Ljuduppgradering till BMW i4 m/ HiFi-ljud, Level 2

Uppgradera ljudet i din BMW i4 med välljudande nya högtalare och ett slutsteg/ljudprocessor för en bättre ljudupplevelse! Komplett Plug N' Play-paket med anpassat kablage.
Artnr: SETBMWI4PKT9
Ljuduppgradering till BMW i4 m/ HiFi-ljud, Level 2 i gruppen Billjud / Vad passar i min bil / BMW / BMW i4 / BMW i4 2021-2023 / Byta högtalare BMW i4 hos BRL Electronics (SETBMWI4PKT9)
Ljuduppgradering till BMW i4 m/ HiFi-ljud, Level 2
Ljuduppgradering till BMW i4 m/ HiFi-ljud, Level 2
Ljuduppgradering till BMW i4 m/ HiFi-ljud, Level 2
Ljuduppgradering till BMW i4 m/ HiFi-ljud, Level 2
Ljuduppgradering till BMW i4 m/ HiFi-ljud, Level 2
Ljuduppgradering till BMW i4 m/ HiFi-ljud, Level 2
Ljuduppgradering till BMW i4 m/ HiFi-ljud, Level 2
Ljuduppgradering till BMW i4 m/ HiFi-ljud, Level 2
Ljuduppgradering till BMW i4 m/ HiFi-ljud, Level 2

Kampanj

Plug N Play

Tillval
Auto-Connect dämpning av bildörr, startkit
Auto-Connect dämpning av bildörr, startkit
298 kr 348 kr
Köp
Info
Match UP X4BMW-FRT.2 2-vägs koaxialhögtalare till BMW
Match UP X4BMW-FRT.2 2-vägs koaxialhögtalare till BMW
1690 kr
Köp
Info
Exkl. moms
16490 kr
(%)

Antal:

Lägg i kundvagnen
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
Leveranstid Tillfälligt slut

Beskrivning

I detta paket får du allt du behöver för att uppgradera ljudet i din BMW i4-elbil med HiFi-ljud. Den kombinerade ljudprocessorn och förstärkaren ger mer kraft till de modellanpassade högtalarna och optimerar dem för bästa möjliga ljud. Allt nödvändigt kablage och en komplett monteringsanvisning medföljer, det är bara att koppla in! När du köper paketet installerar vi en ljudfil som är optimerad för bilen. Alla inställningar är optimerade för att det ska låta så bra som möjligt, tillsammans med oberoende tidskompensering för varje kanal.

Match UP 8DSP i denna uppgradering har totalt 710W RMS förstärkardel fördelat på 6st högtalarkanaler och 2st baskanaler! Midbasarna i framdörrarna drivs på baskanalerna och ger ett ordentligt lyft i basen i bilen.

Vill du ta det steget längre och få till de lägsta oktaverna? Komplettera med vårt baspaket till BMW i4. Match UP 8DSP har en lågnivåutgång som är förinställd för basförstärkare!

OBS! I dagsläget finns ingen passande kontakt till midbasen, vilket innebär att kabeln till den tyvärr måste skarvas in i bilens kontakt. Paketet uppdateras när kablage till denna finns (Helix Compose WireKit). Resterande delar av paketet är helt Plug N Play!

Vill du även byta högtalare i bakdörrarna för en bättre upplevelse för passagerarna? Välj dessa som tillval!


Allt som allt har vi en kraftfull uppgradering där ljudet kan anpassas helt efter egna preferenser. Kontakta oss eller besök en butik för mer information.

Paketet innehåller:

DLS Cruise CRPP-BMW1.4 och CRPP-BMW1.4CTR är ett modellanpassat kitsystem till BMW och MINI. I kartongen medföljer tre stycken olika högtalaradaptrar. Detta göra att högtalarna smidigt går att montera i ett stort antal BMW-/MINI-modeller. Målet med Cruise-serien är att göra det enkelt att montera in nya högtalare i just din bil. Oavsett om du använder bilen sporadiskt, varje dag eller om det är ett arbetsfordon kommer nya högtalare göra resorna roligare, behagligare och mer minnesvärda.

