Focal Sib Evo Dolby Atmos 5.1.2 högtalarpaket | Focal | Hemmaljud | Brl.se

Hemmaljud / Högtalare / Högtalarpaket

Focal Sib Evo Dolby Atmos 5.1.2 högtalarpaket

5.1.2 ljudsystem för hemmabio med diskret inbyggda Dolby Atmos högtalare på frontsateliterna
Artikelnr.
401SIBEVO512
Focal
Focal Sib Evo Dolby Atmos 5.1.2 högtalarpaket i gruppen Hemmaljud / Högtalare / Högtalarpaket hos BRL.se  (401SIBEVO512)
Focal Sib Evo Dolby Atmos 5.1.2 högtalarpaket
Focal Sib Evo Dolby Atmos 5.1.2 högtalarpaket
Focal Sib Evo Dolby Atmos 5.1.2 högtalarpaket
Focal Sib Evo Dolby Atmos 5.1.2 högtalarpaket
Focal Sib Evo Dolby Atmos 5.1.2 högtalarpaket
Focal Sib Evo Dolby Atmos 5.1.2 högtalarpaket
Focal Sib Evo Dolby Atmos 5.1.2 högtalarpaket
Focal Sib Evo Dolby Atmos 5.1.2 högtalarpaket
Focal Sib Evo Dolby Atmos 5.1.2 högtalarpaket
Focal Sib Evo Dolby Atmos 5.1.2 högtalarpaket
Kampanj
15490 kr / 14490 kr
Du sparar 1000 kr
Lagerstatus
Leveranstid
  • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
  • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

Focal Sib Evo 5.1.2 är ett snyggt och diskret högtalarpaket för hemmabion med 5 st satelithögtalare och en aktiv subwoofer. Frontsateliterna har inbyggda Dolby Atmos högtalare ovanpå högtalarna. Med förbättrat och klassledande ljud så är detta paket en väldigt bra ersättare till föregångarna Sib och Cub. Subwoofern är en aktiv 8" som kommer ge ett bra djup till filmerna och musiken. Väggfästen med kulled medföljer till satelliterna.

  • 5.1.2 högtalarpaket med klassledande ljud!
  • Inbyggd Dolby Atmos till front högtalare
  • Medföljande kulled väggfästen till satelliterna
  • Centerhögtalaren kan placeras horisontellt
  • Ger en designfull och stilren montering i ditt vardagsrum

Sib Evo högtalare
Detta är en 2-vägs satellithögtalare med basport riktad bakåt. Diskantelementet är en 1" softdome, som samlirar tillsammans med ett 5" Polyflex-mellanregister/baselement. Lådan har fått en mer elegant design än sin föregångare och foten är betydligt mer anonym. Justering av lutning och vinkel mot foten är också lättare med den nya designen.
Inkopplingen sker som vanligt på baksidan och är väldigt lätt då terminalerna enkelt trycks in och fjädrar tillbaka runt kabeln. 

Subwoofern Cub Evo
Subwoofern heter Cub Evo och har en betydligt modernare design än Cub3. Kanterna är skarpa och finishen ser nästan metallisk ut, men det är som vanligt MDF som utgör materialet i lådan. Konstruktionen är portad framåt och har ett 8" Polyflex-baselement som spelar nedåt. Den inbyggda förstärkaren har numera 200 Watt i uteffekt, som arbetar i klass D.

Det mest beskrivande är ljudet
Sib Evo är designad för att fungera både till musik och film. En klycha man kan läsa om hos de flesta tillverkares produktbeskrivningar, men i det här fallet har Focal verkligen fått till en extremt bra kompromiss - sett till den fysiska storleken och hur det spelar. Man kan skapat ett system som är öppet och rent i mellanregistret - vilket gagnar röster i såväl som film och musik - men Sib Evo verkligen glänser när vi talar om de dynamiska egenskaperna, genom hela registret. Sib Evo trycker på extremt bra - det är faktiskt lite chockartat med vilken kraft de kan spela med tanke på pris och storlek!

Diskanten är tunad att fungera till det mesta, med god separation och luft i återgivningen och man kan pressa den hårt i ljudnivå utan att den spricker upp. Mycket tid har lagts på att få integrationen med subwoofern att fungera riktigt bra. Här är det naturligtvis mycket upp till den som installerar systemet. Frekvensinställningen, placering och nivå spelar väldigt stor roll för resultatet - precis som vanligt men Sib Evo och Cub Evo har visat sig vara mycket lätt att få att fungera sömlöst med varandra.

Lägg därtill möjligheten att på ett enkelt sätt få till höjdåtergivningen i ett Dolby Atmos spår och vi har en vinnare - ja, Focal Sib Evo 5.1 har faktiskt mottagit EISA-priset som årets system!

"Om du trodde att Focals Sib & Cub-serie var höjden av kompakt stil kommer Sib Evo att skaka om saker och ting, och dessutom ge en ny dimension till återgivningen. Tajt, dynamisk bas från den diskreta subbasen går ihop med det rika mellanregistret och den detaljerade diskanten -  det är förvånande att ett så pass mäktigt ljud kommer från så små produkter"
Eisa Award - best Home Theatre Speaker System 2017-18
Läs mer

Populära paket med denna produkt

Specifikationer

Tillverkare: Focal
Typ: 5.1 system

Rekommenderade tillbehör

Qed Performance Digital Audio Coaxial
-10%
QED Digital Audio är en flerfaldigt prisbelönt koaxial och optisk digital kabel frå...
fr. 755 kr
fr. 680 kr
Supra Sublink White
-11%
Lågnivåkabel för inkoppling av aktiva subwoofers, med Supra´s RCA6-kontakt i v...
fr. 350 kr
fr. 310 kr

Butikslager

Om varumärket

Focal

Du har nyligen tittat på

Focal Sib Evo Dolby Atmos 5.1.2 högtalarpaket
-6%
5.1.2 ljudsystem för hemmabio med diskret inbyggda Dolby Atmos högtalare på frontsa...
15490 kr
14490 kr

Liknande produkter

Q Acoustics 7000i Plus 5.1 System Svart
-31%
Kritikerrosat och stilfullt 5.1 högtalarpaket för hemmabio-entusiasten.
12990 kr
8990 kr

Produkter relaterade till din historik

Supra Sublink White 2 meter
-11%
Lågnivåkabel för inkoppling av aktiva subwoofers, med Supra´s RCA6-kontakt ...
350 kr
310 kr
Qed Performance Digital Audio Coaxial 1M
-10%
QED Digital Audio är en flerfaldigt prisbelönt koaxial och optisk digital kabel frå...
755 kr
680 kr