Bose

Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Finns i lager
    Nej Ja

Bose

Bose grundades 1964 av Amar Bose. Ingenjör, ljudtekniker och professor på MIT vars allra största vision handlade om att uppfinna nya tekniker som verkligen kunde vara till nytta. Detta var och är än idag grunden för företaget som alltid satsat långsiktigt på hållbara lösningar och utvecklandet av exemplarisk ljudteknologi.

Bose är synonymt med ljud i alla dess former och är idag branschledande inom såväl portabel ljudunderhållning, hörlurar med trådlös och brusreducerande teknologi samt ljudutrustning för hemmet och bilen. 
Bose är synonymt med ljud, synonymt med kvalitet. 

Ett företag som än idag håller hårt i sin grundvision, att alltid sträva efter att pusha gränserna för vad dagens standarder egentligen erbjuder. Detta har lett till att man gång på gång höjt ribban och satt en helt ny referens för marknaden i stort. Man har också utvecklat brusreducerande hörlurar/skydd för astronauter, för att förhindra hörselskada vid utomjordiska resor. Hur coolt är inte det på en skala 1 till 1000? 

Istället för att lägga all vikt vid värden och parametrar, gör istället ditt val baserat på vad örat hör, snarare än vad ögonen läser.

Då vet du att du verkligen hittat rätt. Då vet du att du hittat Bose. 

  
Logga in