utleveranser och lagerföring fungerar som det ska.

De tyngre lyften överlämnas ofta till Emil, som även är självutnämnd truck-specialist på lagret.

Det fysiska arbetet ställer krav och Emil är intresserad av både löpning och träning. När han inte svettas i spåret spenderar han så mycket tid han bara kan med familj och vänner.

Andreas Granstedt
Företagssäljare
På BRL sedan 2014

Efter många år som säljare tog Andreas klivet över till att hantera företag och idag ansvarar han över BRLs alla återförsäljare runt om i landet.

Att skapa långvariga kundrelationer och ha en direkt kundkontakt är Andreas primära fokus och genom ett personligt bemötande är de återkommande kunderna många.

Att hantera stora företagskunder är enkelt jämfört med att husera över sina två chiuauor, som tar upp en stor del av fritiden. Musiken som dagligen fyller hans lägenhet varierar efter dag, humör och väder.
Jesper Lingmar
Lager/Montering
På BRL sedan 2014
Med ett högt arbetstempo och stor noggrannhet, är Jesper delaktig i att utleverera och packa order till både våra kunder och butiker.

Jesper har ett brinnande intresse för billjud, vilket gett han stor koll på sortimentet och det är med stor passion och förståelse han packar varje order.

Sedan han skaffade sin första bil har stor del av fritiden ägnats åt att bygga billjud och får han möjlighet sticker han gärna iväg med vännerna på bilträffar och relaterade event.

Christian Pålerud
Lager
På BRL sedan 2016

Med stor omsorg, bra arbetsmoral och hög effektivitet är Christian en viktig kugge på vårt lager.

Christian spenderar sina dagar på BRL genom att packa och plocka orders till kunderna, men försöker även att passa på att fixa med lite billjud på rasterna
- Min viktigaste uppgift är att se till att kunderna får sina paket så snabbt som bara möjligt, säger Christian.

När han inte packar på lagret så fyller han gärna fritiden med att spela bas i ett band, blanda drinkar och lira TV-spel samt koppla och optimera billjudet i sin nyinköpta Golf.
Borlänge


Robin Lagerqvist
Butikschef
På BRL sedan 2014

Som butikschef i Borlänge har Robin ett övergripande ansvar över driften, beställningar och upplägg för anställda. Att hantera kombinationen av högt arbetstempo och varieranda uppgifter är Robins styrka.


Lägga grund för bra kundrelationer är drivkraften och den personliga kontakten värdesätter Robin högt. Ljudintresset kombineras med hög servicekänsla, vilket ger kunderna en bra upplevelse hela vägen.
 
Med gitarren i högsta hugg har Robin spelat på de flesta festivaler i Sverige och turnerat i USA. Numer handlar fritiden mest om bra musik, motorsport och familjen.


Peter Lindblom
Säljare
På BRL sedan 2011

Med allt från försäljning till installation av Hifi-system hos kund på dagordningen är Peter en av Borlänge-butikens viktiga kuggar.

En bra deal för båda parter är någonting som driver Peter och från den dagen han mottog en begagnad Luxor-stereo var ljudintresset ett faktum.

Livet består mer än bara ljud och till vardags är Peter en riktig äventyrsmänniska. Fridykning, fiske, modellflyg och resor är bara några av de saker han gärna lägger tid på.
Christoffer Wikström
Säljare
På BRL sedan 2015

Christoffer är en av butikssäljarna som dagligen arbetar med försäljning, varuplock och även fyller i och hjälper till i monteringshallen när situationen kräver.  

Billjudsintresse smittade av sig från hans morbror och vid 16-års ålder började han att tillsammans med en kompis själv bygga sitt första system.

Bilar och billjud är ett stort intresse, men Christoffer parkerar ibland kärran för att slappna av med lite tv-spel och för att umgås med vänner.
Lars Holmström
Montör
På BRL sedan 1996

Många långa års erfarenhet av montering i både bil och hus har gett Lars en praktisk erfarenhet som står stark i jämförelse. Speciallösningar till Lastbil är ett av hans paradknep som alltid går hem.

Variationen i arbetet lyfter han som en stor fördel, där monteringarna erbjuder nya upptäcker och möjligheter var dag och sedan 1992 har han varit i aktiv ljudtjänst.

Grilla, umgås med familjen och åka båt är några av de saker Lars gillar. Boul är lite av en favoritsyssla och även ett frekvent inslag på familjetillställningarna.
Göteborg


Mikael Ohlander
Butikschef
På BRL sedan 2007

Ett stort personaltänk och kundfokus gjorde att Mikael tog steget från butikssäljare till butikschef, där struktur och ett öga för vad som är hett och rätt gör att Göteborgsbutiken alltid är ett nöje att besöka.


Gemenskapen och relationen mellan kunder och personal, där alla delar kärleken till bra ljud, är enligt Mikael en viktig ingrediens i framgånsreceptet. Sedan han själv fyllde lådbilen med dubbla baslådor har ljudet tagit en stor del av hans tid och otid.

