Black Friday - bil

Filtrera Dölj filter
Filtrera

Black Friday - bil

Black Friday Billjud

Black Friday är precis runt hörnet, och det finns ingen bättre tid att höja din körupplevelse än med oslagbara erbjudanden på biljud. Om du letar efter en ny bilstereo eller vill lägga till dunkande bas i din bil, har du kommit rätt. Vår Black Friday-kampanj är din enda destination för de bästa erbjudandena på billjud, inklusive bilstereo, baslåda, slutsteg och raggarplanka. Oavsett om du vill ha bättre dunk eller bara vill njuta av kristallklart ljud under din dagliga pendling har vi en lösning för dig.

Black Friday Baslåda

För dig som längtar efter djup bas i din bil är Black Friday och Black Week den perfekta tiden att göra stora fynd på baslådor. En baslåda kan ta ditt ljudsystem till nästa nivå och leverera den kraft och djup som saknas i de flesta fabriksinstallationer. Utforska våra Black Friday-erbjudanden på baslådor och basar för att hitta den perfekta basen för din bil och dina musikpreferenser. Oavsett om du föredrar tight och precision i basen eller jordbävningsartade djupa toner, har vi rätt erbjudanden på baslådor för att tillfredsställa dina önskemål.

Black Friday Slutsteg

Ett slutsteg är motorn bakom ett fantastiskt billjud och säkerställer att dina högtalare och bas får den kraft de behöver för att prestera på topp. Passa på att uppgradera ditt billjud under Black Friday, till otroliga rabatter på slutsteg Från kompakta alternativ för trånga installationer till kraftfulla monoblock för seriösa basentusiaster. Våra Black Friday-erbjudanden på slutsteg har något för alla. 

På vår Black Friday-kampanjsida har vi samlat de bästa erbjudandena och rabatterna för både billjudsentusiaster och till dig som önskar bättre ljud i pendlingen till jobbet.

Black Friday Raggarplanka

Skivspelare eller vinylspelare är en av de hetaste trenderna de senaste åren. Under Black Friday hittar du flera skivspelare från populära varumärken till riktigt bra priser. 

Black Friday Bilstereo

En bilstereo är hjärtat i ditt billjud, och en högkvalitativ huvudenhet kan ta din körupplevelse till en ny högre nivå. Under Black Friday och Black Week kan du utforska en värld av grymma erbjudanden på bilstereo som tillgodoser alla dina ljudbehov. Från bilstereo med pekskärm och Apple Carplay till enkeldin-modeller med Bluetooth. Vi erbjuder vi ett stort sortiment av bilstereo för att förbättra din underhållning i bilen och under Black Friday-kampanjen kan du fynda på bilstereo, till riktigt bra priser.

Black Friday Raggarplanka

Du hyar väl inte missat de senaste årens stora snackis, raggarplankan! Med en färdigmonterad raggarplanka får midbasar och diskanter direkt i en SPL-låda. Klar att använda utan krångel. Under Black Week och Black Friday kan du köpa en raggarplanka till ruskigt bra pris. Men passa på, först till kvarn gäller och det är stor chans att det blir slutsålt.

Black Friday och Black Week på brl.se

Vi laddar upp med massvis av riktigt bra erbjudanden online och i alla våra butiker. Du kommer att kunna hitta massvis med prissänkta produkter och Black Friday-erbjudanden oavsett om du är ute efter en ny högtalare till hemmet eller att uppgradera ditt billjud.   Vi utlovar stor prisfest och möjlighet att göra riktigt bra kap. Vi kommer uppdatera med nya erbjudanden under hela kampanjen och fylla på med produkter, allt för att du ska kunna göra ett riktigt bra fynd. Observera att först till kvarn gäller och att vissa produkter kommer att blu slutsålda.

Black Friday och Black Week i våra butiker

Självklart kommer vi också fylla våra butiker med bra erbjudanden och Black Friday deals. Våra butiker kommer vara fyllda till brädden och du är välkommen att göra dina fynd så fort kampanjen startar.

För att ta del av de allra bästa priserna och produkterna så gäller det vara på plats i tid. Alla produkter kampanjen visas på brl.se  men tänk på att lagren och hyllorna i våra butiker fylls på löpande. Det kan därför löna sig att komma till oss både en och två gånger. Eller gör det enkelt för dig och beställ produkten online och leverera till din BRL-butik!

Vad är Black Friday?

Black Friday startade i USA och inföll  fredagen efter Thanksgiving i årtionden och var startskottet  för julhandeln. Butiker har lockat med kraftigt prissänkta produkter och erbjudanden och köerna har varit långa utanför varuhusen. Denna fredag har blivit en så pass stor shoppingdag i USA  att de flesta anser det som årets största shoppingdag.

När är Black Friday?

Black Friday infaller alltid dagen efter Thanksgiving vilket i sin tur alltid är fjärde torsdagen i november. Detta innebär att datumet varierar från år till år men alltid infaller någon gång mellan den 23 och 29 november.

Du kan här under se vilket datum som Black Friday kommer infalla de kommande åren så att du redan nu kan boka in, förbereda inköpslistan och vara redo för en dag full av shopping.

2023: Black Friday är fredagen den 24 november
2024: Black Friday är fredagen den 29 november
2025: Black Friday är fredagen den 28 november

Black Friday i Sverige

Även om Black Friday har funnits i över 40 år så har vi i Sverige tagit begreppet till oss först under 2010-talet. Black Friday har dock växt snabbt och år för år slagit nya rekord och räknas idag som den enskilt största dagen för svensk handel. Fenomenet har fått ett stort genomslag både i butiker där köerna i ringlat långa och på nätet där vissa hemsidor gått ner på grund av enorma trafikflöden.

Vad är Black Week och Black Month?

De senaste åren har många butiker utökat sin kampanj från Black Friday till Black Week eller Black Month.  För våra kunder ger det fler möjligheter att hitta de bästa priserna och produkterna som de söker. Många har upplevt en stress under den traditionella Black Friday-dagen, men genom att sprida ut kampanjen över en längre period kan vi minska trängseln i butikerna och ute bland ombuden som hanterar paketen och därmed också skapa en mer avslappnad shoppingupplevelse.

Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.