Ljuduppgradering till BMW i4 m/ Harman/Kardon-ljud i gruppen Billjud / Vad passar i min bil / BMW / BMW i4 / BMW i4 2021-2023 / Byta högtalare BMW i4 hos BRL Electronics (SETBMWI4PKT10)
Ljuduppgradering till BMW i4 m/ Harman/Kardon-ljud
Ljuduppgradering till BMW i4 m/ Harman/Kardon-ljud
Ljuduppgradering till BMW i4 m/ Harman/Kardon-ljud
Ljuduppgradering till BMW i4 m/ Harman/Kardon-ljud
Ljuduppgradering till BMW i4 m/ Harman/Kardon-ljud
Ljuduppgradering till BMW i4 m/ Harman/Kardon-ljud
Ljuduppgradering till BMW i4 m/ Harman/Kardon-ljud
Ljuduppgradering till BMW i4 m/ Harman/Kardon-ljud

Ljuduppgradering till BMW i4 m/ Harman/Kardon-ljud

Uppgradera ljudet i din BMW i4 med välljudande nya högtalare och ett modellanpassat baspaket för en bättre ljudupplevelse. Helt dold montering på originalplatserna!

Kampanj

Paketlösning

Beskrivning

BMW i4 med Harman/Kardon-ljudpaket har fått lite delade åsikter. Själva förstärkaren är okej, men det finns en del att hämta hos högtalarelementen (som är annorlunda - troligen billigare - än tidigare BMW-modeller med H/K). Framsystemet består av ett par 6.5" midbasar (8 ohm impedans), 4" mellanregister och ett par diskanter. Det sitter även en 4" högtalare och diskant som centerhögtalare. I bakdörrarna sitter 4" mellanregister och ett par diskanter, och en likadan uppsättning sitter vid C-stolparna som surroundhögtalare.

Så gott som alla nya BMW-modeller har dubbla basar i bilen, oftast under stolarna. BMW i4 har däremot bara en enkel bas i bagaget, så basregistret blir lidande i Harman/Kardon-ljudpaketet. Vill du förhöja ljudupplevelsen och basregistret i din BMW i4, utan att ta upp massor av plats i bagaget? Ett välljudande och kraftfullt paket som ger en stor uppgradering av ljudet i bilen.

Paketet passar endast bilar med Harman/Kardon-ljudpaket!
Lådan är särskilt framtagen för att passa perfekt i bagaget istället för originalbaslådan, helt dold under golvet. Lådan är byggd i MDF och snyggt klädd i svart filtmatta. I lådan kommer en GAS MAX S1-6D1 färdigmonterad som i detta paket drivs av ett monoblock från Helix på 410W RMS!

Baspaketet kan monteras utan att klippa kablar eller göra någon åverkan i bilen, vilket gör att det även fungerar suveränt i leasade bilar. Det är en ljuduppgradering som inte syns, utan istället hörs! Paketet är noggrant designat, utvecklat och tillverkat med stor noggrannhet utifrån en testbil. Slutsteget levereras färdiginställt, baslådan färdigmonterad och kompletta monteringsanvisningar medföljer.

OBS! I detta paket tillverkas Plug N Play-kablaget på beställning. Vissa artiklar är därför ingen returrätt på (läs mer om detta nedan).
I dagsläget finns ingen passande kontakt till midbasarna i framdörrarna, vilket innebär att kabeln till den tyvärr måste skarvas in i bilens kontakt.

I paketet hittar du:

DLS Cruise CRPP-BMW1.4 och CRPP-BMW1.4CTR är ett modellanpassat kitsystem till BMW och MINI. I kartongen medföljer tre stycken olika högtalaradaptrar. Detta göra att högtalarna smidigt går att montera i ett stort antal BMW-/MINI-modeller. Målet med Cruise-serien är att göra det enkelt att montera in nya högtalare i just din bil. Oavsett om du använder bilen sporadiskt, varje dag eller om det är ett arbetsfordon kommer nya högtalare göra resorna roligare, behagligare och mer minnesvärda.

 • Naturligt och varmt ljud
 • Optimerade komponenter för låg distorsion
 • Audiofilkondensator för bättre klarhet i högre frekvenser
 • Hög känslighet
 • Enkel att montera
 • Nittång och tillbehör medföljer
 • Tre högtalaradaptrar gör att högtalarna passar till ett stort antal BMW-modeller
 • Säljs parvis


Det legendariska DLS

Det svenska företaget DLS startades upp 1979 och den första produkten var en innovativ och högkvalitativ polisscanner som kunde scanna av alla frekvenser. Kärleken till musik växte och växte, så över åren började det handla om ljud - högtalare till bil och hem, bland annat. Om du köper ljud från DLS får du ljud med karakteristisk värme som är svår att slita sig från - och svår att tröttna på. Så varför inte ta omvägen hem från jobbet? Starta en favoritlåt- eller skiva, höj volymen och bara… njut.

Dayton Audio DC160-8 är en utmärkt högtalare för den som vill ha en bra högtalare i bokhyllan, ha som midbas i en 3-vägsdesign, eller även som en liten subwoofer. En högtalare som ger högt värde för pengarna.

 • 50W RMS/100W Max
 • Frekvensomfång 30Hz - 4.000Hz
 • Impedans - 8 Ohm

BMWI4AD är ett par 6.5" adaptrar till BMW i4 för byte av midbasarna längst ned i dörrarna. Smidig inbyggd kabelgenomföring för att dra ut högtalarkabel till kontakten.

