Stetsom

Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Finns i lager
    Nej Ja

Stetsom

Stetsom har har sedan 1989 tillverkat högpresterande slutsteg och vunnit flertal priser som exempel SPL World Record 2007 och Best Amplifier in Brazil både 2014 & 2015. Från att ha börjat som en garage produktion 1989, med 2 anställda och 1 produkt till idag  med över 4 miljoner sålda slutsteg i mer än 45 länder så tar dom marknaden med storm!  


Stetsoms Motto -"Since 1989 we do our Best to do ever!"

Stetsom har lagt ner otroligt med kraft och tid på att skapa högeffektiva slutsteg med hög kvalitet. Denna tillverkare bygger slutsteg med en helt unik teknologi som är utvecklad i Brasilien, som är att man ska få och får ut så mycket ren effekt till en låg kostnad! Stetsoms teknik som dom utvecklat har visat sig vara riktigt svårslagen i branschen! Slutstegen är designade för dem som söker högpresterande och trovärdigt ljud till bilen, med dem mest innovativa elektroniska komponenter! Varje slutsteg går dessutom igenom flera olika testprocedurer innan det får lämna fabriken.

Med serien Export Line så kommer Stetsom sätta både varumärket och Brasilien på världskartan!


Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.