Tershine

Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Finns i lager
    Nej Ja
Tershine Glosspaket Maxi

Ny!

Paketlösning

Passar min bil
1598 kr
Spara 259 kr
Tershine Purify - Shampoo, 500 ml

Ny!

Passar min bil
198 kr
Tershine Dekal, 20cm vit

Ny!

Passar min bil
15 kr
Tershine Dekal, 30cm vit

Ny!

Passar min bil
35 kr
Tershine Air Freshener, Vanilj

Ny!

Passar min bil
29 kr
Tershine Tvättpaket, allt-du-behöver tvättpaket

Ny!

Paketlösning

Passar min bil
1420 kr
Spara 158 kr
Tershine Avfettningspaket, mellan

Ny!

Paketlösning

Passar min bil
889 kr
Spara 95 kr
Visa fler...
1  2  3  4  ..12  Nästa»

Tershine

I en värld där bilvård ofta innebär kompromisser, väljer Tershine att ta en egen väg. Tershine erbjuder bilvårdsprodukter med en otroligt hög koncentration, vilket gör produkterna dryga och effektiva. Kort och gott; svensk perfektion i varje droppe.

Miljövänlighet är på sätt och vis kärnan i Tershines filosofi. De flesta av produkterna är biologiskt nedbrytbara och fria från skumma ämnen, utan att någonsin tumma på prestandan.

Varje flaska består av en frisk kombination av hög effektivitet och stil, med en enkel svart etikett och ett färgglatt innehåll - en liten detalj som gör det lite roligare att snygga till bilen inför eller under säsongen.

Det är lätt att tro att Tershine gör produkter för de allra mest hängivna bilentusiasterna, men så är inte fallet. Tershine är för dig som bryr sig om din bil, oavsett om du är nybörjare eller proffs. Det handlar om att ge alla möjligheten att uppnå fantastiska resultat hemma, utan att behöva ta sig till en firma. Du kan göra det lika bra själv!

Bilälskaren vet att bilen förtjänar det bästa. Tershine ser till att varje bil får den omsorg och glans den behöver. Varje produkt är skapad med kärlek och precision, för att din bil ska stråla med en glans som varar. May the gloss be with you!
Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.