2st Dayton Audio BST-1 & APA150 Förstärkare 150 Watt | Dayton Audio | Hemmaljud

Hemmaljud / Högtalare / Högtalarelement Byggsatser / Byggsatser

2st Dayton Audio BST-1 & APA150 Förstärkare 150 Watt

 Ta din hemmabioupplevelse till en helt ny nivå med detta paket från den populära Dayton Audio!

Artikelnr.
SETAPA150BST1PKT
Dayton Audio
2st Dayton Audio BST-1 &  APA150 Förstärkare 150 Watt i gruppen Hemmaljud / Högtalare / Högtalarelement Byggsatser / Byggsatser hos BRL.se  (SETAPA150BST1PKT)
2st Dayton Audio BST-1 &  APA150 Förstärkare 150 Watt
Kampanj
4494 kr / 3498 kr
Du sparar 996 kr
Lagerstatus
Leveranstid
  • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
  • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

I paketet får du med dig 2st BST-1 basshakers som tillsammans kommer ge din hemmabio en fler dimensionell känsla där det känns som du själv är med i filmen. För att se till att systemet får den kraft det behöver får du dessutom med den 2-kanaliga förstärkaren APA150.

Dayton Audio APA150
är en förstärkare framtagen med tanke att vara mångsidig. Kan leverera antingen 75W in i två kanaler eller 150W i 8 ohm när den är satt i mono bryggkoppling. Inte nog med dess snygga och moderna design, så är den även tyst, då fläkten är nästan helt ljudfri.

Ett inbyggt, växlingsbart lågpassfilter som sträcker sig mellan 50-150Hz  gör detta till en grym subwooferförstärkare, och de fullregister linjeutgångarna ger möjlighet för dubbelförstärkarkonfigurationer.


APA150 är konfigurerad för stereoläge och monobrygga. I stereo förmedlar förstärkaren till två högtalare för stereo eller surroundljud. I bryggläge är den konfigurerad att förse ström till en centerhögtalare eller en subwoofer när den används med det inbyggda lågpassfiltret.

Fullregister linjeutgångar gör det möjligt att koppla ihop ett helt multiroom, hel-hus ljudsystem. Prisvärd förstärkare som ger dig många användningsområden.

Dayton Audio BST-1 bass-shaker lägger till en fjärde dimension till ditt hemmabiosystem! Testa och känn hur realismen från filmerna, spelen och musiken ökar med detta ultimata hemmabio tillägg.

Det mänskliga örat har förmågan att höra ett brett spektrum av ljud, men vissa är helt enkelt för låga för öronen, och de ljuden måste istället kännas genom kroppen. Att känna av detta extremt lågfrekventa ljud tillför en helt ny dimension till dina lyssnar-, spel- och filmupplevelser.

Med en BST-1 installerat i ditt hemma- eller ljudsystem kommer dina älsklingsactionfilmer till liv. Känn av kanoner och explosioner med hela kroppen! Det gäller såklart inte bara i actionfilmer. Känn av alla låga bastoner, som den dånande vikten av en dinosauries fot mot marken, när den kommer närmre. Spelar du mycket PC- eller konsolspel är BST-1 Bass Shaker perfekt till din spelstol eller soffa!

En speciellt framtagen nylon/fiber spindel och det noggranna valet av komponenternas kvalitet har inte bara gjort BST- 1 bättre an någon konkurrerande bass-shaker, men har även ökat produktens livslängd. Kort sagt, kan du räkna med år efter år av fantastiska explosioner, skakningar, muller, dunder, smällar och stötar!

För en maffigare upplevelse kan du koppla fler BST-1 till samma källa. Vill du veta mer om hur du kan koppla dina BST-1: Klicka här!

Läs mer

Populära paket med denna produkt

Rekommenderade tillbehör

Klipsch WA-2 trådlöst subwoofer kit
Klipsch trådlöst kit.
1490 kr
Qed Performance Y-SW Split
QED Performance Y-SW är en högkvalitativ, singel till dubbel phonouttag, Y-adapter.
795 kr
Sonic Design dämpkuddar 28-50 kg, 4-pack
En högtalarfots uppgifter är att få högtalaren att stå så still s...
125 kr

Butikslager

Om varumärket

När man pratar om prisvärda, högkvalitativa högtalare och elektronikprodukter, så pratar man om Dayton Audio. Få tillverkare har samma bredd på sortiment och stora kunskap inom både hem och billjud, där förstärkare, högtalare och baselement är några av huvudingredienserna i företagens framgångsrecept!
Dayton Audio

Du har nyligen tittat på

2st Dayton Audio BST-1 &  APA150 Förstärkare 150 Watt
-22%
 Ta din hemmabioupplevelse till en helt ny nivå med detta paket från den populä...
4494 kr
3498 kr

Liknande produkter

4-pack Dayton Audio DC250-8 & Dayton Audio SPA250
-18%
Baspaket med 4-pack Dayton Audio DC250-8 basar och Dayton Audio SPA250, basförstärkare för att dri...
4890 kr
3998 kr
DLS Performance MCW10 & Dayton Audio SPA250
-14%
Baspaket med DLS Performance MCW10 och Dayton Audio SPA250.
3493 kr
2998 kr

Produkter relaterade till din historik

Klipsch WA-2 trådlöst subwoofer kit
Klipsch trådlöst kit.
1490 kr
Qed Performance Y-SW Split
QED Performance Y-SW är en högkvalitativ, singel till dubbel phonouttag, Y-adapter.
795 kr
Sonic Design dämpkuddar 28-50 kg, 4-pack
En högtalarfots uppgifter är att få högtalaren att stå så still s...
125 kr