Novemberkåsan – Med Nizled får du bra ljus till hojen

Novemberkåsan är årets höjdpunkt för alla som älskar enduro. Tävlingen avgörs ofta under nattens mörka timmar i tuff och lerig terräng. 2021 tog sig endast 20% av åkarna i mål. En viktig och kanske avgörande del i kåsan är att ha bra belysning på sin hoj.

Världseliten använder Nizled, utvecklat för enduro, för att få de bästa förutsättningarna för sin mörkerkörning. Med stark lumen, lätt vikt och rejält stryktålig belysning från Nizled körde Micke Persson hem segern i Novemberkåsan 2021. Novemberkåsan 2023 avgörs i Vimmerby. Se till att du också har de bästa förutsättningarna när årets kåsa går av stapeln! 

Kåsakitt

Det blir inte bättre än så här.  Kåsakit för enduro med totalt 5 lampor och dubbla slimmade 10Ah-batterier från marknadsledande Nizled. Välj om du vill ha kall eller varmvit belysning och vilken lampkåpa du önskar. NIZLED har ett brett utbud av lampkåpor att välja mellan för alla märken av hojar.

 

Nizled kåsakit med 5 lampor, hjälmkit, 2x10Ah-batteri och lampkåpa

Paketlösning

Passar min bil
8
15998 kr 17410 kr

Hjälmkit

Hjälmkit för enduro med en , två eller tre lampor från marknadsledande Nizled. Välj själv hur du vill ha ditt hjälmkit: hur den ska drivas, med vilken lampa och vilken färg som önskas. Fäste ingår! Nizled hjälmkit med dessa superlätta 70grams (E40F) lampor körs ex av Joakim Ljunggren, Niklas Persson, Mikael Persson, och Adam Andersson. Nu är det din tur.

Nizled hjälmkit med 1 lampa

Paketlösning

Passar min bil
10
fr. 1398 kr fr. 1555 kr
(5)
Nizled hjälmkit med 2 lampor

Paketlösning

Passar min bil
6
fr. 2298 kr fr. 2434 kr
(5)
Nizled hjälmkit med 3 lampor

Paketlösning

Passar min bil
8
fr. 4998 kr fr. 5428 kr

Batteri till Enduro

Li-ion batteri utvecklat för enduro med långa lystider, lätt vikt och skön passform. Li-ion batteriet kräver ingen skyddspåse, då batteriet skyddas av BMS och skyddas från stötar av glasfiberplattor runt hela batteriet. Du kompletterar ditt batteri med en Li-ion batteriladdare som snabbt laddar ditt batteri i depån. För kåsan är en kåsaladdare det självklara valet! Se hela sortimentet av batterier och laddare till enduro

Tillbehör du älskar!

En hållare för snusdosan, ett go pro fäste eller läckra hantagsskydd. Det är när vi kommer till alla smarta tillbehör man verkligen förstår att Nizled är utvecklat av människor som älskar Enduro. Välj din favorit eller flera. Se alla tillbehör.

Kablar

Stryktåliga kablar utvecklade för tuff Endurokörning som du vet att du kan lita på. Nizled levererar. Du hittar fler kablar till Enduro här.

Vi hjälper dig gärna att välja rätt variant för just din hoj.  Kontakta oss på support@brl.se eller via 019-206750 för att höra mer!
Logga in