Medarbetare

Människorna på BRL ElectronicsLär känna personalen på Huvudkontoret
Lär känna personalen i Borlänge
Lär känna personalen i Göteborg
Lär känna personalen i Jönköping
Lär känna personalen i Karlstad
Lär känna personalen i Trollhättan
Lär känna personalen i Örebro
Huvudkontor


Anders Winberg
VD/Grundare
Anders är BRL:s grundare tillika VD, som sedan starten utvecklat konceptet BRL till vad det är idag. Han har varit delaktig i att utveckla varumärkena System One och GAS och har sedan 25-års tid varit förbindelsen mellan BRL och våra partners i Asien.

I en föränderlig bransch har Anders alltid haft förmågan att ständigt utveckla sig själv och verksamheten till det kunderna efterfrågar. Både vad gäller produkter och anställda ser han möjligheterna till att göra det bästa av situationen.

På fritiden läggs mycket tid på resor, familjen och ett gediget motorintresse.Gustav Winberg
Försäljning &
marknadschef
På BRL sedan 2007

För att veta vad man ska erbjuda för produkter, behöver man också veta vart man ska leta. Gustav har med fingertoppskänsla vanan att plocka fram rätt produkter vid rätt tillfälle och med stort framtidsfokus är han en viktig del i utvecklingen av BRL.

Gustav studerade marknadsföring på IHM Business School och att marknadsföra BRL är hans främsta uppgift och en stor del av vardagen.

På fritiden handlar det mest om action- och motorsport och Gustav åker mer än gärna enduro. Med crossen parkerad avnjuter han helst god mat tillsammans med flickvännen Anna och sina nära vänner.Marcus Kindbom
E-handelschef
På BRL sedan 2013

Marcus är E-handelschef på BRL Electronics där han på daglig basis leder och utvecklar både teamet bakom brl.se samt huvudlagret i Örebro.

Med en utbildning inom marknadsekonomi från IHM Business School är Marcus välinsatt och har ett skarpt öga för förbättring samt branschens konstant föränderliga spelplan.

När arbetsdagen tar slut är det inte helt ovanligt att Marcus går en runda golf, avnjuter sport hemma i divan-soffan eller umgås med de allra närmsta.
Johan Ström
Art director
På BRL sedan 2015

Alla nyhetsbrev, produktbilder och annonser produceras av Johan och hans öga för grafiskt innehåll är en stor tillgång i det dagliga arbetet.

Det är skapandeprocessen som driver Johan och resultatet av ett färdigt alster är belöningen. Han njuter av att kunna gå tillbaka och titta på sitt arbete som finns i tryck i diverse tidsskrifter och på nätet.

Mycket tid spenderas på gymmet, där han kombinerar vikter med hiphop. Med lurarna av spenderas tid med flickvännen och de närmsta vännerna.Jens Wiklund
E-handel
På BRL sedan 2011

Jens är en stor Hifi-entusiast som med stort tekniskt kunnande och produktvana hanterar det dagliga orderflödet och teknisk rådgivning på brl.se.

Med en teknisk utbildning i grunden tar han sig an ärenden och kunder som har stort anspråk på smidiga, högteknologiska lösningar. Det stora musikintresset han har skyller han på generna.

Jens stora intresse är specialkaffe och stor del av fritiden spenderas tillsammans med scoutkåren, vänner och sina barn eller på dansbanan.
Johannes Swensson
E-handel
På BRL sedan 2016

Varje dag lär han sig något nytt! Genom att svara på frågor hjälpa kunder och fixa med hemsidan utvecklar Johannes sitt intresse för ljud till både hemmet och bilen för varje dag. ”Med ett par riktigt schyssta högtalare så är den mesta musiken bra” säger Johannes.

Det var när hans första Ford Focus ST införskaffades som han upptäckte kärleken till billjudet och bilintresset är än idag väldigt stort. Han pysslar gärna och fixar med detaljerna på hans nuvarande bil, en Volvo S60 Turbo.

Johannes älskar att äta mat… mycket mat. De stora portionerna kompenserar han genom att träna hårt på gymmet. Utöver det spenderar han gärna sin tid med sin yorkshireterrier Totte, flickvännen eller avnjuter ett glas Pepsi Max.

Mathias Mansikka
E-handel
På BRL sedan 2016

Om du kontaktar vår kundservice är det en stor möjlighet att det är norrlänningen Mathias som lyfter på luren.

