Alpine UTE-201BT, bilstereo med Bluetooth och handsfree

Funktionsrik och högkvalitativ mediaspelare från välkända Alpine!
Artnr: 140UTE201BT
34
Alpine UTE-201BT, bilstereo med Bluetooth och handsfree i gruppen Billjud / Bilstereo / Enkeldin hos BRL.se (140UTE201BT)
Alpine UTE-201BT, bilstereo med Bluetooth och handsfree
Alpine UTE-201BT, bilstereo med Bluetooth och handsfree
Alpine UTE-201BT, bilstereo med Bluetooth och handsfree
Alpine UTE-201BT, bilstereo med Bluetooth och handsfree

Kampanj

Lönedeals

Exkl. moms
1490 kr / 990 kr
Du sparar 500 kr (34%)
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
Leveranstid 1-4 arbetsdagar

Beskrivning

Alpine UTE-201BT är en mediaspelare som erbjuder moderna finesser och funktioner, däribland trådlös musikuppspelning och handsfree via Bluetooth. Stöd för det högupplösta filformatet FLAC, USB- och AUX-ingång och full möjlighet att själv välja färgkombination på illuminationen! 

 • Bluetooth för streaming och handsfree
 • AUX och USB
 • 2 par lågnivåutgångar (Front + Sub)
 • 4x50W MOSFET-förstärkare
 • Valbar illumination
Bluetooth öppnar dörrar för en trådlös livsstil 
Använd Bluetooth-funktionen för att streama din absoluta favoritmusik från tjänster som Spotify, TIDAL, Apple Music eller Deezer. Du kan givetvis också spela upp lagrad musik denna väg. Om telefonen sen skulle ringa så kan du ta emot samtalet och sköta det helt handsfree genom den medföljande mikrofonen, vilket ger full möjlighet att hålla koll på vägen du reser på. Supersmidigt och extremt användbart!

USB- och AUX-ingång
Eftersom att bilstereon är utrustad med både USB- och AUX-ingång kan du ansluta de flesta externa källor, även om de inte har Bluetooth. Oavsett om du har din musik lagrad på en Android-telefon, ett USB-minne, en MP3-spelare eller på iPod/iPhone kan du med Alpine UTE-201BT avnjuta sina favoriter på enklast möjliga sätt.

Bygg om, bygg ut!
Alpine är synonymt med välljud och den andemeningen har man smugit med även i skapandet av UTE-201BT. Justera ljudet för att uppnå din personliga preferens, genom att använda Bass Engine SQ, samt EQ-funktionerna (10 Presets eller med hjälp av 3-bands parametrisk EQ). Anslut slutsteg eller aktiv subwoofer via någon av de 2 par lågnivåutgångar (Front + Sub) som Alpine inkluderat eller njut av en direkt högtalaranslutning via den inbyggda 4x50W-förstärkaren!

Möjligheterna är oändliga - och med hjälp av goda inställningar kan du uppnå ett väldigt bra ljudresultat!

Sätt färg på tillvaron!
Vilken färg önskar du dig idag? Du kan enkelt justera belysningsfärgen på stereons knappar och visa inom färger inom hela RGB-spektrumet för att matcha din personliga preferens - eller varför inte matcha instrumentbrädan? Snyggt och smidigt!
Läs mer Dölj
 • (3) Recensioner
 • Betyg
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  OBS. Tryck endast en gång (ditt omdöme sparas).
  Robert Masiello 2021-07-28
  Helt okej med tanke på priset men jag blev väldigt besviken på hur den presterade ljudkontrollmessigt då jag testade denna mot en äldre Clarion Stereo på mina förstärkare i bilen? Men som sagt detta är första hången jag inte varit nöjd med en Alpine.
60 dagars öppet köp Snabba leveranser Fri Frakt över 2500kr* Fri Support Hämta i butik
Logga in