Ljuduppgradering till BMW i4 m/ Harman/Kardon-ljud

Uppgradera ljudet i din BMW i4 med välljudande nya högtalare och ett modellanpassat baspaket för en bättre ljudupplevelse. Helt dold montering på originalplatserna!
Artnr: SETBMWI4PKT10
Ljuduppgradering till BMW i4 m/ Harman/Kardon-ljud i gruppen Billjud / Vad passar i min bil / BMW / BMW i4 / BMW i4 2021-2023 / Byta högtalare BMW i4 hos BRL Electronics (SETBMWI4PKT10)
Ljuduppgradering till BMW i4 m/ Harman/Kardon-ljud
Ljuduppgradering till BMW i4 m/ Harman/Kardon-ljud
Ljuduppgradering till BMW i4 m/ Harman/Kardon-ljud
Ljuduppgradering till BMW i4 m/ Harman/Kardon-ljud
Ljuduppgradering till BMW i4 m/ Harman/Kardon-ljud
Ljuduppgradering till BMW i4 m/ Harman/Kardon-ljud
Ljuduppgradering till BMW i4 m/ Harman/Kardon-ljud
Ljuduppgradering till BMW i4 m/ Harman/Kardon-ljud

Kampanj

Paketlösning

Tillval
Auto-Connect dämpning av bildörr, startkit
Auto-Connect dämpning av bildörr, startkit
298 kr 348 kr
Köp
Info
Exkl. moms
21990 kr
(%)

Antal:

Lägg i kundvagnen
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
Leveranstid 7-10 arbetsdagar

Beskrivning

BMW i4 med Harman/Kardon-ljudpaket har fått lite delade åsikter. Själva förstärkaren är okej, men det finns en del att hämta hos högtalarelementen (som är annorlunda - troligen billigare - än tidigare BMW-modeller med H/K). Framsystemet består av ett par 6.5" midbasar (8 ohm impedans), 4" mellanregister och ett par diskanter. Det sitter även en 4" högtalare och diskant som centerhögtalare. I bakdörrarna sitter 4" mellanregister och ett par diskanter, och en likadan uppsättning sitter vid C-stolparna som surroundhögtalare.

Så gott som alla nya BMW-modeller har dubbla basar i bilen, oftast under stolarna. BMW i4 har däremot bara en enkel bas i bagaget, så basregistret blir lidande i Harman/Kardon-ljudpaketet. Vill du förhöja ljudupplevelsen och basregistret i din BMW i4, utan att ta upp massor av plats i bagaget? Ett välljudande och kraftfullt paket som ger en stor uppgradering av ljudet i bilen.

Paketet passar endast bilar med Harman/Kardon-ljudpaket!
Lådan är särskilt framtagen för att passa perfekt i bagaget istället för originalbaslådan, helt dold under golvet. Lådan är byggd i MDF och snyggt klädd i svart filtmatta. I lådan kommer en GAS MAX S1-6D1 färdigmonterad som i detta paket drivs av ett monoblock från Helix på 410W RMS!

Baspaketet kan monteras utan att klippa kablar eller göra någon åverkan i bilen, vilket gör att det även fungerar suveränt i leasade bilar. Det är en ljuduppgradering som inte syns, utan istället hörs! Paketet är noggrant designat, utvecklat och tillverkat med stor noggrannhet utifrån en testbil. Slutsteget levereras färdiginställt, baslådan färdigmonterad och kompletta monteringsanvisningar medföljer.

OBS! I detta paket tillverkas Plug N Play-kablaget på beställning. Vissa artiklar är därför ingen returrätt på (läs mer om detta nedan).
I dagsläget finns ingen passande kontakt till midbasarna i framdörrarna, vilket innebär att kabeln till den tyvärr måste skarvas in i bilens kontakt. Högtalaradaptern i paketet behöver modifieras något med nya skruvhål för att passa i dörrarna.

I paketet hittar du:

DLS Cruise CRPP-BMW1.4 och CRPP-BMW1.4CTR är ett modellanpassat kitsystem till BMW och MINI. I kartongen medföljer tre stycken olika högtalaradaptrar. Detta göra att högtalarna smidigt går att montera i ett stort antal BMW-/MINI-modeller. Målet med Cruise-serien är att göra det enkelt att montera in nya högtalare i just din bil. Oavsett om du använder bilen sporadiskt, varje dag eller om det är ett arbetsfordon kommer nya högtalare göra resorna roligare, behagligare och mer minnesvärda.

 • Naturligt och varmt ljud
 • Optimerade komponenter för låg distorsion
 • Audiofilkondensator för bättre klarhet i högre frekvenser
 • Hög känslighet
 • Enkel att montera
 • Nittång och tillbehör medföljer
 • Tre högtalaradaptrar gör att högtalarna passar till ett stort antal BMW-modeller
 • Säljs parvis


Det legendariska DLS

Det svenska företaget DLS startades upp 1979 och den första produkten var en innovativ och högkvalitativ polisscanner som kunde scanna av alla frekvenser. Kärleken till musik växte och växte, så över åren började det handla om ljud - högtalare till bil och hem, bland annat. Om du köper ljud från DLS får du ljud med karakteristisk värme som är svår att slita sig från - och svår att tröttna på. Så varför inte ta omvägen hem från jobbet? Starta en favoritlåt- eller skiva, höj volymen och bara… njut.


