Dynavoice Magic F-7 EX v3 Golvhögtalare Svart ask, par

Magic-seriens största golvhögtalare, en reslig 3-vägs konstruktion som är bättre på allt!
Artnr: 990F7EXBO
40
Dynavoice Magic F-7 EX v3 Golvhögtalare Svart ask, par i gruppen Hemmaljud / Högtalare / Golvhögtalare hos BRL.se (990F7EXBO)
Dynavoice Magic F-7 EX v3 Golvhögtalare Svart ask, par
Dynavoice Magic F-7 EX v3 Golvhögtalare Svart ask, par
Dynavoice Magic F-7 EX v3 Golvhögtalare Svart ask, par
Dynavoice Magic F-7 EX v3 Golvhögtalare Svart ask, par

Kampanj

Januarideals

Exkl. moms
4990 kr / 2990 kr
Du sparar 2000 kr (40%)
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
Leveranstid 1-4 arbetsdagar

Beskrivning

Dynavoice Magic F-7 EX v3 är seriens flaggskepp - en lyckad kombination av sina lillebröder som ger både högre närvaro i mellanregistret och mer kontroll i basområdet. Ypperlig för normalstora och stora rum - som med sin fysik kan fylla rummet med både bastryck och spelglädje. De båda 6.5" basarna får en extra knuff tack vare sina dubbla bakåtriktade basportar. Diskanten är monterad på en platta där Dynavoice-loggan får en "svävande" effekt ovanför kabinettet.

 • Diskret och stilfull golvhögtalare i tredje generations Magic-serie
 • 3-vägs konstruktion med dedikerat mellanregister
 • Portad konstruktion med dubbla, bakåtriktade basportar
 • Försjunkna terminaler med påkostade, guldpläterade kontakter
 • Dubbla 6.5" basar ger god kontroll och tryck i basregistret 

Lillebror Magic F-6 EX har länge varit Dynavoice´s storsäljare. Nu har man gett den en storebror, som har potential att bli ännu mer populär. Magic F-7 EX v3 är högre, ståtligare och bastantare. Modellen har utrustats med ett dedikerat 5.25" mellanregister från F-5 EX som borgar för en riktigt bra röståtergivning, och i det lägre registret hanterar dubbla 6.5" baselement (från F-6 EX) den inkommande signalen, som ger en djup och snabb bas med resurser för att spela rejält med tryck. På baksidan finner vi hela tre portar, vilket ger en indikation 

Verkningsgraden är riktigt fin på 92 dB, vilket gör att högtalaren blir "lättare" att driva för förstärkaren. Här har du en mycket snygg, smidig högtalare som samtidigt låter väldigt bra och inte kostar skjortan. Ett givet val för dig som även tänker på stilren inredning.

Version 3
När första versionen av Dynavoice Magic kom så gick den direkt upp bland våra storsäljare och efter att hifi-tidningarna testat den så var 1:a platsen given. Efter det har vi uppgraderat den i flera steg för att göra den ännu bättre. Elementen, delningsfilter och kablar har blivit bättre. I version 3 har vi enbart ändrat designen, eftersom vi inte har hittat något annat vi kan förbättra. Trots alla förbättringar, så har vi lyckats att hålla priset så pressat som möjligt. Vi vågar lova att du inte får lika mycket för pengarna någon annanstans.

Dynavoice Magic-serien
Dynavoice Magic-serien har sedan länge varit vår storsäljare tack vare ett helt unikt pris/prestanda-förhållande som ingen annan högtalare har. När de mer påkostade EX-modellerna kom, blev det ännu fler förbättringar. Numera är Magic-serien inte bara Dynavoice mest populära serie, utan har även blivit den största serien, med flest modeller i programmet. Detta gör att du kan kombinera din hemmabio precis som du vill. Möjligheterna är enorma!


Färger i version 3
Dynavoice Magic EX-serien (version 3) finns i två snygga utföranden - Black & White. Båda har en svag trästruktur, vilket gör att dina nya högtalare passar in i vilket rum som helst och du kommer kunna ha dem länge, utan att de blir omoderna. Eller varför inte kombinera svarta fronthögtalare och center, som matchar din platt-TV och med diskreta platta vita surroundhögtalare? Valet är ditt, som alltid, med Dynavoice.

Ljudet
Ljudkaraktären i Magic-serien är gjord för att vara väldigt lättlyssnad, men med inriktning på Hifi-ljud. Alla högtalarna i serien har exakt samma SuperAudio-diskant för bästa klangmatchning, så oavsett vilka högtalare du väljer att kombinera, så passar de ihop och ger dig en sömlös ljudupplevelse.

Test i Hifi-tidningar
Det är inte bara våra kunder som är nöjda, utan Magic-serien har även fått toppbetyg i prisvärdhet i Hifi-tidningarna. Magic F-6 fick andra pris som årets bästa högtalare i budgetklassen av Bild&Ljud Hemma-tidningen. Den enda som lyckades slå den var storebror Dynavoice Challenger M-65...

Läs mer Dölj
 • (0) Recensioner
 • Betyg
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  OBS. Tryck endast en gång (ditt omdöme sparas).

  Den här produkten har inga recensioner.

60 dagars öppet köp Snabba leveranser Fri Frakt över 2500kr* Fri Support Hämta i butik
Logga in