GAS HLCS22 Hög/Lågnivå-omvandlare med remote

2-Kanals hög/lågnivåomvandlare av hög kvalité. Perfekt för bilar som saknar RCA-utgång!
Artnr: 910HLCS22
GAS HLCS22 Hög/Lågnivå-omvandlare med remote i gruppen Billjud / Slutsteg / Monteringstillbehör / Hög till lågnivå omvandlare hos BRL.se (910HLCS22)
GAS HLCS22 Hög/Lågnivå-omvandlare med remote

Kampanj

Exkl. moms
348 kr
(%)
Antal: 
Bevaka denna produkt »
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
Leveranstid Slutsåld
Beräknad åter i lager 2022-08-15

Beskrivning

Slut för stunden! Om du söker en Y-splitt så rekommenderar vi HLCS24 från GAS!
 
GAS HLCS22
är en avancerad hög till lågnivå-omvandlare som kan hantera stora signalnivåer. Omvandlaren kan användas tillsammans med både 1- och 2-kanals förstärkare. En perfekt lösning om du har en huvudenhet som saknar lågnivåutgångarna som krävs för att driva en extra förstärkare.

 • Fungerar med alla huvudenheter
 • Balanserade ingångskretsar och störningsfilter
 • Perfekt för bilar som har originalslutsteg
 • Justerbar nivå på utgångarna

HLCS22 är det självklara valet om du har ett originalslutsteg i bilen. När ett originalslutsteg används i bilen så skickar det ofta på mycket mer effekt än en omvandlare klarar av. Med HLCS22 så är inte detta ett problem då omvandlare klarar hela 150W RMS per ingång utan att överhetta.

Hos många förstärkare finns det redan högnivåingångar som fungerar perfekt tillsammans med lite äldre huvudenheter. Däremot är det många nyare huvudenheter som har digitala förstärkare och då kan det uppstå problem med funktionen. Detta är inget man behöver oroa sig för med GAS HLCS22. Tack vare dess balanserade ingångskretsar och störningsfilter fungerar den ihop med alla typer av huvudenheter!

Den smarta "Auto Turn On" funktionen gör att omvandlaren startar automatiskt när du sätter på musiken i bilen. Den stänger även av sig automatiskt när den inte fått signal på 60 sekunder.

Läs mer Dölj
 • (5) Recensioner
 • Betyg
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  OBS. Tryck endast en gång (ditt omdöme sparas).
  Daniel 2021-12-25
  Snabb leverans,fantastisk kvalitet ????????
60 dagars öppet köp Snabba leveranser Fri Frakt över 2500kr* Fri Support Hämta i butik
Logga in