2-pack Bass Habit P300 12" bas & DLS CCi500-40, baspaket

Bass Habit:s prisvärda 12"-baselement och DLS utmärkta monosteg CCi500 i ett paket som kommer låta riktigt bra!
Artnr: SETCCI50040PKT1
11
2-pack Bass Habit P300 12
2-pack Bass Habit P300 12

Kampanj

Paketpris

Exkl. moms
5394 kr / 4798 kr
Du sparar 596 kr (11%)
space
Antal:

Lägg i kundvagnen
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
Leveranstid 1-4 arbetsdagar

Beskrivning

Vad är bättre än ett extremt prisvärt baselement? Jo, två stycken med ett grymt slutsteg, givetvis! Det här är två spelglada basar som presterar långt över förväntan och är perfekt för dig som vill flytta lite luft. DLS-steget kommer ge extremt god kontroll över elementen!

Bass Habit P300 är ett 12tums baselement från instegsserien Play! Låt dig dock inte luras av ordet "instegserie"! Denna bas presterar ruggigt bra i en ordentlig låda med ett schysst slutsteg. Basen är vad vi väljer att kalla allround-bas då denna rackare funkar i de flesta lådtyper. Anpassa lådan efter vad du vill få ut, så är denna bas det självklara valet i prisklassen!

 • Effekttålighet 150W RMS/ 300W MAX
 • Impedans 4 Ohm
 • Känslighet 87 dB

Bass Habit Play-serien är utvecklad för att hålla ned priset ut till dig, utan att göra avkall på kvalitet och prestanda. Detta har möjliggjorts genom att kapa alla mellanhänder, och istället gå direkt från fabrik till återförsäljare. Resultatet blir en välljudande produkt till ett riktigt bra pris, med bra komponenter såsom stålkorg, upphängning i gummi, talspolar i aluminium och mer därtill. Play-serien fulländas med en väldigt subtil och stilren design i svart med röda inslag.

DLS CCi500-40 är en jubileumsmodell som DLS stolt presenterar för att fira 40 år i branchen. Ett monoslutsteg i extremt snygg design och som är en fröjd för ögat. Med högkvalitativa komponenter har man tagit fram ett riktigt välljudande slutsteg som har nog med effekt för att spela rejält med bas.

• Monoslutsteg i Klass-D
• Bass-boost funktion @ 45Hz
• Lågpassfilter med 12/24 dB/okt delningsfrekvens
• Subsonic filter 30Hz on/off
• Bass level remote med 5m kabel (inkluderad)
Läs mer Dölj
 • () Recensioner
 • Betyg
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  OBS. Tryck endast en gång (ditt omdöme sparas).

  Den här produkten har inga recensioner.

60 dagars öppet köp Snabba leveranser Fri Frakt över 2500kr* Fri Support Hämta i butik
Logga in