Model S

Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Varumärke
    BB BOX Connects2 Helix InCarTec Light Harmonic
Finns i lager
    Nej Ja

Model S

Framtidens bil kräver framtidens ljud!

Tesla erbjuder bilar med en otrolig mängd imponerande tekniska lösningar. För dig med höga krav på både bil och ljudsystem, så hittar du smarta lösningar till just din modell hos oss. Det är mer än billjud och ett par Teslahögtalare – det är en livsstil.

Vad sägs om att ta livekonserten in till bilen med högtalare från Light Harmonic? Här erbjuds två paket, ett med högtalare som ger ljudet en helt nya dimension, med en ökad klarhet och ett svårslaget djup  - läs mer om det här. Det andra högtalarpaketet som lyfter ljudet helt och hållet, som du kan läsa mer om här. En Tesla har ett ganska komplicerat el- och ljudsystem, där bilens totala batteriförbrukning måste vägas mot ljudsystemets totala prestanda.


Med ett modellanpassat paket är denna avvägning redan gjord, med avancerad teknik som är särskilt anpassad för elbilar. Faktum är de räknat lite på det: ett nytt, väl optimerat slutsteg i bilen kan dra upp till 50% mindre energi och är betydligt mer effektivt (runt 91%) än originalslutsteget i bilen. Det är helt skräddarsytt för Tesla Model S, och över ett år av utveckling har lagts på för att noggrant testa, mäta och förfina alla aspekter av ljudsystemet.

Ännu bättre ljud i din Tesla

Det här är alltså ett paket för dig som vill ta ljudet i din Tesla till en helt nivå, som slår det Teslas fabrik installerar i bilen – med råge! Här hittar du en tung, djupgående bas med lätta samt effektstarka högtalare som presterar långt över förväntan. 


Att installera Light Harmonics ljudsystem är något som går att göra själv, särskilt om du är van att montera billljud, och beräknas ta runt 5-6 timmar. Vi rekommenderar att ta hjälp av din närmaste BRL-butik för monteringen.


Utöver Light Harmonics så hittar du Tesla tillbehör och andra produkter som våra BRL-butiker testat att installera. Allt från slutsteg till annat som kan tänkas vara av intresse! Varför inte låta din bil vara ett bevis på att en Tesla inte behöver vara så snäll och tyst som den först kanske verkar?

Installera högtalare och ljudsystem till Tesla

Är du nyfiken på hur det går till vid installation av högtalare och ljudsystem till en Tesla? Ta då en titt på klippen nedanför!Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.