Alpine UTE-200BT, bilstereo med Bluetooth, handsfree och 2 par lågnivå

Funktionsrik mediaspelare från välkända Alpine!
Artnr: 140UTE200BT
34
Alpine UTE-200BT, bilstereo med Bluetooth, handsfree och 2 par lågnivå i gruppen Billjud / Bilstereo / Enkeldin hos BRL.se (140UTE200BT)
Alpine UTE-200BT, bilstereo med Bluetooth, handsfree och 2 par lågnivå
Alpine UTE-200BT, bilstereo med Bluetooth, handsfree och 2 par lågnivå
Alpine UTE-200BT, bilstereo med Bluetooth, handsfree och 2 par lågnivå

Kampanj

Black Week!

Exkl. moms
1495 kr / 990 kr
Du sparar 505 kr (34%)
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
Leveranstid 1-4 arbetsdagar

Beskrivning

Alpine UTE-200BT är en mediaspelare som erbjuder moderna finesser och funktioner, däribland trådlös musikuppspelning och handsfree via Bluetooth. Stöd för det högupplösta filformatet FLAC, USB- och AUX-ingång och full möjlighet att själv välja färgkombination på illuminationen! 

 • 2par lågnivåutgångar (Front + Sub)
 • AUX / USB
 • Bluetooth för streaming och handsfree
 • 4x50W Mosfet

Bluetooth öppnar dörrar för en trådlös livsstil 
Använd Bluetooth-funktionen för att streama din absoluta favoritmusik från tjänster som Spotify, TIDAL eller Deezer. Du kan givetvis också spela upp lagrad musik denna vägen. Om telefonen sen skulle ringa så kan du ta emot samtalet och sköta det helt handsfree, vilket ger full möjlighet att hålla koll på vägen du reser på. Supersmidigt och extremt användbart!


USB- och AUX-ingång
Eftersom att bilstereon är utrustad med både USB- och AUX-ingång kan man ansluta de flesta externa källor även om de inte har Bluetooth. Oavsett om man har sin musik lagrad på en Androidtelefon, ett USB-minne, en MP3-spelare eller på iPod/iPhone kan man med Alpine UTE-200BT avnjuta sina favoriter på enklast möjliga sätt.

Bygg om, bygg ut!
Alpine är synonymt med välljud och den andemeningen har man smugit med även i skapandet av UTE-200BT. Justera ljudet för att uppnå din personliga preferens, genom att använda Bass Engine SQ, samt EQ-funktionerna (10 Presets eller med hjälp av 3-bands parametrisk EQ). Anslut slutsteg eller aktiv subwoofer via någon av de 2par lågnivåutgångar (Front + Sub) man inkluderat eller njut av en direkt högtalaranslutning via den inbyggda 4x50W förstärkaren! Möjligheterna är oändliga och med hjälp av goda inställningar kan du uppnå ett väldigt bra ljudresultat!
Läs mer Dölj
 • (3) Recensioner
 • Betyg
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  OBS. Tryck endast en gång (ditt omdöme sparas).
  Maja 2021-11-26
  Jättebra stereo men knölig att få in bluetooth-enheter att funka, glömmer bort dem och vill inte ansluta ibland
60 dagars öppet köp Snabba leveranser Fri Frakt över 2500kr* Fri Support Hämta i butik
Logga in