Dynavoice Classic CL-26 golvhögtalare, valnöt

Golvhögtalare från Dynavoice med en modern design och ett stort, detaljrikt ljud.
Artnr: 990CL26WA
20
Dynavoice Classic CL-26 golvhögtalare, valnöt i gruppen Hemmaljud / Högtalare / Golvhögtalare hos BRL.se (990CL26WA)
Dynavoice Classic CL-26 golvhögtalare, valnöt
Dynavoice Classic CL-26 golvhögtalare, valnöt
Dynavoice Classic CL-26 golvhögtalare, valnöt
Dynavoice Classic CL-26 golvhögtalare, valnöt

Kampanj

Dynavoice-deals!

Exkl. moms
9990 kr / 7990 kr
Du sparar 2000 kr (20%)
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
Leveranstid 1-4 arbetsdagar

Beskrivning

Dynavoice Classic CL-26 är trevägs golvhögtalare med en stor ljudbild och en vacker design. De två 6.5” baselementen ger högtalaren ett rejält djup och det 5” stora mellanregistret ger högtalaren en svårslagen dynamik. Detta må vara Classic-seriens mellanmodell, men inget är “lagom” här!

 • Välljudande trevägs golvhögtalare
 • Modern design med klassiska Dynavoice-drag
 • Två tygfronter i svart & retro-grått medföljer
 • Dubbla 6.5” baselement
 • 5.25” mellanregister
 • Kraftigt & välbyggt kabinett
 • Metallspikes medföljer


Dynavoice fortsätter lägga ribban högt
CL-26 är utvecklad för att passa de allra mest kräsna öronen, med en svårslagen närvaro och detaljrikedom. Ljudet presenteras på ett luftigt sätt, med en stor och detaljerad ljudbild som målas upp mellan högtalarna. Instrumenten placeras tydligt på scenen, där små detaljer framhävs och får ta plats.

Med en intern stagning i kabinetten, samt att basarna och mellanregistrets korg är gjuten i aluminium, ger en mycket god stabilitet. Elementens pappersmembran har en särskilt ytbehandling som ger dem en låg vikt, men samtidigt förhindrar att konen bryter upp och tappar kontroll vid starkare volymer.  

Spikes eller dämpfötter - valet är ditt
Bottenplattan på C-26 och C-28 är lackerad i en matt svart färg, och där finns möjlighet att skruva i de medföljande metallspikes. Det finns också frästa försänkningar för dämpfötter från bottenplattan, om du istället önskar en mjukare koppling till underlaget.

Matcha efter plats och humör
CL-26 levereras med två stycken tygfronter, retro-grått och klassiskt svart, för att matcha rummet som högtalaren ska placeras i. Du kan enkelt skifta färg beroende på miljö - eller humör! Det låter dig även matcha högtalarnas front med soffans tyg, som kan vara helt avgörande om högtalaren ska få flytta in i vardagsrummet.

En blandning av nytt och gammalt
Modernt och avskalat, med en touch av “retro”. Med Classic-serien har Dynavoice valt att utveckla ett nytt designspråk som skiljer sig från de mer lekfulla Magic-, Challenger och Definition-serierna. Dynavoice kollar framåt, men håller samtidigt hårt i det som varit. Bland annat syns det i valet av material, där ett stiligt och iögonfallande valnötskabinett är ett utmärkt komplement till den mer sobra svarta modellen.

Framtiden för Dynavoice
Dynavoice har en lång erfarenhet av att utveckla välljudande högtalare som presterar långt över sin prislapp. Med Classic-serien fortsätter Dynavoice på samma bana, vi talar om hög byggkvalitet med ett snyggt kabinett och ett luftigt, detaljerat och modernt ljud - till ett rimligt pris. Här har Dynavoice utmanat sig själva med en minst sagt kompromisslös vision som resulterat i en serie fenomenala högtalare som vi tror få konkurrenter på marknaden kan mäta sig med!

Läs mer Dölj
 • () Recensioner
 • Betyg
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  OBS. Tryck endast en gång (ditt omdöme sparas).

  Den här produkten har inga recensioner.

60 dagars öppet köp Snabba leveranser Fri Frakt över 2500kr* Fri Support Hämta i butik
Logga in