Mathias guidar våra kunder genom ljud och bild-djungeln med sitt gedigna teknikintresse som sträcker sig långt bakåt i tiden. I byn Karungi där han är uppvuxen var det en självklarhet med billjud men det var när hans systers man började med ett billjudsprojekt som han fastnade ordentligt.

När ljud och bild inte upptar hans tid försöker han ta sig iväg till gymmet, umgås med flickvännen eller spela TV-spel.


Christopher Pålerud
E-handel
På BRL sedan 2014

Allt från textinnehåll till hemsidan och assistans vid support och kundkontakt står på schemat för Christopher.  

Det var tack vare sin far som ljudintresset blommade upp. Resan började som musiker med att spela bas, trummor och gitarr vilket fortfarande är favoritsysslan på fritiden.

Utöver sitt gedigna musikintresse tittar han gärna på fotboll och följer slaviskt sin favoritklubb man utd i Premier Leauge.Andreas Axling
E-handel
På BRL sedan 2017
Efter drygt 20 års erfarenhet inom butiksjobb med selekterad Hifi har Andreas fått ett stort ansvar att fylla på hemsidan med nya och heta produkter inom stereo och hembio. Det brinnande intresset för ljud startade i gymnasiet och som en sann arbetsmyra kan det vara svårt att få honom att lämna kontoret vid dagens slut.

Kontaktar du vår kundservice via telefon eller mailen, så är chansen god att det är Andreas som hjälper dig i ditt ärende gällande frågor kring en order eller produkter.

På fritiden umgås Andreas gärna med flickvännen, tränar på gym och extraknäcker som DJ vid särskilda evenemang med inriktning på alternativ elektronisk musik.

Jessica Larsson
Inköp
På BRL sedan 2015

För att vi ska kunna leverera varor till våra kunder runt om i landet, ställs höga krav på att inköp och leveranser fungerar på ett optimalt sätt. Det är där Jessica kommer in i bilden.

Ett stort allmänt intresse för teknik har gett Jessica erfarenhet från både butik kontorsarbete, där en stark vilja och hög stresstålighet gör att hon hittar lösningar i de knivigaste av situationer.

Uppväxten på landet har färgat Jessica och så mycket tid som möjligt spenderas hemma på familjegården. Annars är hon gärna sällskap i pojkvännens garage och håller sig aktiv på gymmet.Helena Falco de Mats
Inköp
På BRL sedan 2017

Det är med yttersta noggrannhet Helena dagligen assisterar under inköpsprocessen, för att se till att vi alltid har fyllda lagerhyllor och välsorterade butiker.

Med ett stort intresse för musik och teknik var det inte ett helt oförväntat att Helena skulle hamna hos BRL och det stora ansvar som tjänsten medför passar henne som handen i handsken.

När helgen kommer hittar man oftast Helena ute i den fina naturen med ett ritblock framför sig, lyssnandes på musik av den lite tyngre skolan!
Niklas Quick
Tekniker &
Produktutvecklare
På BRL sedan 1994

Erfarenhet kan man inte läsa sig till och med över 20 år av billjudsbygge i bagaget är Niklas en av stommarna på BRL, där han i daglig servicehantering och produktutveckling bidrar med en helt egen dimension.

Bygga demobilar, utveckla nya baslådor och hantera inköp är även strängar han spänt på sin lyra, där den stora kunskapen han besitter kommer väl till pass.

Den tvåfaldigt dB-dragrace SM-guld belönade byggherren spenderar idag den mesta tiden i Enduro-spåret, men bygger gärna baslådor och hembiohögtalare när tiden finns.
Mikael Nyman
Lageransvarig
På BRL sedan 2016

Vårt lager är stort och det är viktigt att allting fungerar som det ska, hela tiden. Mikael drar i spakarna och ser med stor nogrannhet och precision till att allting hinns med och att ingenting glöms bort.

Det övergripande ansvaret över allt som passerar in och ut på lagret hanteras av Mikael. Hans stora erfarenhet av lagerarbete ökar förståelsen av varje detalj i processen, vilket ger varje leverans samma omtanke oavsett ordervärde.

