Yamaha HTR-6072 bioförstärkare, svart

Yamaha HTR-6072 kommer med funktioner som inbyggt nätverk, Dolby Atmos, röststyrning och möjligheten att ha trådlösa surroundhögtalare via MusicCast!
Artnr: 159HTR6072BL
22
Yamaha HTR-6072 bioförstärkare, svart i gruppen Hemmaljud / Förstärkare / Hemmabioförstärkare hos BRL.se (159HTR6072BL)
Yamaha HTR-6072 bioförstärkare, svart
Yamaha HTR-6072 bioförstärkare, svart
Yamaha HTR-6072 bioförstärkare, svart
Yamaha HTR-6072 bioförstärkare, svart
Yamaha HTR-6072 bioförstärkare, svart
Yamaha HTR-6072 bioförstärkare, svart
Yamaha HTR-6072 bioförstärkare, svart
Yamaha HTR-6072 bioförstärkare, svart
Yamaha HTR-6072 bioförstärkare, svart

Kampanj

Black Week

Exkl. moms
7690 kr / 5990 kr
Du sparar 1700 kr (22%)
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
Leveranstid 1-4 arbetsdagar

Beskrivning

Yamaha HTR-6072 är grymt välljudande bioförstärkare med sju inbyggda slutsteg för möjligheter att bygga med Dolby Atmos. Bland andra funktioner som kan nämnas är ett inbyggt nätverk för musikstreaming och röststyrning genom Amazon Alexa eller Google Assistant, men även möjligheten att ha trådlösa surroundhögtalare via MusicCast! Med dubbla HDMI-utgångarna kan man smidigt koppla upp både en platt-TV och proejktor. Detta är en förklädd RX-V685, fast under annat namn.

 • 7-kanalig bioförstärkare
 • Inbyggt nätverk & möjlighet att ansluta trådlösa surroundhögtalare 
 • YPAO R.S.C mät EQ-högtalarkalibrering
 • Funktioner som eARC, Dolby Vision, HDR och HLG (för broadcasting)
 • Dubbla HDMI-utgångar

Yamaha vet hur man skapar ett gäng förstklassiga bioförstärkare
Med 2018 års generation av bioförstärkare i det mer överkomliga prissegmentet, så har experten Yamaha lanserat ett gäng modeller med en giftig prestanda. 
HTR-6072 är en potent bioförstärkare med sju inbyggda slutsteg, som ger dig möjligheten att antinga bi-ampa fronthögtalarna, köra Dolby Atmos/DTS:X eller ge ljud i ett annat rum. Förstärkaren är fullspäckad med all den senaste tekniken och givetvis med firmans erkänt beprövade DSP-ljudbearbetning.
Nätdelen är rejält uppbyggd och med diskreta komponenter som höjer ljudkvaliteten till max. Man använder sig av ren strömförsörjning för de digitala och analoga kretsarna. Även DAC-kortet med en upplösning på 32-bitar/384 kHz, har en egen oberoende strömförsörjning, för att återge det högupplösta ljudet utan brus. En ny IC med hög ljudkvalitet används för volymregleringen.
De stora kylflänsarna motverkar oönskade vibrationer. Dessa receivers är utformade med fullt fokus på att leverera bästa möjliga ljudkvalitet – där inga detaljer har lämnats åt slumpen.

Mät-EQ högtalarkalibrering av yppersta klass
Med hjälp av funktionen YPAO-R.S.C. (Yamaha Parametric room Acoustic Optimizer) analyseras akustiken i rummet och egenskaperna för just dina högtalare mäts upp. Sedan optimeras ljudparametrar för att uppnå ett optimalt ljud. Reflected Sound Control används för att kontrollera tidiga reflektioner för ge ditt lyssningsrum ett ljud med studiokvalitet. YPAO-R.S.C. erbjuder även DSP Effect Normalization, vilken justerar CINEMA DSP-parametrarna enligt ditt rums ljudreflektioner. Det är som att låta en professionell installatör kalibrera ditt system, så att du får det bästa och mest välbalanserade ljudet i ditt lyssningsrum.

MusicCast - förmedla musiken i hela hemmet - nu med Alexa
Med MusicCast är det enkelt att flytta med ljudet till alla rum. Allt du behöver göra är att ansluta alla dina MusicCast-enheter till samma nätverk. Sedan kan du dela allt ljud i hela hemmet.
MusicCast använder ett högpresterande trådlöst nätverk för att leverera musik och ljud för dig att avnjuta. MusicCast kan strömma digitala musikfiler från din smartphone, dator eller NAS till andra MusicCast-enheter i ditt hem. Du kan också dela musik från externa enheter såsom en TV eller Blu-Ray-spelare som är ansluten till din - i detta fallet - bioförstärkare. Ljudfilerna från Bluetooth-anslutna smartphones eller surfplattor kan också strömmas till MusicCast-enheter i flera rum.
Med röststyrningsintegration för Alexa och Google behöver du bara fråga. Välkommen till det smarta hemmet.
Läs mer Dölj
 • (5) Recensioner
 • Betyg
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  OBS. Tryck endast en gång (ditt omdöme sparas).
  Pontus Jansson 2020-10-21
  Trevligt uppbyte från min RXV683. Supersmidigt med musiccast-appen när man som jag vill bygga ut sin anläggning med flera zoner.

Kampanj!

Kampanj:
60 dagars öppet köp Snabba leveranser Fri Frakt över 2500kr* Fri Support Hämta i butik
Logga in