Dynavoice Classic CL-16 stativhögtalare, valnöt

Stativhögtalare från Dynavoice med en modern design och ett stort, detaljrikt ljud.
Artnr: 990CL16WA
20
Dynavoice Classic CL-16 stativhögtalare, valnöt i gruppen Hemmaljud / Högtalare / Stativhögtalare hos BRL.se (990CL16WA)
Dynavoice Classic CL-16 stativhögtalare, valnöt
Dynavoice Classic CL-16 stativhögtalare, valnöt
Dynavoice Classic CL-16 stativhögtalare, valnöt
Dynavoice Classic CL-16 stativhögtalare, valnöt

Kampanj

Sommardeals

Exkl. moms
4990 kr / 3990 kr
Du sparar 1000 kr (20%)
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
Leveranstid 1-4 arbetsdagar

Beskrivning

Dynavoice CL-16 är en tvåvägs stativhögtalare med en iögonfallande modern design och klassiska Dynavoice-drag. Det detaljrika och naturliga ljudet kommer att imponera även på den kräsne. Detta är instegsmodellen till Classic-serien, med en 6,5” bas/mellanregister och en 1” textildiskant. En utmärkt ensam musikförmedlare i det mindre till mellanstora rummet. Högtalarna levereras med två olika tygfronter (retro-grå och mörkgrå) för att matcha rummet den placeras i!

 • Välljudande tvåvägs stativhögtalare
 • 6,5” bas/mellanregister
 • Modern design med klassiska Dynavoice-drag
 • Två tygfronter i svart & retro-grått medföljer
 • 86 dB i känslighet


Dynavoice har gjort det igen!

Högtalarexperterna på Dynavoice har sedan starten år 2006 introducerat privärda och imponerande högtalarserier och Classic-serien är inget undantag. CL-16 är en stativhögtalare som inte bör inte underskattas, det här är en kompetent högtalare med ett fenomenalt ljud. Det utmärkande med CL-16 är mångsidigheten, där den fungerar i en stor mängd olika situationer - som en del av ett 2.1-system till en TV eller som soloaktör, där högtalaren briljerar som datorhögtalare eller del av ett välljudande stereosystem. För absolut bästa resultat, addera en musikalisk subwoofer!

Matcha efter plats och humör
CL-16 levereras med två stycken tygfronter, retro-grått och klassiskt svart, för att matcha rummet som högtalaren ska placeras i. Du kan skifta färg beroende på miljö - eller humör - då frontgallren fästs med magnet! Det låter dig även enkelt matcha högtalarnas front med soffans tyg, som kan vara helt avgörande om högtalaren ska få flytta in i vardagsrummet. Ett par självhäftande fötter medföljer även ett bra akustiskt resultat.

En stor ljudbild, med de små detaljerna i fokus
Dynavoice har lagt ner mycket arbete och tid för att få Classic-serien att att låta så bra möjligt. Det stora och detaljerade ljudet kommer från en 6,5” bas/mellanregister med pappersmembran som fått en speciell ytbehandling för att ytterligare förbättra högtalarens egenskaper. Tack vara denna behandling behåller membranet sin låga vikt, men blir styvare och förhindrar att konen bryter upp vid starkare volymer. Vid 2.5000Hz tar diskanten över och ger högtalaren en härlig närvaro.

En blandning av nytt och gammalt
Modernt och avskalat, med en touch av “retro”. Med Classic-serien har Dynavoice valt att utveckla ett nytt designspråk som skiljer sig från de mer lekfulla Magic-, Challenger och Definition-serierna. Dynavoice kollar framåt, men håller samtidigt hårt i det som varit. Bland annat syns det i valet av material, där ett stiligt och iögonfallande valnötskabinett är ett utmärkt komplement till den mer sobra svarta modellen.

Framtiden för Dynavoice
Dynavoice har en lång erfarenhet av att utveckla välljudande högtalare som presterar långt över sin prislapp. Med Classic-serien fortsätter Dynavoice på samma bana, vi talar om hög byggkvalitet med ett snyggt kabinett och ett luftigt, detaljerat och modernt ljud - till ett rimligt pris. Här har Dynavoice utmanat sig själva med en minst sagt kompromisslös vision som resulterat i en serie fenomenala högtalare som vi tror få konkurrenter på marknaden kan mäta sig med!

Läs mer Dölj
 • () Recensioner
 • Betyg
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  OBS. Tryck endast en gång (ditt omdöme sparas).

  Den här produkten har inga recensioner.

60 dagars öppet köp Snabba leveranser Fri Frakt över 2500kr* Fri Support Hämta i butik
Logga in