Det stora intresset för bilsport genomsyrar Mikaels fritid och han är Sveriges främste förare av Legends-bilar i och med SM-guld 2017. Med bilen parkerad spenderas tiden med familjen.Emil Garphagen
Lager
På BRL sedan 2013

Struktur och ordning är A och O vid lagerhållning och Emil har stor del i att dagligen se till att utleveranser och lagerföring fungerar som det ska.

De tyngre lyften överlämnas ofta till Emil, som även är självutnämnd truck-specialist på lagret.

Det fysiska arbetet ställer krav och Emil är intresserad av både löpning och träning. När han inte svettas i spåret spenderar han så mycket tid han bara kan med familj och vänner.

Christian Wittesjö
Företagssäljare
På BRL sedan 2017

Christian ansvarar över företag- och exportförsäljning, där de varierande sysslorna sträcker sig från orderhantering till ren och skär produktsupport.   

Att skapa och vårda såväl nya som gamla kundrelationer är en av Christians starka sidor. Tack vare tidigare jobb inom försäljning av elektronik och Hifi grodde intresset och steget från försäljning mot privatkund till företagsförsäljning var både sömlöst och efterlängat.  

Efter kontorstid spenderar Christian helst av allt tid med familjen, klipper sin enorma gräsmatta eller förstärker sin redan imponerande lego-samling. 
Christian Pålerud
Lager
På BRL sedan 2016

Med stor omsorg, bra arbetsmoral och hög effektivitet är Christian en viktig kugge på vårt lager.

Christian spenderar sina dagar på BRL genom att packa och plocka orders till kunderna, men försöker även att passa på att fixa med lite billjud på rasterna
- Min viktigaste uppgift är att se till att kunderna får sina paket så snabbt som bara möjligt, säger Christian.

När han inte packar på lagret så fyller han gärna fritiden med att spela bas i ett hårdrocks-band, blanda drinkar och lira TV-spel samt koppla och optimera billjudet i sin BMW.
Andreas Pärlsjö
Lager
På BRL sedan 2017
Andreas är en av slitvargarna på vårt stora huvudlager, som aldrig backar undan från ett riktigt tungt lyft. Den fysiska aspekten och det höga tempot passar motionsintresserade Andreas som handen i handsken och varje order plockas med hög precision.   

Att han landade på BRL var ingen överraskning, då musikintresset i allra högsta grad är levande. Med en musiker-bakgrund som uthållig trumslagare fyller ljud och musik både hans tanke samt vardag.

Fritiden spenderas främst med tre goda ting. Hans fru, sonen Charlie, och riktigt hårda gympass.
William Gunnarsson
Lager
På BRL sedan 2017

Ute på vårt lager, bland långa korridorer av produkter och truckar, är chansen stor att man springer på William. Med orderplock och utleverans på agendan är William en av kuggarna som ser till att våra kunder får sina produkter i rätt färg och tid. 

Intresset för ljud och musik föddes i tidig ålder och det var redan när hans pappa spelade upp gamla skivor som han var helt fast.

När stålhätteskorna är avtagna för dagen handlar merparten av fritiden om bilar, där han också aktivt tävlar i och kör racebil.  
Borlänge


Robin Lagerqvist
Butikschef
På BRL sedan 2014

Som butikschef i Borlänge har Robin ett övergripande ansvar över driften, beställningar och upplägg för anställda. Att hantera kombinationen av högt arbetstempo och varieranda uppgifter är Robins styrka.


Lägga grund för bra kundrelationer är drivkraften och den personliga kontakten värdesätter Robin högt. Ljudintresset kombineras med hög servicekänsla, vilket ger kunderna en bra upplevelse hela vägen.
 
Med gitarren i högsta hugg har Robin spelat på de flesta festivaler i Sverige och turnerat i USA. Numer handlar fritiden mest om bra musik, motorsport och familjen.


Peter Lindblom
Säljare
På BRL sedan 2011

Med allt från försäljning till installation av Hifi-system hos kund på dagordningen är Peter en av Borlänge-butikens viktiga kuggar.

En bra deal för båda parter är någonting som driver Peter och från den dagen han mottog en begagnad Luxor-stereo var ljudintresset ett faktum.

Livet består mer än bara ljud och till vardags är Peter en riktig äventyrsmänniska. Fridykning, fiske, modellflyg och resor är bara några av de saker han gärna lägger tid på.
Christoffer Wikström
Säljare
På BRL sedan 2015

Christoffer är en av butikssäljarna som dagligen arbetar med försäljning, varuplock och även fyller i och hjälper till i monteringshallen när situationen kräver.  