 • Naturligt och varmt ljud
 • Optimerade komponenter för låg distorsion
 • Audiofilkondensator för bättre klarhet i högre frekvenser
 • Hög känslighet
 • Enkel att montera
 • Nittång och tillbehör medföljer
 • Tre högtalaradaptrar gör att högtalarna passar till ett stort antal BMW-modeller
 • Säljs parvis

Det legendariska DLS

Det svenska företaget DLS startades upp 1979 och den första produkten var en innovativ och högkvalitativ polisscanner som kunde scanna av alla frekvenser. Kärleken till musik växte och växte, så över åren började det handla om ljud - högtalare till bil och hem, bland annat. Om du köper ljud från DLS får du ljud med karakteristisk värme som är svår att slita sig från - och svår att tröttna på. Så varför inte ta omvägen hem från jobbet? Starta en favoritlåt- eller skiva, höj volymen och bara… njut.

Helix Ci3 W165FM-S2 är en midbas/mellanregister som tar din ljudupplevelse till nya höjder - en perfekt balans mellan precision och kraft. Denna högtalare tillhör den mångsidiga Compose-serien, vilket innebär att den kan kombineras fritt med andra högtalare i samma serie för att få till en anpassad ljuduppgradering som passar just dig och dina önskemål.

 • Välspelande 6.5" mellanregister/midbas
 • 2 Ohm
 • Känslighet: 94 dB @ 2.83V / 1m
 • Tillhör Compose-serien, går att kombinera fritt med andra högtalare i serien
 • Frekvensomfång: 60-3.500 Hz
 • 100W RMS / 150W MAX

Nödvändiga adaptrar och kablage för att montera midbasen medföljer.

Match UP 8DSP är en strömstark ljudprocessor och slutsteg som tar ljudet i din bil till helt nya höjder i bilen, helt utan en krånglig installation. En kraftfull allt-i-ett-enhet som inte bara kan leverera mycket kraft och dynamik för riktig hi-fi-ljud i bilen, utan samtidigt har alla förutsättningar för smidig integration. Den erbjuder totalt åtta förstärkarkanaler vilket möjliggör att den – i kombination med sin integrerade 9-kanals DSP – kan driva individuella och komplexa högtalarkonfigurationer.

 • Klass GD-förstärkare, endast 46 x 130 x 153 mm stor
 • 6x65W RMS (4 Ohm)
 • 2x160W RMS (2 Ohm) till subwoofer
 • Förbättrar bilens originalljud
 • Extremt enkel att koppla in
 • Separata strömkablar behöver dras
 • Häpnadsväckande kraftfull 8-kanalig ljudprocessor
 • 1 st. RCA ut


Match PP-BMW 1.7RAM UP 8DSP Edition är en 7-kanalig kabelstam som används för att ansluta MATCH UP 8DSP förstärkare till BMW modeller från 2019 som har RAM (Receiver Audio Module).

BBPCK06M2 är ett komplett 6mm2 strömkabelkit för inkoppling av slutsteg! Detta strömkabelkit är gjort i CCA vilket gör att kabelkitet är mjukt och följsamt att arbeta med. Detta kabelkit är speciellt framtaget för att användas till Match-processorer som kräver separata strömkablar, där 6mm2 strömkablar passar perfekt i slutsteget - men kan självklart även användas i andra sammanhang.


Passar följande bilmodeller:
BMW i4 2021 och framåt med HiFi-ljudpaket
 

Läs mer Dölj
 • (0) Recensioner
 • Betyg
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  OBS. Tryck endast en gång (ditt omdöme sparas).

  Den här produkten har inga recensioner.

60 dagars öppet köp Snabba leveranser Fri Frakt över 2500kr* Fri Support Hämta i butik
Logga in