Heco Celan GT 702 svart pianolack

Celan GT 702 har starka influenser från Heco´s toppmodell "The Statement".
Artnr: 320CELANGT702B
19
Heco Celan GT 702 svart pianolack i gruppen Hemmaljud / Högtalare / Golvhögtalare hos BRL.se (320CELANGT702B)
Heco Celan GT 702 svart pianolack

Kampanj

Lagerrensning

Exkl. moms
20890 kr / 16990 kr
Du sparar 3900 kr (19%)
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
Leveranstid 1-4 arbetsdagar

Beskrivning

Celan GT 702 har starka influenser från Heco´s toppmodell "The Statement".
Heco Celan GT 702 är en golvhögtalare från HECO. Heco har tillverkat högtalare i över 60år och under alla dessa år producerat högtalare med mycket hög ljudkvalité. Med Celan GT har Martin Gross och Jürgen Falke gått på djupet och analyserat och dataoptimerat alla högtalarelement. Målet har varit att förbättra dynamiken i ljudet.


Högtalarelement
I Celan GT 702 finns dubbla 6,5tums basar som är optimerade med långslagiga upphängningar, större dammkåpor och kraftiga papperskoner. 32mm talspole och gjutna aluminiumkorgar och rejäla magnetsystem borgar för en extrem basprestanda. Mellanregistret är frekvensoptimerat med veckad kantupphängning. Membranet är tillverkat av kraftigt papper och har en lätt dammkåpa. I Celan GT serien hittar vi en helt ny diskant på 30 mm mot tidigare 25 mm, samt en ny upphängning som bidrar till att hela radiatorarean spelar med i det lägre arbetsregistret med mer energi. Detta gör att endast en liten del av domen står för luftförflyttningen. Kopparringar i dubbelmagnet system minimerar distorsion och induktans i spolen. En aluminium frontplatta med vågledare minimerar diffraktionsproblem. Delningsfiltren är uppbyggda med förstklassiga komponenter som är hårt matchade till varandra. Här har man tagit hänsyn till både fas och amplitudresponsen av elementen. Diskanten går att justera i två olika nivåer på anslutningsterminalen.

Lådans konstruktion
I Celan serien är kabinetten byggda av MDF och har kritiskt placerade stagningar ger en mer resonansfri återgivning. Rundade sidopaneler minimerar diffraktionsproblem och maximerar den strukturella integriteten. Lådan är av basreflex typ med två portar på baksidan. Portarna har rundad mynning för att minimera blåsljud. Celan GT kan fås i ny Espressofinish med äkta träfanér och flerlagers-lackering. För mer traditionellt utseende kan Celan GT även fås i svart eller vit pianolack.


Anslutningar
På baksidan finns guldplätterade anslutningsterminaler av hög kvalité som tar grova högtalarkablar. Terminalerna har Bi-wiring och Bi-amping möjlighet.

 

Läs mer Dölj
 • () Recensioner
 • Betyg
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  OBS. Tryck endast en gång (ditt omdöme sparas).

  Den här produkten har inga recensioner.

Kampanj!

60 dagars öppet köp Snabba leveranser Fri Frakt över 2500kr* Fri Support Hämta i butik
Logga in