Sambon och de närmsta vännerna får gärna följa med ut med båten en runda, eller avnjuta bra film och musik hemma i biosoffan.


Christopher Pålerud
Säljare
På BRL sedan 2014

Helhetslösningar, bygga häftiga demomiljöer och se till att kunderna får bra ljud och bild i hemmet. Det är den före detta örebroaren Christophers favoritsysslor i Göteborgs-butiken.

Han tog klivet från huvudkontoret till butiken för att komma närmre ljud och bildupplevelserna och det var tack vare sin far som ljudintresset blommade upp. Resan började som musiker med att spela bas, trummor och gitarr vilket fortfarande är favoritsysslan på fritiden.

Utöver sitt gedigna musikintresse tittar han gärna på fotboll och följer slaviskt sin favoritklubb Arsenal i Premier Leauge.Christoffer Almgren
Säljare
På BRL sedan 2015

I Göteborg är det Christoffer som står för installation och montering. Utöver att förse kundbilar med klockrent ljud är han en del av säljteamet, där den störsa drivkraften är att placera ett leende på kundens läppar.

Att rent praktiskt arbeta med installationer har varit en del av Christoffers vardag sedan han vid 16-års ålder fick uppleva en basvägg för första gången. Sedan den dagen visste han helt säkert vad han ville lägga sin tid på.

När han inte avnjuter musik i bilen med vännerna är han intresserad av fotografering av alla dess slag.


Jönköping


Christian Mårs
Säljare
På BRL sedan 2016

Med ett stort intresse inom HiFi och välljud hjälper Christian gärna kunderna med att hitta en lösning som båda blir grymt nöjda över. Christian lägger stor vikt vid att finnas där för kunden både innan och efter köpet.

Enda sen 2005 då hans egna system inte höll måttet enligt hans vänner har Christian kalibrerat och testat en hel del förstärkare och högtalare för att hitta det bästa ljudet. Nu börjar han närma sig det perfekta ljudet.

När Christian inte har fullt upp i butiken så ägnar han helst fritiden åt att umgås med vänner, kolla på någon bra film eller om den hurtiga vinner hittar vi Christian på gymmet med hårdrock i lurarna.


Martin Johansson
Säljare/Montör
På BRL sedan 2016När det kommer till försäljning och montering är Martin rätt man att vända sig till. Utöver att hjälpa kunderna i butiken på bästa sätt, tar han även hand om installera schysst ljud till kunderna.

Ljudintresset har funnits där sen den dagen Martin skaffade sin första bil och en biltur blir komplett när högtalarna trycker ut allt från Dire Straits till Metallica.

Fritiden spenderar gärna Martin med att ta en härliga tur på motorcykeln eller ta en flygtur med sin drönare. När han är inomhus hamnar Martin allt som oftast vid sin 3D-skrivare.Karlstad


Mattias Schönning
Butikschef
På BRL sedan 1996

Med stor kunskap och en kundorienterad uppsyn, sköter Mattias den dagliga verksamheten som butikschef på BRL i Karlstad.


Redan vid 17-års ålder tändes intresset för billjud, då Mattias och en handfull klasskamrater insåg känslan och nöjet en riktigt kraftfull bas kunde bringa.

Mattias spenderar gärna så mycket tid som möjligt med sin familj och besöker billträffar av olika slag. När han sköter musiken kan mer eller vad som helst dyka upp, så länge det inte stavas jazz, opera eller hårdrock av den tyngre skolan.Niklas Nilsson
Säljare/Montör
På BRL sedan 2004

Genom att varva mellan monteringar i kundbilar och försäljning i butiken, får Niklas chansen att sprida vidare sitt stora engagemang och även möjligheten att förse bilar med välkomponerade ljudsystem.

Ljudintresset i sig väcktes redan i en tidig ålder och idag är det lika mycket ljud hemma som i bilen.

Fritiden spenderas med skitfnyckeln i ena handen, fiskespöt i den andra och med familjen så nära som möjligt.Martin Erneström
Säljare
På BRL sedan 2011

Med en djupgående kunskap inom elektronik och ljudteknik kan Martin som säljare förse kunder med avancerade lösningar som verkligen levererar.

Musikintresset föddes med gitarren i handen och det tätt liggande intresset för teknik öppnade upp för en yrkeskarriär där de båda kunde kombineras.

Med 80-tals rock i lurarna spenderas fritiden tillsammans med kvinnan i hans liv och så mycket tid som möjligt läggs på golfbanan och i replokalen.


Trollhättan


Patrik Skogholm
Butikschef/Delägare
På BRL sedan 1996

Som butikschef på BRL i Trollhättan har Patrik ett övergripande ansvar där försäljning, inköp och generell planering står på schemat. Patrik, som även är delägare i BRL, anser att alla problem går att lösa.


Med ett hjärta som bankar för välljud är det inte konstigt att Patrik själv i många år tävlat i billjud. Intresset tar han med sig i sitt arbete och det är tydligt att kunskapen och erfarenhet förs vidare till både kunder och anställda i butiken.   

