GAS PSB4645VS komplett raggarplanka

Raggarplanka från GAS med ett STORT ljud! Storebror till storsäljaren PSB465!
Artnr: 900PSB4645VS
GAS PSB4645VS komplett raggarplanka i gruppen Billjud / Bilhögtalare / Raggarplanka hos BRL.se (900PSB4645VS)
GAS PSB4645VS komplett raggarplanka
GAS PSB4645VS komplett raggarplanka
GAS PSB4645VS komplett raggarplanka

Kampanj

Exkl. moms
2998 kr
(%)
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
Leveranstid 1-4 arbetsdagar

Beskrivning

GAS PSB4645VS är en komplett raggarplanka med midbasar och diskanter ur den extremt populära och spelglada GAS PRO SPL-serien. Denna kombination av högtalarelement spelar riktigt bra tillsammans och levererar kvalitet, samt ett galet högt ljud, till ett riktigt bra pris. Plankan är klyftigt utformad, och låter dig välja mellan slutet och portat läge efter smak och tycke. Om du väljer att ha den portad får du mer tryck, medan en sluten låda ger ett mer kontrollerat välljud.

 • 2x2 Ohm impedans
 • 360W RMS/ 720W MAX
 • 100Hz - 20kHz Frekvensomfång
 • 96 dB Känslighet
 • Vinkeljärn medföljer

Mycket ljud med kontroll
I plankan hittar du GAS extremt populära midbasar PSM64, som till skillnad från sin lillebror PSM6, har en kortslutningsring i koppar. Detta förlänger magnetfältet i högtalaren vilket innebär att talspolen rör sig kontrollerat även om högtalaren slår fullt ut - och resulterar i att högtalaren låter mycket bättre! 

GAS kaxiga diskanter
Bra diskanter är ett måste i en raggarplanka, och GAS PST14 PRO SPL är ett par snygga 1" horndiskanter som levererar ett stort ljud! Tack vare en rejäl 1" talspole, en 5,4 Oz magnet och en lättdriven konstruktion hanterar denna produkt hela 40W RMS. Diskanthornet sprider ljudet och bidrar till en bra ljudbild!


Portat eller slutet, valet är ditt!
Denna SPL-låda har en otroligt genomtänkt konstruktion där du enkelt kan välja mellan portat eller slutet! Du tar enbart bort sidopanelerna på lådorna för att få en portad låda med bättre tryck! Vill du ha en låda där fokus ligger på välljud så använder du de medföljande skruvarna och skruvar fast sidopanelerna. Vinkeljärn för att montera fast plankan medföljer.

OBS! Sidopanelerna är inte fastskruvade vid leverans. Vill du köra på den slutna konstruktionen så bör du skruva fast sidopanelerna med dem medföljande skruvarna!
Läs mer Dölj
 • () Recensioner
 • Betyg
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  OBS. Tryck endast en gång (ditt omdöme sparas).

  Den här produkten har inga recensioner.

Kampanj!

60 dagars öppet köp Snabba leveranser Fri Frakt över 2500kr* Fri Support Hämta i butik
Logga in