Billjudsintresse smittade av sig från hans morbror och vid 16-års ålder började han att tillsammans med en kompis själv bygga sitt första system.

Bilar och billjud är ett stort intresse, men Christoffer parkerar ibland kärran för att slappna av med lite tv-spel och för att umgås med vänner.
Lars Holmström
Montör
På BRL sedan 1996

Många långa års erfarenhet av montering i både bil och hus har gett Lars en praktisk erfarenhet som står stark i jämförelse. Speciallösningar till Lastbil är ett av hans paradknep som alltid går hem.

Variationen i arbetet lyfter han som en stor fördel, där monteringarna erbjuder nya upptäcker och möjligheter var dag och sedan 1992 har han varit i aktiv ljudtjänst.

Grilla, umgås med familjen och åka båt är några av de saker Lars gillar. Boul är lite av en favoritsyssla och även ett frekvent inslag på familjetillställningarna.
Andreas Wadell
Säljare/montör
På BRL sedan 2016

Andreas är en av säljarna i Borlänge som lägger stor vikt vid att se till att mötet med BRL inte stannar efter att kvittot är utskrivet. Efter köprådet hjälper han hjärtligt till att bistå med vidare support och han är rätt man att kontakta för ritning och framställande av specifika baslådor. 

Intresset för ljud blomstrade när han köpte sin EPA, som snabbt fylldes upp med välljudande komponenter. Känslan i skapandeprocessen är det som binder Andreas till intresset. 

När kassan är avräknad spenderar Andreas mycket tid med R/C, både på marken och i luften, men han kombinerar också nytta med nöje när han även bygger både hemmahögtalare och billjud. 


Göteborg


Freddy Mateus
Butikschef
På BRL sedan 2017

Som säljare på BRL är ingen dag lik den andra, men tack vare hög lyhördhet och bred kunskapsbas inom både billjud och Hifi är Freddy en av kuggarna i Göteborgs-butiken. 


Att få dela med sig av sitt enorma intresse för välljud och tillsammans med kunden hitta den optimala lösningen är den delen av jobbet som på riktigt sätter ett leende på Freddys läppar. Intresset föddes tidigt, när hans pappa delade med sig av musikskatten Queen på en 80-tals Pioneer-anläggning. 

Utöver att fylla arbetsdag och fritid med grymt ljud, umgås Freddy flitigt med vänner och familj samt trimmar bilar av alla möjliga slag. 


Niklas Eriksson
Säljare/montör
På BRL sedan 2017

I Göteborg är det Niklas som ser till att varje kundbesök och ljudmontering blir en fröjd. Mycket tack vare det stora intresset för allt som har med ljud att göra kan Niklas hitta rätt, för både kund och bil.  

Redan när han i unga dagar fick en receiver i julklapp började ljudresan som skulle komma att färga framtiden, både yrkesmässigt och privat.

Fritiden spenderas till stor del i garaget och med vänner, men även efter kontorstid är välljud centralt då Niklas gärna tar på sig hörlurarna för att DJ:a. Jönköping


Christian Mårs
Säljare
På BRL sedan 2016

Med ett stort intresse inom HiFi och välljud hjälper Christian gärna kunderna med att hitta en lösning som båda blir grymt nöjda över. Christian lägger stor vikt vid att finnas där för kunden både innan och efter köpet.

Enda sen 2005 då hans egna system inte höll måttet enligt hans vänner har Christian kalibrerat och testat en hel del förstärkare och högtalare för att hitta det bästa ljudet. Nu börjar han närma sig det perfekta ljudet.

När Christian inte har fullt upp i butiken så ägnar han helst fritiden åt att umgås med vänner, kolla på någon bra film eller om den hurtiga vinner hittar vi Christian på gymmet med hårdrock i lurarna.


Martin Johansson
Säljare/Montör
På BRL sedan 2016När det kommer till försäljning och montering är Martin rätt man att vända sig till. Utöver att hjälpa kunderna i butiken på bästa sätt, tar han även hand om installera schysst ljud till kunderna.

Ljudintresset har funnits där sen den dagen Martin skaffade sin första bil och en biltur blir komplett när högtalarna trycker ut allt från Dire Straits till Metallica.

