Kenwood KMR-M506DAB | Kenwood | Billjud | Brl.se

Billjud / Marint ljud / Marinstereo

Kenwood KMR-M506DAB

Njut av musik även när du är på sjön med denna marinstereo från Kenwood!
Artikelnr.
121KMRM506DAB
Kenwood
Kenwood KMR-M506DAB i gruppen Billjud / Marint ljud / Marinstereo hos BRL.se  (121KMRM506DAB)
Kenwood KMR-M506DAB
Kenwood KMR-M506DAB
Kampanj
1990 kr
Lagerstatus
Leveranstid
  • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
  • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

Kenwood KMR-M506DAB är en marinstereo från Kenwood med många funktioner! Lyssna på radio eller spela upp musik genom Bluetooth, AUX eller USB från din smarttelefon. Detta är en framtidssäker enhet då den är utrustad med DAB+ teknik, vilket är en digitalradio. Utöver detta så har den även möjlighet till Amazon Alexa!

  • Bluetooth, USB, AUX, DAB+
  • Stöd för Amazon Alexa
  • Justera färger på displayen
  • 2 par lågnivå (2.5V)
  • 13-Band EQ & TidjusteringBygg ut ditt ljudsystem
Kenwood KMR-505DAB har två par lågnivåutgångar för att kunna koppla in två stycken slutsteg. Detta gör att du kan bygga ut ditt ljudsystem, och på så sätt få ett rejält ljudbygge i båten. Utöver detta så är stereo utrustad med både DSP (Digital Sound Processor) samt DTA (Digital Time Alligment). Vilket ger dig möjligheten att justera inställningar och avstånd mellan högtalarna för att verkligen få ett krispigt ljudsystem!

Möjlighet till Amazon Alexa
Nu har man möjlighet tack vare Amazon Alexa att kunna prata med sin bilstereo. Frågor om vädret, vägbeskrivningar, nyheter eller att starta en Spotify lista har aldrig varit enklare! Denna funktion är en väldigt smidig lösning eftersom den ger möjligheten att du har dina ögon på vägen och händerna på ratten! 

Ladda ner appen på App Store eller Google Play och anslut till stereo, sedan är det bara att köra igång! 

Valbar belysning
Inte nog med att denna stereo har en hel del funktioner, så är utseendet också viktigt. I enheten sitter det RGB-LED lampor, vilket gör att man då kan ändra om färgen på stereo till flera olika färger. Det går också givetvis att försöka anpassa färgen så den matchar bilens lampor! 

Läs mer

Populära paket med denna produkt

Specifikationer

Tillverkare: Kenwood
Modell: KMR-M506DAB
Equalizer: 13-Bands
AUX-ingång: Ja
USB-ingång: Ja
Bluetooth: Ja
DAB: Ja
Lågnivåutgång: 2 par

Butikslager

Om varumärket

Kenwood är ett av de mest klassiska bilstereofabrikaten och i sortimentet hittar vi stereoenheter i olika utföranden, högtalare och subwoofers samt multimediatillbehör för billjudsinstallationer.
Kenwood

Du har nyligen tittat på

Kenwood KMR-M506DAB
Njut av musik även när du är på sjön med denna marinstereo från Ke...
1990 kr

Produkter relaterade till din historik