Focal Chora 826 golvhögtalare, svart

Golvhögtalare med stor lyssningsglädje och verklighetstrogen återgivning.
Artnr: 401CHORA826BK
25
Focal Chora 826 golvhögtalare, svart i gruppen Hemmaljud / Högtalare / Golvhögtalare hos BRL.se (401CHORA826BK)
Focal Chora 826 golvhögtalare, svart
Focal Chora 826 golvhögtalare, svart
Focal Chora 826 golvhögtalare, svart
Focal Chora 826 golvhögtalare, svart
Focal Chora 826 golvhögtalare, svart
Focal Chora 826 golvhögtalare, svart

Kampanj

Sommardeals

Exkl. moms
18590 kr / 13990 kr
Du sparar 4600 kr (25%)
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Beskrivning

Focal Chora 826 är Chora-seriens allra maffigaste golvhögtalare och seriens flaggskepp. Här pratar vi stor lyssningsglädje - importerat direkt från Frankrike. Chora 826 designas samt tillverkas i Frankrike och kan stoltsera med ett svårslaget ljud med både otrolig klarhet och tyngd i ljudbilden. En högtalare man inte skäms över att placera i vardagsrummet, med sina rika linjer och blankpolerade front. 

 • Chora-seriens välljudande stativhögtalare
 • 89 dB i känslighet
 • 48-28.000 Hz
 • 1" inverterad diskant i aluminium/magnesium
 • Två 6.5" baselement, samt ett 6.5" mellanregister, i 'Slatefiber' 

Fabrique en France
Chora 816 (och Focal i förlängningen) erbjuder något unikt - och i branschen extremt svårmatchat - till ett svindlande bra pris. Handtillverkat med en otrolig precision och eftertanke. Fransoserna visar gång på gång var skåpet ska stå. Bara det faktum att Focal publicerat ett white paper, hur många företag kan skryta om det? Focal är en av de absolut mest seriösa tillverkarna av ljud, både till hem och bil, där företagets grundfilosofi genomsyrar varje produkt.

En kon med ett unikt koncept
Slatefiber-konen består till del av återvunna, icke-vävda kolfibrer mellan mellan två lager av termoplastisk polymer. I sin strävan efter perfektion har Focal-ingenjörer valt att använda icke-vävda kolfibrer, som alla pekar i samma riktning för att uppnå ökad styvhet och bättre dämpning. Slatefiber-konen visades för första gången upp 2019. Den tillverkas helt i Frankrike bidrar till ett dynamiskt, precist och balanserat ljud - särskilt när det kommer till mellanregistret. Med sina akustiska egenskaper och unika utseende har Focal lyckats med något exceptionellt.

20 år av utveckling på diskanten
Fransmännen har genom året förlitat sig på den inverterade diskantkupolen, och i den prisöverkomligare nivån har man hittat en sammanslagning av två metaller - aluminium och magnesium - som ger mersmak i den produktionsmässigt avsevärt dyrare Beryllium-diskanten. Med Chora-serien har har Focal ytterligare finslipat konstruktionen med markant förbättrad prestanda som resultat. TNF-diskanten har en upphängning vars struktur är direkt hämtad från de exotiska Utopia-modellerna. Materialet som används till upphängningen heter Poron - vilket är ett mikro-cellulärt polyuretan-skum. Dess porösa och öppen-celliga struktur och lätta vikt har flera fördelar. Membranet får röra sig helt fritt, samt så kommer upphängningen inte att skadas eller komprimeras med tiden.
Läs mer Dölj
 • () Recensioner
 • Betyg
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  OBS. Tryck endast en gång (ditt omdöme sparas).

  Den här produkten har inga recensioner.

Kampanj!

Kampanj:
60 dagars öppet köp Snabba leveranser Fri Frakt över 2500kr* Fri Support Hämta i butik
Logga in