Fritiden spenderar gärna Martin med att ta en härliga tur på motorcykeln eller ta en flygtur med sin drönare. När han är inomhus hamnar Martin allt som oftast vid sin 3D-skrivare.Karlstad


Mattias Schönning
Butikschef
På BRL sedan 1996

Med stor kunskap och en kundorienterad uppsyn, sköter Mattias den dagliga verksamheten som butikschef på BRL i Karlstad.


Redan vid 17-års ålder tändes intresset för billjud, då Mattias och en handfull klasskamrater insåg känslan och nöjet en riktigt kraftfull bas kunde bringa.

Mattias spenderar gärna så mycket tid som möjligt med sin familj och besöker billträffar av olika slag. När han sköter musiken kan mer eller vad som helst dyka upp, så länge det inte stavas jazz, opera eller hårdrock av den tyngre skolan.Niklas Nilsson
Säljare/Montör
På BRL sedan 2004

Genom att varva mellan monteringar i kundbilar och försäljning i butiken, får Niklas chansen att sprida vidare sitt stora engagemang och även möjligheten att förse bilar med välkomponerade ljudsystem.

Ljudintresset i sig väcktes redan i en tidig ålder och idag är det lika mycket ljud hemma som i bilen.

Fritiden spenderas med skiftnyckeln i ena handen, fiskespöt i den andra och med familjen så nära som möjligt.Martin Erneström
Säljare
På BRL sedan 2011

Med en djupgående kunskap inom elektronik och ljudteknik kan Martin som säljare förse kunder med avancerade lösningar som verkligen levererar.

Musikintresset föddes med gitarren i handen och det tätt liggande intresset för teknik öppnade upp för en yrkeskarriär där de båda kunde kombineras.

Med 80-tals rock i lurarna spenderas fritiden tillsammans med kvinnan i hans liv och så mycket tid som möjligt läggs på golfbanan och i replokalen.
Carl Jonsson
Säljare
På BRL sedan 2017

Med en djupgående kunskap inom elektronik och ljudteknik kan Martin som säljare förse kunder med avancerade lösningar som verkligen levererar.

Musikintresset föddes med gitarren i handen och det tätt liggande intresset för teknik öppnade upp för en yrkeskarriär där de båda kunde kombineras.

Med 80-tals rock i lurarna spenderas fritiden tillsammans med kvinnan i hans liv och så mycket tid som möjligt läggs på golfbanan och i replokalen.


Trollhättan


Patrik Skogholm
Butikschef/Delägare
På BRL sedan 1996

Som butikschef på BRL i Trollhättan har Patrik ett övergripande ansvar där försäljning, inköp och generell planering står på schemat. Patrik, som även är delägare i BRL, anser att alla problem går att lösa.


Med ett hjärta som bankar för välljud är det inte konstigt att Patrik själv i många år tävlat i billjud. Intresset tar han med sig i sitt arbete och det är tydligt att kunskapen och erfarenhet förs vidare till både kunder och anställda i butiken.   

Förutom att lyssna på musik i både hem och bil är Patrik intresserad av att både äta och laga riktigt god mat.Alf Luther
Säljare
På BRL sedan 2010

Med kunden i fokus är Alf delaktig i att förse butikens kunder med korrekta lösningar till korrekta priser. Inköp och underhåll av butiken är också uppgifter han med stort ansvar och engagemang tar sig ann.

Redan vid fyra års ålder fick han ett par hörlurar av sina föräldrar och därifrån växte intresset för ljud. Vidare blev det intressant med billjud och hemmaljud.

När han inte förser kunder med paket och produkter slappnar han gärna av och tittar helst av allt på en rikigt bra film.Kimmo Junttila
Säljare/Montör
På BRL sedan 2007

Oavsett om det rör sig om installation i kundbil, komponering av hifi-system eller försäljning i butik, går Kimmo alltid in med ett stort engagemang som alltid återspeglas i det slutgiltiga resultatet.

Kimmo trivs bäst i monteringshallen med hårdrocken uppskruvad till 11:an och sedan han som 18-åring började bygga billjud har det varit ett genomgående och återkommande tema.

Han tar gärna med jobbet hem och forsätter oftast att även på fritiden skruva med någon av alla bilar. Självklart klämmer han även in en hel del filmtittande i den egna hembion.Igor
Säljare
På BRL sedan 2017

Igor är en av Trollhättans butikssäljare och med ett speciellt öga för Hifi-delen av sortimentet är det med vant öra han guidar kunderna till ett köp som består av både välljud och nöjdhet. 

