JVC KD-R794BT & Rockford Fosgate PUNCH-högtalare | JVC | Billjud | Brl.se

Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket

JVC KD-R794BT & Rockford Fosgate PUNCH-högtalare

Två par högtalare från amerikanska jätten Rockford Fosgate och stereo från JVC!
Artikelnr.
SETKDR794PUNCH
JVC
JVC KD-R794BT & Rockford Fosgate PUNCH-högtalare i gruppen Billjud / Paketlösningar / Bilstereopaket hos BRL.se  (SETKDR794PUNCH)
JVC KD-R794BT & Rockford Fosgate PUNCH-högtalare
Kampanj
3691 kr / 2598 kr
Du sparar 1093 kr
space
Högtalarpar 1:

space
Högtalarpar 2:

space
Antal:

Lagerstatus
Leveranstid
  • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
  • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

Här väljer du fritt vilka två storlekar du önskar på dina högtalarpar, där det i detta fall är Rockford Fosgate Punch som gäller. JVC KD-R794BT inkluderas och erbjuder funktioner som Bluetooth, USB/AUX, 1 par lågnivåutgångar samt stöd för högupplösta filformatet FLAC! 


JVC KD-R794BT är en funktionsrik enkeldinenhet som levererar anslutningar som passar alla. Fronplacerade AUX och USB-ingångar kompletteras av Bluetooth för handsfree och musikstreaming. Kontrollera det ljudmässiga slutresultatet via 13-bands grafisk EQ för att uppnå din personliga och skräddarsydda ljudpreferens!  

  • AUX/ USB
  • Bluetooth för två telefoner samtidigt
  • 13-band grafisk EQ
  • 1par lågnivåutgångar
  • 4x50W MOSFET-förstärkare


Anslut och dela
En modern bilstereo ska inte bara återge ett grymt ljud, utan den ska även öppna dörrar för den moderna livsstilen. KD-R794 gör just detta genom att låta dig ansluta din smarta enhet på det sätt som behagar, trådbundet via AUX/USB, eller trådlöst via Bluetooth. 

Rockford Fosgate Punch-koaxialer
Punch-seriens koaxialer är ett bra val att uppgradera bilens originalhögtalare med. Lättmonterade tack vare Flexi Fit korgen med gott om infästningsmöjligheter. 

4 tum har ett frekvensomfång på 100-22.000Hz och en kontinuerlig effekttålighet på 30W RMS. Det är den minsta högtalaren i Punch-serien, perfekt till installationer som kräver ett mindre element och ett lågt monteringsdjup. 

5.25 tum har ett frekvensomfång på 70-22.000 Hz och den kontinuerliga effekttåligheten är på 40W RMS. Känsligheten på 87dB gör högtalaren till en förhållandevis lättdriven pjäs som kommer att spela på ordentligt och förgylla dörrsidorna. 

6.5 tum har ett frekvensomfång på 65-22.000kHz, vilket innebär att vi får med en stor del av den totala ljudbilden. Den kontinuerliga effekttåligheten på 55W RMS och den känsligheten på 88dB gör högtalaren till en förhållandevis lättdriven pjäs. 

6x9 tum har ett frekvensomfång på 60-24.000 Hz, vilket innebär att vi får med en stor del av den totala ljudbilden. Den kontinuerliga effekttåligheten på 75W RMS och den höga känsligheten på hela 91dB gör högtalaren till en förhållandevis effekttålig pjäs som är väldigt lättdriven.


Läs mer

Populära paket med denna produkt

Rekommenderade tillbehör

König USB 2.0-minne
König USB 2.0-minne är en extremt kompakt datalagringslösning.
389 kr
Lightning-kabel lightning hane - USB A hane
Denna synk- och laddningskabel är lämplig för att synkronisera din Apple-enhet med ...
fr. 119 kr
Silent Coat Startkit
Ett startkit ifrån Silent Coat för ljudisolering i bil.
199 kr

Butikslager

Om varumärket

JVC är en av bilstereomarknadens absoluta giganter när det kommer till huvudenheter och tillhörande utrustning. Det enorma sortimentet med allt från mediaspelare i enkeldinformat till dubbeldinenheter med Apple CarPlay och Android Auto hyser garanterat någonting för alla smaker!
JVC

Du har nyligen tittat på

JVC KD-R794BT & Rockford Fosgate PUNCH-högtalare
-30%
Två par högtalare från amerikanska jätten Rockford Fosgate och stereo frå...
3691 kr
2598 kr

Produkter relaterade till din historik

Silent Coat Startkit
Ett startkit ifrån Silent Coat för ljudisolering i bil.
199 kr
Lightning-kabel lightning hane - USB A hane
Denna synk- och laddningskabel är lämplig för att synkronisera din Apple-enhet med ...
fr. 119 kr
König USB 2.0-minne
König USB 2.0-minne är en extremt kompakt datalagringslösning.
389 kr