Harman/Kardon Citation

Harman Kardon har längre reserverat namnet ”Citation” till sina mest välljudande och mest teknologiskt banbrytande produkter. Den nya högtalarserien med det namnet, som börjar med den kompakta och imponerande Citation One och går ändå upp till de maffiga golvhögtalarna Citation Tower, är en imponerande samling högtalare som bjuder på något nytt och intressant – nämligen inbyggd Google Assistent.

Google Assistent

Genom att lägga till Google Assistent förvandlar Harman/Kardon detta till en upplevelse över det vanliga, med personliga assistent du styr med rösten. Det gör det enkelt att byta låt, skapa en påminnelse eller sätta en timer. Börja med ett ”Hey, Google” och säg vad du vill göra eller veta. Google Assistent även kan söka upp svar från trovärdiga källor på webben åt dig, om du exempelvis söker lite rådgivning när du lagar mat.

Multiroom

Har du flera Citation-högtalare i hemmet kan du snabbt och enkelt få till ett smart system där musik spelas i flera rum genom vad Google kallar för ”Högtalargrupper” och du kan med rösten eller din smartphone bestämma var musiken ska spelas någonstans, om du vill ha det på en enhet - eller flera runt om i hemmet.

Vilken högtalare ska jag välja?

Hos BRL hittar du det fulla utbudet av Citation-högtalare från Harman Kardon. En naturlig startpunkt för många är den prisvärda och prisbelönta smarta högtalaren Citation One, som utöver Google Assistent bjuder på AirPlay 2 och Bluetooth.

Om du kollar vidare från Citation One, hittar du Citation 100, 300 och 500. Den stora skillnaden mellan dessa tre högtalare är storleken och hur kraftfulla de är. Citation 100 är en välljudande högtalare som gör sig utmärkt på lite större rum. Citation 300 och 500 bjuder på ett stort, kraftfullt och rumsfyllande ljud. Det slutar inte där! Om du vill göra vardagsrummet lite smartare, erbjuder Harman Kardon två olika soundbars, den kraftfulla Citation Bar och den välljudande Citation Multibeam 700.

Har du frågor kring Harman Kardon Citation?

Tveka inte att höra av dig till oss om du söker rådgivning innan ditt köp. Våra kunniga experter finns här för att hjälpa dig! Du skicka ett mejl till support at brl.se eller ringa 019-20 67 50. Om du vill provlyssna Citation One eller andra Citation-produkter så kan du besöka din närmaste BRL-butik!

Se ett urval av Citation-produkter nedan

Logga in