Vid 10-års ålder började han samla på skivor efter att i flertalet år flippat runt i sin fars stora vinylbibliotek. Sedan dess har intresset för musik och speciellt det stora intresset för högkvalitativt ljud bara ökat och ökat. 

När nålen lyfts från vinylskivan och butiken stänger tränar Igor Crossfit, lyfter skrot eller snörar på sig fotbollsskorna och kliver ut på den gröna mattan. Tony Malm
Säljare
På BRL sedan 2012

Som säljare är Tony ständigt i kontakt med våra kunder i första skedet och tack vare ett intresse av att hitta en bra helhetslösning har han en stor del i den dagliga försäljningen.

Att från första stund kunna orientera kunderna genom vårt sortimentet och hitta den personliga lösningen är någonting Tony gör allra bäst.

När arbetsdagen är avslutad spenderar han helst av allt tid med sin familj och vänner.
Örebro


Christoffer Walter
Butikschef
På BRL sedan 2013

Ingen dag är den andre lik och det kräver en förmåga att anpassa sig, efter både kund och situation. Med en kundorienterad infallsvinkel ansvarar Christoffer för den dagliga driften i butiken.


Ett stort intresse att lära sig mer har drivit honom till att utveckla sina kunskaper om hem och billjud och Christoffer hanterar dagligen service-ärenden samt inköp.

Innebandy står ofta på schemat, men mest av allt vill han spendera fritiden med sin fru och dotter. När musiken åker på avnjuts gärna någonting med bas av den lågt gående typen.
David Janehult
Säljare
På BRL sedan 2016

Oavsett om det kommer till försäljning i butik, eller montering av billjud, gör David alltid det lilla extra vilket ger ett resultat av hög kvalitet.

Med över 100 installationer i personbil på sitt samvete har han byggt upp en enorm erfarenhet och kunskap om de allra flesta bilmodellerna, vilket gör att han alltid ligger steget före.

Ett stort ljud och bilintresse har han ärvt av sin far och stor del av den lediga tiden spenderas i garaget där han både ljud- och utseendemässigt trixar och fixar med sin Saab 9-5.
Peter Gustafsson
Säljare/Inköp
På BRL sedan 1996

Peter är en enorm tillgång såväl i butiken som på kontoret, där han med sitt stora hifi- och billjudsintresse bidrar med en stor kunskapsbas till både våra kunder och anställda.

Utöver försäljning arbetar Peter främst med importverksamhet och har daglig kontakt med utländska leverantörer och utvecklare. Med stor praktisk erfarenhet och många år i branschen har Peter ett svar på de flesta frågor.

Föga förvånande spenderas mycket tid i det enga hemmabiorummet tillsammans med sin sambo och tre barn. Oftast spelas top-hitsen från Spotify-listorna, men får Peter själv bestämma avnjuter han gärna en välproducerad konsert på Bluray.


Anders
Säljare
På BRL sedan 2017

Peter är en enorm tillgång såväl i butiken som på kontoret, där han med sitt stora hifi- och billjudsintresse bidrar med en stor kunskapsbas till både våra kunder och anställda.

Utöver försäljning arbetar Peter främst med importverksamhet och har daglig kontakt med utländska leverantörer och utvecklare. Med stor praktisk erfarenhet och många år i branschen har Peter ett svar på de flesta frågor.

Föga förvånande spenderas mycket tid i det enga hemmabiorummet tillsammans med sin sambo och tre barn. Oftast spelas top-hitsen från Spotify-listorna, men får Peter själv bestämma avnjuter han gärna en välproducerad konsert på Bluray.


David
Montör
På BRL sedan 2017

Peter är en enorm tillgång såväl i butiken som på kontoret, där han med sitt stora hifi- och billjudsintresse bidrar med en stor kunskapsbas till både våra kunder och anställda.

Utöver försäljning arbetar Peter främst med importverksamhet och har daglig kontakt med utländska leverantörer och utvecklare. Med stor praktisk erfarenhet och många år i branschen har Peter ett svar på de flesta frågor.

Föga förvånande spenderas mycket tid i det enga hemmabiorummet tillsammans med sin sambo och tre barn. Oftast spelas top-hitsen från Spotify-listorna, men får Peter själv bestämma avnjuter han gärna en välproducerad konsert på Bluray.