Förutom att lyssna på musik i både hem och bil är Patrik intresserad av att både äta och laga riktigt god mat.Alf Luther
Säljare
På BRL sedan 2010

Med kunden i fokus är Alf delaktig i att förse butikens kunder med korrekta lösningar till korrekta priser. Inköp och underhåll av butiken är också uppgifter han med stort ansvar och engagemang tar sig ann.

Redan vid fyra års ålder fick han ett par hörlurar av sina föräldrar och därifrån växte intresset för ljud. Vidare blev det intressant med billjud och hemmaljud.

När han inte förser kunder med paket och produkter slappnar han gärna av och tittar helst av allt på en rikigt bra film.Kimmo Junttila
Säljare/Montör
På BRL sedan 2007

Oavsett om det rör sig om installation i kundbil, komponering av hifi-system eller försäljning i butik, går Kimmo alltid in med ett stort engagemang som alltid återspeglas i det slutgiltiga resultatet.

Kimmo trivs bäst i monteringshallen med hårdrocken uppskruvad till 11:an och sedan han som 18-åring började bygga billjud har det varit ett genomgående och återkommande tema.

Han tar gärna med jobbet hem och forsätter oftast att även på fritiden skruva med någon av alla bilar. Självklart klämmer han även in en hel del filmtittande i den egna hembion.Victor Ånefjord
Säljare
På BRL sedan 2015

Butiksbesök är en helhetsupplevelse och Viktor ser till att hyllorna är fyllda med produkter och att allting är rent och snyggt. Som butikssäljare är han delaktig i butikens dagliga försäljning.

Ett intresse för basljud fick han redan när han införskaffade sitt första fordon med monterat system och därifrån och fram var det inget snack om att det var just billjud han ville jobba med.

När han inte håller ordning i butiken är det bilen som får mest omtanke, både utvändigt och invändigt där det självklart främst handlar om riktigt bra ljud.
Rasmus Nilsson
Säljare
På BRL sedan 2013

Rasmus är med sin uppmärksamma och intresserade inställning bidragande till att göra det dagliga kundmötet så bra som möjligt. Allt från försäljning till orderplock finns på dagordningen.

Ett stort egenintresse för billjud och stor variation i vardagen är en kombination som passar Rasmus perfekt och just billjud har han sedan 12 års ålder varit intresserad av.

När han inte sprider sin kunskap om ljud vidare, tar han gärna en svängom på dansbanan. Övrig fritid spenderas med nära och kära samt i garaget där han skänker omsorg till sin jänkare. 
Tony Malm
Säljare
På BRL sedan 2012

Som säljare är Tony ständigt i kontakt med våra kunder i första skedet och tack vare ett intresse av att hitta en bra helhetslösning har han en stor del i den dagliga försäljningen.

Att från första stund kunna orientera kunderna genom vårt sortimentet och hitta den personliga lösningen är någonting Tony gör allra bäst.

När arbetsdagen är avslutad spenderar han helst av allt tid med sin familj och vänner.


Örebro


Christoffer Walter
Butikschef
På BRL sedan 2013

Ingen dag är den andre lik och det kräver en förmåga att anpassa sig, efter både kund och situation. Med en kundorienterad infallsvinkel ansvarar Christoffer för den dagliga driften i butiken.


Ett stort intresse att lära sig mer har drivit honom till att utveckla sina kunskaper om hem och billjud och Christoffer hanterar dagligen service-ärenden samt inköp.

Innebandy står ofta på schemat, men mest av allt vill han spendera fritiden med sin fru och dotter. När musiken åker på avnjuts gärna någonting med bas av den lågt gående typen.
Philip Eriksson
Säljare/Montör
På BRL sedan 2012

Oavsett om det kommer till försäljning i butik, eller montering av billjud, gör Philip alltid det lilla extra vilket ger ett resultat av hög kvalitet.

Med över 100 installationer i personbil på sitt samvete har han byggt upp en enorm erfarenhet och kunskap om de allra flesta bilmodellerna, vilket gör att han alltid ligger steget före.

Ett stort ljud och bilintresse har han ärvt av sin far och stor del av den lediga tiden spenderas i garaget där han både ljud- och utseendemässigt trixar och fixar med sin Saab 9-5.
Peter Gustafsson
Säljare/Inköp
På BRL sedan 1996

Peter är en enorm tillgång såväl i butiken som på kontoret, där han med sitt stora hifi- och billjudsintresse bidrar med en stor kunskapsbas till både våra kunder och anställda.

Utöver försäljning arbetar Peter främst med importverksamhet och har daglig kontakt med utländska leverantörer och utvecklare. Med stor praktisk erfarenhet och många år i branschen har Peter ett svar på de flesta frågor.

Föga förvånande spenderas mycket tid i det enga hemmabiorummet tillsammans med sin sambo och tre barn. Oftast spelas top-hitsen från Spotify-listorna, men får Peter själv bestämma avnjuter han gärna en välproducerad konsert på Bluray.