Dynavoice Challenger M-105 EX v4 högtalarpaket 5.1, svart

Bastant och rockigt hemmabioljud från Dynavoice Challenger - ett högtalarsystem som kommer sätta hela rummet i gungning!
Artnr: SETM105PKT1
16
Dynavoice Challenger M-105 EX v4 högtalarpaket 5.1, svart i gruppen Paketlösningar / Paket för hemmet / Högtalarpaket hos BRL.se (SETM105PKT1)
Dynavoice Challenger M-105 EX v4 högtalarpaket 5.1, svart

Kampanj

Exkl. moms
17768 kr / 14998 kr
Du sparar 2770 kr (16%)
space
Antal:

Lägg i kundvagnen
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
Leveranstid 1-4 arbetsdagar

Beskrivning

Ett riktigt maffigt hembiopaket som bjuder på en svårslagen upplevelse! Challenger-serien är på senare tid en av Sveriges mest sålda högtalare. I paketet hittar du även subwoofern CSB-V12 från Dynavoice som bjuder på en riktigt, riktigt tung bas. Här snackar vi ett imponerande och stort ljud till ett bra pris!

Dynavoice Challenger M-105 EX v4 Hembiopaket 5.1 är högtalarpaketet för dig som gillar att spela högt, riktigt högt. Med rejäla bestyckningar i samtliga kanaler och en hög känslighet, förmår Challenger-seriens toppmodeller att leverera en orubblig ljudbild, med både klarhet och fokus, samt en dynamik som får dig att hoppa högt i soffan!


 • Kraftfullt 5.1 högtalarsystem för större rum eller dig som vill rocka fett
 • Hög känslighet ger låg distorsion
 • Bygg gärna ut systemet med en extra aktiv subwoofer

"Testets mest hifi-lika ljud levereras av Dynavoice. Jämfört med de två konkurrenterna presenteras ett myller av detaljer och det går att roa sig med att leta efter placeringar i ljudbilden, då det är ordning och reda på scenen som målas upp. Ljudet känns alert och Dynavoice skjuter fram aktörerna mot dig precis lagom mycket för att det ska kännas närvarande, men inte påträngande"
Hifi&Musik, som testade Challanger M-105

"Dynavoice är storslaget fylligt med rejäl basbotten. De är bussiga på alla sätt och vis, går djupt i basen och är fortsatt mulligt mysiga även uppåt. Funkade bra med all musik vi spelade och fyller även ut större rum med musik och är tämligen lätta att driva till riktigt ordentliga ljudtryck"
Hifi&Musik, som testade Challenger S-6 v4 och hade inga minus att ge

Challenger-serien är numer inne i sin fjärde generation, där högtalarmodellerna fått en ny design med rundade hörn, vilket ger ett ännu mer estetiskt tilltalande WAF-faktor. Modellerna finns att tillgå i tre olika färgval, vilket underlättar att de kan matcha inredningen utan att göra stora anspråk på rummet. Frontpanelen är pianolackad, medans sidorna är i träfinish.
Faktum är att Dynavoice Challenger på senare år är bland de mest sålda högtalarna i Sverige, där generation efter generation haft sin gemensamma röda tråd att pris/prestandaförhållandet varit skyhögt och dess främsta kännetecken. 

Dynavoice Challenger CSB-V12 är en aktiv subwoofer som ingår i den storsäljande och omtyckta Challenger-serien, och som är skapt för att spela ifrån det mesta i prisklassen - vilket den också gör! Ett tilltaget 12" element med alumiumkon och ett klass A/B-slutsteg på hela 300 Watt RMS är ett par av ingredienserna till den enastående prestandan, som gör sig lika mycket rättvisa för både musik och film. Byggkvaliteten är exemplarisk och du bör nästan ha hjälp vid uppackningen. Basen väger nämligen in på 27.6 kg!

 • Aktiv subwoofer med frontriktad slot-port för en ren och kontrollerad basåtergivning
 • Klass A/B-slutsteg på 300 Watt RMS, 600 Watt peak
 • 12" element med en lättviktig aluminiumkon och gummi-upphängning
 • Autostart vid inkommande signal
 • 12 Volt trigger för styrning från förstärkare/processor
 • Högnivåingång - perfekt vid stereoförstärkare som saknar lågnivå-utgångar
 • RCA Line in/out - kedjekoppla flera baslådor för en ännu häftigare upplevelse
 • LFE-ingång för bioförstärkare
 • Ställbart delningsfilter 35-150 Hz med 12 dB branthet/oktav ger en sömlös övergång till högtalarna
 • Ställbar fas mellan 0-180 grader minimerar rumsakustiska problem i tidsdomänen
 • Ställbar volymreglering för att hitta perfekt balans efter eget tycke och smak
 • Designad och helt utvecklad i Sverige!
Läs mer Dölj
 • () Recensioner
 • Betyg
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  OBS. Tryck endast en gång (ditt omdöme sparas).

  Den här produkten har inga recensioner.

60 dagars öppet köp Snabba leveranser Fri Frakt över 2500kr* Fri Support Hämta i butik
Logga in