Dynavoice Definition DF-8 golvhögtalare, svart par

Definition-seriens flaggskepp, och en svårslagen kombination av välljud och dunk. Konkurrenterna får bäva! 
Artnr: 990DF8B
40
Dynavoice Definition DF-8 golvhögtalare, svart par i gruppen Hemmaljud / Högtalare / Golvhögtalare hos BRL.se (990DF8B)
Dynavoice Definition DF-8 golvhögtalare, svart par
Dynavoice Definition DF-8 golvhögtalare, svart par
Dynavoice Definition DF-8 golvhögtalare, svart par
Dynavoice Definition DF-8 golvhögtalare, svart par

Kampanj

Midsommardeals

Exkl. moms
9990 kr / 5990 kr
Du sparar 4000 kr (40%)
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
Leveranstid 1-4 arbetsdagar

Beskrivning

Dynavoice Definition DF-8 är en bastant golvhögtalare - med en totalvikt på över 56 kg - som med sitt levande, utmejslande och energiska ljud kommer få dina känslor att svalla över. Dubbla 8" basar får en konarea som ett 12" element, men som spelar tillsammans rappare och med hela 94 dB i känslighet kan du räkna med dynamiska utlopp som får dig att hoppa av glädje i soffan!

 • Toppmodellen i Definition-serien och Dynavoice absoluta flaggskepp
 • 94 dB i känslighet
 • Dubbla 8" baselement som sträcker sig ner till 23 Hz
 • Svårslagen byggkvalitet i alla aspekterDynavoice Definition DF-8 är en pålitlig pjäs från Dynavoice. Väljer du denna så vet du att inget har sparats på och du kommer garanterat att bli nöjd. I jämförelse med lillebror och föregångaren DF-6 så är DF-8 större i alla aspekter. Mellanregisterlementet är på 6.5" jämfört med 5.25", och likaså de båda baselementen har klivit upp i storlek från 6.5" till 8". För att man verkligen skall få ur alla denna extra kraft ur konstruktionen, så har Definition DF-8 fått ett ännu större kabinett att spela ut i och det gör det verkligen med bravur. En mer öppen och avslöjande högtalare kommer du få leta länge efter. DF-8 går ännu djupare i basen och så kan du såklart spela ännu högre när det krävs. Tag ut baspluggen ur det bakre röret och du får en ännu tyngre bas.

Banddiskant, 'bullet-proof'-kevlar basar, elementchassit i gjutet aluminium, x-change-terminal och målad baffel på totalt 33 mm både fram och bak är bara några av de många egenskaper hos den nya serien. Detta är helt enkelt en högtalare som passar till de mest kräsna, men priset har Dynavoice pressat så lågt de bara kan!

Diskanten
Definition är utrustad med något så ovanligt som två diskanter. Detta hittar man oftast inte förrän mycket långt upp i prisklasserna. De lägre frekvenserna tar softdome-diskanten hand om, men som toppdiskant har man i Defintion gått ett steg längre och försett högtalaren med en banddiskant. Detta ger ett för prisklassen unikt behagligt och naturligt ljud. Frekvenskurvan går spikrakt ut vid 20 kHz, men den största skillnaden märks först när man provlyssnar högtalaren.

Basarna
För att kunna återge de lägsta frekvenserna är basarna gjorda i 'bullet-proof'-Kevlar, vilket ger ett tunt, lätt och starkt membran. Detta ger en fast, djup och ren bas. Även dess 8" chassi i gjuten aluminium bidrar till ett stabilt basljud. På grund av detta får högtalaren inte bara ett bra hifi-ljud, utan dessutom en hög känslighet på hela 94 dB.


X-change
Eftersom alla har olika ljudideal - även audiofiler - så är även Definition utrustad med en X-change-terminal. Längst upp på terminalen så hittar du tre extra guldpläterade kontakter. Dessa används för att finjustera det kritiska mellanregisterområdet efter din egen smak. Du kan välja mellan -2 dB, 0 dB, +2 dB och +4 dB. I och med att detta området ändras, så ändras hela karaktären på högtalaren. Du slipper därmed ändra på bas/diskant-kontrollerna på förstärkaren för att få den ljudkaraktären du föredrar.

Kabinettet
För att ge ett så rent och stabilt ljud som möjligt så krävs det att högtalar-kabinettet är välgjort och stumt. I Definition-serien har alla högtalare 18 mm MDF på sidorna och 15 mm MDF + ytterligare 18 mm målad baffel i både fronten och på baksidan. Inte nog med detta, det finns även 4 stycken 15 mm stagningar i lådan. Högtalaren står på en 18 mm mattsvart målad fot. Mer välbyggd låda får du leta länge efter, även i mycket högre prisklasser. 
Läs mer Dölj
 • (5) Recensioner
 • Betyg
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  OBS. Tryck endast en gång (ditt omdöme sparas).
  Mats Olsson 2022-01-16
  Över förväntan, kanon ljud med bra tryck i basen.????????????????????????
  Kenny 2020-12-12
  En fantastisk högtalare som står sig mycket bra jämfört med mycket dyrare högtalare, jag har lyssnat på dem och dyrare högtalare för 40.000 och de dyrare är inte mycket bättre, tycker jag, KÖP!
60 dagars öppet köp Snabba leveranser Fri Frakt över 2500kr* Fri Support Hämta i butik
Logga in