re-STREAM C2A, trådlös Apple CarPlay-adapter

Gör Apple CarPlay trådlöst med denna smarta och smidiga adapter!
Artnr: 560RESTREAMC2A
11
re-STREAM C2A, trådlös Apple CarPlay-adapter i gruppen Billjud / Smartphone i bil / Bluetooth i bilen hos BRL.se (560RESTREAMC2A)
re-STREAM C2A, trådlös Apple CarPlay-adapter

Kampanj

Exkl. moms
1795 kr / 1590 kr
Du sparar 205 kr (11%)
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
Leveranstid 1-4 arbetsdagar

Beskrivning

re-STREAM C2A är lösningen för dig som har Apple CarPlay i bilen idag och vill ha det trådlöst! Den här adaptern kopplas in via USB och kommunicerar trådlöst via Bluetooth med telefon och originalstereo. Lösningen fungerar till en stor mängd olika bilar ute på marknaden och även till eftermarknadsenheter från Pioneer, Alpine och Kenwood. Fungerar i dagsläget endast med iPhone.

 • Möjliggör trådlös Apple CarPlay
 • Ingen montering krävs
 • Kopplar upp sig automatiskt till din telefon
 • Fungerar till Volvo, VW, Kia, Porsche & många fler
 • Går även att använda till eftermarknadsenheter från Pioneer, Kenwood och Alpine
 • USB-A och USB-C-kabel följer medTrådlös Apple Carplay
Om du köper en bil idag, då är sannolikheten stor att du hittar stöd för Apple CarPlay. Det är däremot inte alltid trådlöst, vilket innebär att du hela tiden måste ha telefonen inkopplad till originalsteron. Det här re-SREAM C2A kommer in i bilden. Du kopplar in den smidiga adaptern i stereons USB-uttag och aktiverar Apple CarPlay i både bil och telefon - det är inte så mycket mer än så. Nu har du Apple Carplay trådlöst. Ingen montering krävs, nu slipper du helt och hållet krångla med USB-kablar!

Smidigt och enkelt
När du startar bilen och Apple CarPlay i bilens stereo, då kommer det trådlösa Apple Carplay-systemet automatiskt startas. C2A kommer ihåg inställning och du behöver inte alltså parkoppla på nytt. Smidigt och enkelt! För dig som har en lite äldre Apple CarPlay-kompatibel eftermarkadsenhet från Pioneer, Kenwood eller Alpine så fungerar C2A även här. Koppla in, koppla och njut av trådlös Apple CarPlay! re-STREAM C2A kommer med ett års garanti.

God kompatibilitet
Enligt re-STREAM förväntas C2A fungera upp till 90% av bilarna på marknaden och har bland annat testats i bilar från Volvo, Volkswagen, Skoda, Renault, Ford, Hyundai och Audi.

Du kan se hela listan på vilka bilmodeller som är kompatibla med trådlös Apple CarPlay här!
Läs mer Dölj
 • (0) Recensioner
 • Betyg
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  OBS. Tryck endast en gång (ditt omdöme sparas).

  Den här produkten har inga recensioner.

60 dagars öppet köp Snabba leveranser Fri Frakt över 2500kr* Fri Support Hämta i butik
Logga in