AUDIO PRO DRUMFIRE V1, GRÅ

Returexemplar i fint skick som blivit kvalitetssäkrad och lagad av leverantör. Fungerar alltså utmärkt!
Artnr: 287DRUMFIREGC1
23
AUDIO PRO DRUMFIRE V1, GRÅ i gruppen Nyheter hos BRL.se (287DRUMFIREGC1)
AUDIO PRO DRUMFIRE V1, GRÅ

Kampanj

Lagerrensning

Exkl. moms
6990 kr / 5374 kr
Du sparar 1616 kr (23%)
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
Leveranstid 1-4 arbetsdagar

Beskrivning

Returexemplar i fint skick som blivit kvalitetssäkrad och lagad av leverantör. Fungerar alltså utmärkt!

Audio Pro Drumfire
 är en kraftig och välljudande högtalare med aktivt system. Högtalaren är utrustad med bl.a Bluetooth, Spotify Connect, Alexa-styrning, TuneIn och även Wifi som ger dig möjligheten till utbyggnad av multiroom! Det går även att seriekoppla två sådana för äkta stereoljud till ditt vardagsrum!  

 • Inbyggt Wifi med möjlighet till utbyggnad till multiroom
 • Stöd för Spotify Connect, Tidal, Deezer, TuneIn m.m
 • Appstyrning eller knappar på högtalarens toppdel
 • Utgång för subwoofer
 • Bluetooth-mottagning


"Våra Addon högtalare C10, C5 och C3 passar perfekt överallt i hemmet, och även utanför, men den som vill ha något ännu kraftigare i sitt vardagsrum bör definitivt lyssna på Drumfire, eller ännu hellre på ett stereokopplat par" säger Jens Henriksen, global försäljnings- och marknadsdirektör på Audio Pro.

Under år 2017 klev svenska högtalarexperten Audio Pro in på marknaden för multirumhögtalare i och med introduktionen av deras Connectivity-serie - där modeller som Addon C10 ingår.
Utbudet breddades i det mer prisöverkomliga skiktet med deras bärbara modell Addon C3 - och nu är marknaden redo för en "bjässe" som breddar serien i det högre prisskiktet. Flaggskeppsmodellen heter Drumfire – en nämns av Audio Pro själva som den (i skrivande stund) kraftfullaste multiroom-högtalaren på marknaden!

Designen i Drumfire skiljer sig en del från de mindre syskonen – den är mer kort och gott mer rock’n’roll. Utförandet i läderdesign, med handsydda sömmar, och detaljer i solid aluminium smälter in naturligt i det moderna hemmet.

Drumfire består av högtalaren D-1 samt subwoofern D-SUB. Sammanlagt finner vi fem högtalarelement i konstruktionen - som drivs av varsin förstärkare - som tillsammans återger  ett ljud som får musiken att verkligen vakna till liv. Den som önskar ännu större kraftresurser kan införskaffa två Drumfire och konfigurera dem så att den ena spelar vänster kanal och den andra höger - alltså äkta stereoljud, för mer bredd och stereoperspektiv i ett vardagsrum.


D-1 kopplas med en kabel till subwoofern D-SUB, som den med fördel placeras ovanpå. Om man önskar kan man dock placera D-1 på ett annat ställe, och det går också fint att till exempel ta med sig D-1 till sommarstugan över helgen, medan D-SUB stannar hemma – man får då en ljudkvalitet i paritet med prisvinnande Addon C10. Fast i ett mer kraftfullt utförande.

Precis som Addon C-serien är Drumfire försedd med fyra snabbvalsknappar, som enkelt konfigureras till att exempelvis starta en spellista i Spotify eller en internetradiokanal.
Via Audio Pro-appen kan man även sköta sin Drumfire med rösten. Och eftersom Bluetooth finns inbyggt fungerar Drumfire även på ställen där man inte har tillgång till ett trådlöst nätverk.

Drumfire är en högtalare gjord för att njutas högt, i alla dina rum. Fungerar med alla våra multirum produkter. Med Audio Pro Multiroom kan du ha en högtalare i varje rum och spela till en eller allihop samtidigt. Alla kan spela sin personliga favoritmusik på vilken högtalare de vill. Spela från internet-streamingtjänster, från en dator eller en NAS på ditt nätverk, eller musik på din telefon.

Läs mer Dölj
 • (0) Recensioner
 • Betyg
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  OBS. Tryck endast en gång (ditt omdöme sparas).

  Den här produkten har inga recensioner.

Kampanj!

60 dagars öppet köp Snabba leveranser Fri Frakt över 2500kr* Fri Support Hämta i butik
 • Specifikationer
  • Tillverkare: Audio Pro
   Modell: Drumfire
   Bas: 8 tum
   Diskant: Dubbla 1 tum
   Mellanregister: Dubbla 4.5 tum mellanregister
   Frekvensomfång: Toppdel: 45 - 22.000 Hz, Basdel: 30 - 120 Hz
   Effekt (RMS): 2x20 Watt (diskanter), 60 Watt (mellanregister), 200 Watt (bas)
   AUX-ingång: Ja
   Bluetooth: Ja
   Färg: Grå
   Dimensioner (BxHxD): Toppdel: 365 x 155 x 190, Basdel: 365 x 500 x 190 mm
   Enhet: St
  • Butikslager
  • Om varumärket
  • Audio Pro
   Kombinationen av enkelhet, förträfflig design och ett fantastiskt ljud har alltid varit Audio Pros framgångsrecept och med snart 40 års erfarenhet och aktiva högtalare som absoluta fokus är det en tillverkare att räkna med. Helt trådlöst tänk i kombination med läckert designarbete gör Audio Pro till ett populärt val!
  • Du har nyligen tittat på
  • AUDIO PRO DRUMFIRE V1, GRÅ

   Ny!

   Lagerrensning

   23
   5374 kr 6990 kr
  • Liknande produkter
  • Produkter relaterade till din historik
  • Manualer/Dokument
  • Rekommenderade tillbehör
  Logga in