 • 3D-Printad i PETG-plast
 • Genomföring för högtalarkabel
 • 40% infill ger bra stabilitet


GAS MAX B1-16BM1 är baslådan som levererar grym bas - i ett svårslaget kompakt och diskret format. I lådan hittar du det beprövade baselementet MAX S1-6D1 som tagit inspiration från storsäljarna ur MAX S1-serien. Bland annat har elementet två talspolar 1 Ohm impedans vardera, som i lådan är färdigkopplade till 2 Ohm slutimpedans! Detta är en baslåda som perfekt balanserar kraft, vikt och musikalitet - utan att offra viktigt plats i bilen.

 • Basreflexlåda med spaltport
 • Kaxigt 6.5” stort baselement
 • Grym bas med helt dold montering!
 • 400W RMS / 800W MAX
 • 2 Ohm impedans
 • Stilren design med GAS Audio Power-emblem
 • Lådvolym: 11.4 liter

Helix M ONE gör det lätt att få till bra bas i bilen! Ett mycket kompakt monoblock, endast 230 x 50 x 154 mm i storleken, men kan levererar hela 600W RMS i 1 Ohm, tack var den allra senaste klass D-tekniken. Den smarta högnivåingången med ADEP-krets (Advanced Diagnostics Error Protection) som förhindrar bilens diagnostiska verktyg från att ge felmeddelanden när billjudsutrustning kopplas in. Smidigt! 

 • Effektiv klass D-teknik
 • Aktivt delningsfilter med låg- och bandpass, subsonic och faskontroll
 • 600W RMS @ 1 Ohm
 • Bass remote medföljer
 • Fungerar även utmärkt i Start-Stop-bilar


Framtagen för att även passa i nyare bilmodeller
I nyare bilar är utrymmet för uppgraderingar av ljudsystemet begränsat. Det är även mer komplicerat att koppla in utrustning, då dagens bilar är fyllda till bredden med avancerade tekniska lösningar. M One har även smarta funktioner som en intelligent högnivåingång med ADEP-krets (Advanced Diagnostics Error Protection) och auto-start!

Specifikationer
1x600W @ 1 Ohm
1x410W @ 2 Ohm
1x600W @ 4 Ohm
Frekvensomfång: 10-250 Hz
Subsonic: 10-50 Hz
Lågpassfilter: 50-250 Hz
Bandpass: 10-250 Hz
Distorsion: < 0.20%
Driftspänning: 10.5-16V (klarar 6V i fem sekunder)


Följande artiklar används för att tillverka Plug N Play-kablaget och är ingen returrätt på:


HELIX AAC.3 HP är en högkvalitativ hög- till lågnivåomvandlare. Den är särskilt framtagen för att passa i bilar med ett aktivt system, det vill säga att det är en bilmodell med inbyggt slutsteg. Hur ser man om man har ett aktivt eller passivt system? Det är svårt att avgöra utan att kolla lite djupare på det, men om bilen har märkning med BOSE, Harman/Kardon eller liknande, då brukar det finnas ett slutsteg med i bilden. I de fall bilarna har ett aktivt ljudsystem kan en simpel montering bli lite mer komplicerad. Det blir allt mer utmanande på grund av dagens brist på förförstärkarutgångar eller stöd för moderna bilars diagnostiska funktioner. Det är där HELIX AAC.3 HP kommer in i bilden!

ACV 11-1024-01-0 är en adapterkabel för högtalare vid byte av baselement i utvalda BMW-modeller.

Auto-Connect lågnivåkabel 1 meter, Level 2 är en följsam och extremt lättarbetad RCA-kabel i blått utförande. Perfekt för inkoppling av slutsteg! Level 2-kablarna är är tillverkade av 100% syrefri koppar för bästa möjliga signalöverföring, dubbeltvistade för bästa möjliga avskärmning och kabelarean är ökad jämfört med Level 1.

BBPCK10M2 är ett komplett 10mm² strömkabelkit för inkoppling av slutsteg! Detta strömkabelkit är gjort i CCA vilket gör att kabelkitet är mjukt och följsamt att arbeta med. Detta kabelkit är speciellt framtaget för att användas till Match-processorer som kräver separata strömkablar, där 10mm² strömkablar passar perfekt i slutsteget - men kan självklart även användas i andra sammanhang.

 • Strömkabelsats utan RCA eller högtalarkabel
 • Färdigmonterad säkringshållare med säkring
 • Terminerade med ringkabelskor
1 meter svart 1.5mm2 strömkabel
1 meter röd 1.5mm2 strömkabel
1 meter blå 1.5mm2 strömkabel


Passar följande bilmodeller:
BMW i4 2022-> med Harman/Kardon-ljudpaket
Läs mer Dölj

Ljuduppgradering till BMW i4 m/ Harman/Kardon-ljud

Uppgradera ljudet i din BMW i4 med välljudande nya högtalare och ett modellanpassat baspaket för en bättre ljudupplevelse. Helt dold montering på originalplatserna!

Kampanj

Paketlösning

21990 kr
Spara
Erbjudandet gäller t.o.m:
Exkl. moms

Antal:

Lägg i kundvagnen
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
Leveranstid 7-10 arbetsdagar
Artnr: SETBMWI4PKT10
 • (0) Recensioner
 • Betyg
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  OBS. Tryck endast en gång (ditt omdöme sparas).

  Den här produkten har inga recensioner.

Kampanj!

60 dagars öppet köp Snabba leveranser Fri Frakt över 2500kr* Fri Support Hämta i butik
Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.