Dynavoice Classic CL-28 golvhögtalare, valnöt

Classic-seriens flaggskepp, med dubbla 8" baselement!
Artnr: 990CL28WA
42
Dynavoice Classic CL-28 golvhögtalare, valnöt i gruppen Hemmaljud / Högtalare / Golvhögtalare hos BRL.se (990CL28WA)
Dynavoice Classic CL-28 golvhögtalare, valnöt
Dynavoice Classic CL-28 golvhögtalare, valnöt
Dynavoice Classic CL-28 golvhögtalare, valnöt
Dynavoice Classic CL-28 golvhögtalare, valnöt

Kampanj

Lönedeals

Exkl. moms
11990 kr / 6990 kr
Du sparar 5000 kr (42%)
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
Leveranstid 1-4 arbetsdagar

Beskrivning

Dynavoice Classic CL-28 är det välljudande flaggskeppet ur Classic-serien. Här bjuds det på rejält med ljud! Dubbla 8” basar, en större lådvolym och två basreflexportar för ett extra fylligt basljud är några av uppgraderingarna som gjorts mot lillebror CL-26. Den totala vikten ligger för ett par ligger på 47.2 kg, vilket skvallrar om hög byggkvalitet!

 • Välljudande trevägs golvhögtalare
 • Modern design med klassiska Dynavoice-drag
 • Två tygfronter i mörkgrått & retro-grått medföljer
 • 1" textildomediskant
 • Dubbla 8” baselement
 • 5.25” mellanregister
 • Kraftigt & välbyggt kabinett
 • Metallspikes medföljer


Störst är bäst

Som flaggskeppet ur Classic-serien är CL-28 en gigant, med dubbla 8” baselement, som ger ett härligt dunk och ändå bibehåller detaljerna. Det här är en högtalarserie som skiljer sig en hel del från tidigare Dynavoice-högtalare. Borta är X-Change och plattan med dubbla diskanter. Här har man gått den mer klassiska vägen och under resans gång utvecklat nya elementlösningar, där ljudet återges med ökad klarhet och en mer luftig ljudbild som även plockar fram de små detaljerna med yttersta precision. Det är ingen underdrift att säga att stereoscenariot och perspektivförmågan hos Classic-modellerna är oerhört imponerande, och det märks att Dynavoice återigen har lyckats tillverka en högtalare som sätter sätter svenskarna högst upp på tronen i prisklassen - igen!

Intern stagning i kabinetten ger tyngd och stabilitet, och en särskild ytbehandling av högtalarnas pappersmembran i kombination med de gjutna aluminiumkorgarna på basarna och mellanregistren ger låg vikt på elementen men förhindrar samtidigt att konen bryter upp och tappar kontroll vid starkare volymer. 

Spikes eller dämpfötter - valet är ditt
Bottenplattan på C-26 och C-28 är lackerad i en mattsvart färg, har M8-gänga för metallspikes (medföljer) och även försänkningar om man hellre vill använda mjuka akustik-kuddar.   

Matcha efter plats och humör
CL-28 levereras med två stycken tygfronter, retro-grått och en härlig mörkgrå färg, för att matcha rummet som högtalaren ska placeras i. Du kan enkelt skifta färg beroende på miljö - eller humör! Det låter dig även matcha högtalarnas front med soffans tyg, som kan vara helt avgörande om högtalaren ska få flytta in i vardagsrummet. Bytet av tygfront är enkelt, och fästs med magnet.

En blandning av nytt och gammalt
Modernt och avskalat, med en touch av “retro”. Med Classic-serien har Dynavoice valt att utveckla ett nytt designspråk som skiljer sig från de mer lekfulla Magic-, Challenger och Definition-serierna. Dynavoice kollar framåt, men håller samtidigt hårt i det som varit. Bland annat syns det i valet av material, där ett stiligt och iögonfallande valnötskabinett är ett utmärkt komplement till den klassiskt svarta modellen.

Framtiden för Dynavoice
Dynavoice har en lång erfarenhet av att utveckla välljudande högtalare som presterar långt över sin prislapp. Med Classic-serien fortsätter Dynavoice på samma bana, vi talar om hög byggkvalitet med ett snyggt kabinett och ett luftigt, detaljerat och modernt ljud - till ett rimligt pris. Här har Dynavoice utmanat sig själva med en minst sagt kompromisslös vision som resulterat i en serie fenomenala högtalare som vi tror få konkurrenter på marknaden kan mäta sig med!

Läs mer Dölj
 • () Recensioner
 • Betyg
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  OBS. Tryck endast en gång (ditt omdöme sparas).

  Den här produkten har inga recensioner.

60 dagars öppet köp Snabba leveranser Fri Frakt över 2500kr* Fri Support Hämta i butik
Logga in