B2 Audio RAGE 10PWR | B² audio | Billjud | Brl.se

Billjud / Bas / Baselement

B2 Audio RAGE 10PWR

Tunga midbasar från B² Audio som ger ett ordentligt tryck och är väderbeständiga!
Artikelnr.
505RAGE10PWR
B² audio
B2 Audio RAGE 10PWR i gruppen Billjud / Bas / Baselement hos BRL.se  (505RAGE10PWR)
B2 Audio RAGE 10PWR
Kampanj
2998 kr
Lagerstatus
Leveranstid
  • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
  • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

B2 Audio RAGE10PWR är en tung midbas som har en otrolig basåtergivning! Tack vare att de spelar frekvenser från 60 Hz upp till 5000 Hz får du en bred ljudbild. Kombineras dessa med ett par rejäla SPL-diskanter får du ett billjud som imponerar på de flesta. 

Till skillnad från RAGE10P så är RAGE10PWR-modellen väderbeständig, och använder en dammkåpa istället för en fasplugg för att förhindra att damm och fukt tränger sig in i högtalaren. Enligt B² Audio själva ska ljudbilden vara nästintill identiska med varandra.

  • Väderbeständiga
  • 350W RMS effekthantering
  • 4 ohm impedans
  • 60 Hz - 5000 Hz frekvensomfång
  • SPL: 97.8 dB

Rage Pro-serien är den naturliga ersättaren till danskarnas omtyckta HN-modeller. Ljudet är förbättrat och elementen är idag en vidareutveckling som levererar ett underbart ljud.
Rage8 och storebror Rage10 spelar väldigt linjärt i sitt arbetsområde, men har en medveten peak på upp till 5 dB över 3 kHz, jämfört med frekvenserna under. Detta ger en mer öppen ljudbild än mycket annat liknande på marknaden. Med Rage är det lättare - jämfört med föregångarna - att ha en bredare överlappning i delningen mellan mellanregister-till-diskant.

Precis som tidigare anammar man den U-formade upphängningen som ger elemetet ett bättre basomfång (tack vare större xmax). 

Parametrar: 
Vas: 15.97 liter
Qts: 0.623
Qms: 8.463
Qes: 0.673

Läs mer

Populära paket med denna produkt

Specifikationer

Tillverkare: B2 Audio
Modell: RAGE 10PWR
Högtalartyp: Midbas
Storlek: 10 tum
Frekvensomfång: 60 Hz - 5000 Hz
Känslighet: 97.8 dB
Effekt (RMS): 350W
Impedans: 4 ohm
Monteringsdjup: 105 mm
Monteringshål: 234 mm
Enhet: Par

Rekommenderade tillbehör

GAS COMPETITION 800.2 G2
Tvåkanalssteg ifrån GAS! Perfekt till det mellanstora ljudbygget!
5998 kr

Butikslager

Om varumärket

B² audio ett självklart val när man söker kraft och tyngd. Samtliga produkter har tagits fram utan kompromisser och samtliga basar i B² audios sortiment är helt handgjorda och håller således en sällsynt bra kvalitet!
B² audio

Du har nyligen tittat på

B2 Audio RAGE 10PWR
Tunga midbasar från B² Audio som ger ett ordentligt tryck och är väderbest&au...
2998 kr

Produkter relaterade till din historik

GAS COMPETITION 800.2 G2
Tvåkanalssteg ifrån GAS! Perfekt till det mellanstora ljudbygget!
5998 kr