4-pack Hammer Tech Omni Class OCF250, 10tums mellanregister

4-pack med 10" mellan-/fullregister högtalare med en unik design från ljudexperterna på Hammer Tech!
Artnr: SETOCF250PKT1
5
4-pack Hammer Tech Omni Class OCF250, 10tums mellanregister i gruppen Paketlösningar / Paket för bilen / SPL Högtalarpaket hos BRL.se (SETOCF250PKT1)
4-pack Hammer Tech Omni Class OCF250, 10tums mellanregister
4-pack Hammer Tech Omni Class OCF250, 10tums mellanregister

Kampanj

Paketpris

Exkl. moms
3992 kr / 3798 kr
Du sparar 194 kr (5%)
space
Antal:

Lägg i kundvagnen
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
Leveranstid 1-4 arbetsdagar

Beskrivning

I detta paket har vi tagit fram några högtalare lite utan om det vanliga. Dessa 10" mellan-/fullregister från Hammer Tech har dubbla kon!


Hammer Tech Omni Class OCF10 är ett unikt 10" mellan-/fullregisterelement från ljudexperterna på Hammer Tech. Har har de arbetat fram en unik design med en "Dual Cone"-design, vattentålighet och hög effektålighet är det här en mångsidig högtalare som gör sig utmärkt till det riktigt stora SPL-bygget - eller på en båt eller en ATV! Tack vare sin unika kondesign, som påminner om en koaxialhögtalare, kan högtalaren spela ända upp till 16.000 Hz.

 • 200W RMS / 500W MAX
 • Tålig Hammer Tech-designad korg i blått
 • Vattentålig
 • Frekvensomfång: 90 - 16.000 Hz
 • 4 Ohm
 • Känslighet: 92.3
 • Ferritmagnet
 • Guldpläterad tryckterminal
 • Säljs parvisBilljud för alla

I sortimentet hittar du den explosiva Assault Class, tungviktaren Heavy Klass, bombastiska Omni Class och prisvärda Light Class! Det finns ingen brist på fantasi hos spela-högt-experterna på Hammer Tech. Namnen är som tagna från militären och ger en ganska klar sinnesbild; här handlar det om att plocka fram det tunga artilleriet och attackera kompisar eller dina konkurrenter med ljud! Omni Class är det kaxiga mittenbarnet, och här hittar du kralliga baselement, spelglada midbasar och strömstarka slutsteg till ett vettigt pris.

Företaget som gjort sig kända för att spela högst
Hammer Tech har länge byggt ljud till tävlingsbilar i bland annat USA! Här har företaget briljerat gång på gång, med vråltunga och unika element som flera gånger slagit nya rekord. Önskemålen om att få köpa dessa baselement, högtalare och slutsteg har haglat in över åren, men Hammer Tech valde att ta det försiktigt - inte bara springa in på marknaden - och har över tid utvecklat en svårslagen kollektion av välbyggda slutsteg, bas- och högtalarelement som på alla sätt slår över sin prisklass. 

Grundfilosofin är att tillverka ljud som uppfyller deras högt ställda krav på sig själva - och samtidigt överträffa konkurrenterna med stor marginal för att hålla sig på toppen. Så om du köper en Hammer Tech-produkt, då kan du sträcka på dig och hålla huvudet högt: du har köpt riktigt välproducerat billjud.

Läs mer Dölj
 • () Recensioner
 • Betyg
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  OBS. Tryck endast en gång (ditt omdöme sparas).

  Den här produkten har inga recensioner.

60 dagars öppet köp Snabba leveranser Fri Frakt över 2500kr* Fri Support Hämta i butik
Logga in