Aries SK 6.1 MKII, 6.5" kitsystem

Ett prisvärt kitsystem från Audible Physics! Ljud i världsklass.
Artnr: 571SK61MK2
Aries SK 6.1 MKII, 6.5
Aries SK 6.1 MKII, 6.5
Aries SK 6.1 MKII, 6.5

Kampanj

Exkl. moms
1998 kr
(%)
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
Leveranstid 1-4 arbetsdagar

Beskrivning

Audible Physics Aries SK 6.1 MKII är ett kitsystem med 6.5" högtalare samt en 1" diskant för den riktigt kräsne. När du pratar om världens bästa högtalare, då nämns Rishu Gurbani, en sann superhjälte i billjudssammanhang, ofta i samma konversation. Här har han designat högtalare som bjuder på ett ljud med enorm finess och upplösning. Om du bryr dig om ljudet i bilen, då är detta rätt högtalare för dig. 

 • 1" silkdomediskant
 • 6.5" mellanregister
 • Midbas: 30W RMS
 • Diskant: 8W RMS
 • Galler medföljer
 • Passivt delningsfilter

Hifi i bilen? Jo, men visst!
Aries är ett sant passionsprojekt för Rishi Gurbani, som designar och tillverkar högtalarelement för många välkända hemma- och billjudsmärken. Passion är grunden till ett bra ljud - det är viktigt att konstant vilja förbättra produkterna och jaga det perfekta ljudet. Det är just det Aries handlar om. Perfektion, eller snarare: evig strävan efter perfektion. Med Aries SK 6.1 får du kort och gott vansinniga mängder välljud för pengarna. Se det som en liten teaser vad Rishi Gurbani är kapabel till. 

Vad är det som gör det så bra?
Materialen är en stor del, givetvis. Den behandlade papperskon i mellanregistret och diskanten är gjord av silke, för en så exakt och korrekt återgivning som möjligt. Talspolen är också tillverkad av höggradigt ren koppar. Det är en kombination av ett sinne för detaljer och material av hög kvalité som gör ljudet så imponerande.
Läs mer Dölj
 • () Recensioner
 • Betyg
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  OBS. Tryck endast en gång (ditt omdöme sparas).

  Den här produkten har inga recensioner.

60 dagars öppet köp Snabba leveranser Fri Frakt över 2500kr* Fri Support Hämta i butik
Logga in