Monacor SP-6/108PRO är en välljudande 6.5" midbas med fina ljudegenskaper och ett frekvensomfång som sträcker sig djupt. Den stabila kolfiberkonen och höga effektiviteten banar vägen för en enastående ljudupplevelse och mängder med midbas. Fungerar utmärkt för bil, PA och hem i flera olika lådtyper.

 • Kolfiberkon i hög kvalitét
 • Utmärkta ljudegenskaper
 • Värmetålig inside/outside-talspole
 • Hög känslighet på 92 dB 1W/1m
 • Säljs styckvis


ACV 271023-07 är passande högtalaradapter till midbasarna i framdörrarna (med modifikation).

GAS MAX S1-6D1 är beviset på att ett mindre baselement aldrig bör underskattas! I rätt låda kommer detta kompakta och stiliga monster imponera, med ett ljudtryck som garanterat höjer ögonbrynen på förbipasserande. Ett baselement för dig som vill ha topprestanda i ett litet format, kort och gott!

 • Grym design
 • Kraftfullt 6.5” baselement
 • 400W RMS / 800W MAX
 • 2x1 Ohm
 • 30-200 Hz
 • 2” talspole i ren koppar
 • Ordentliga tryckterminaler

Ersättaren till GPP är här
MAX S1-serien ersätter den populära GPP-serien, där målet med de nya basarna är att hela tiden testa gränserna för vad ett baselement är kapabelt till. GAS har pepprat den nya serien med innovativa designval. Bland annat är den styva konen tillverkad av opressat papper med glimmermineraler för att bättre balansera kraft, vikt och musikalitet.

Helix M ONE gör det lätt att få till bra bas i bilen! Ett mycket kompakt monoblock, endast 230 x 50 x 154 mm i storleken, men kan levererar hela 600W RMS i 1 Ohm, tack var den allra senaste klass D-tekniken. Den smarta högnivåingången med ADEP-krets (Advanced Diagnostics Error Protection) som förhindrar bilens diagnostiska verktyg från att ge felmeddelanden när billjudsutrustning kopplas in. Smidigt! 

 • Effektiv klass D-teknik
 • Aktivt delningsfilter med låg- och bandpass, subsonic och faskontroll
 • 600W RMS @ 1 Ohm
 • Bass remote medföljer
 • Fungerar även utmärkt i Start-Stop-bilar


Framtagen för att även passa i nyare bilmodeller
I nyare bilar är utrymmet för uppgraderingar av ljudsystemet begränsat. Det är även mer komplicerat att koppla in utrustning, då dagens bilar är fyllda till bredden med avancerade tekniska lösningar. M One har även smarta funktioner som en intelligent högnivåingång med ADEP-krets (Advanced Diagnostics Error Protection) och auto-start!

Specifikationer
1x600W @ 1 Ohm
1x410W @ 2 Ohm
1x600W @ 4 Ohm
Frekvensomfång: 10-250 Hz
Subsonic: 10-50 Hz
Lågpassfilter: 50-250 Hz
Bandpass: 10-250 Hz
Distorsion: < 0.20%
Driftspänning: 10.5-16V (klarar 6V i fem sekunder)


BB106B85 är en modellanpassad tom baslåda till BMW i4 och framåt. Framtagen för att passa i reservhjulsbaljan. Perfekt när du inte vill att lådan ska ta upp en massa plats i bagaget.

 • Framtagen för att passa i BMW i4
 • Dold montering
 • Passar utmärkt tillsammans med GAS MAX S1-6D1
 • Rejäla pushterminaler

Följande artiklar används för att tillverka Plug N Play-kablaget och är ingen returrätt på:


HELIX AAC.3 HP är en högkvalitativ hög- till lågnivåomvandlare. Den är särskilt framtagen för att passa i bilar med ett aktivt system, det vill säga att det är en bilmodell med inbyggt slutsteg. Hur ser man om man har ett aktivt eller passivt system? Det är svårt att avgöra utan att kolla lite djupare på det, men om bilen har märkning med BOSE, Harman/Kardon eller liknande, då brukar det finnas ett slutsteg med i bilden. I de fall bilarna har ett aktivt ljudsystem kan en simpel montering bli lite mer komplicerad. Det blir allt mer utmanande på grund av dagens brist på förförstärkarutgångar eller stöd för moderna bilars diagnostiska funktioner. Det är där HELIX AAC.3 HP kommer in i bilden!

ACV 11-1024-01-0 är en adapterkabel för högtalare vid byte av baselement i utvalda BMW-modeller.

Auto-Connect lågnivåkabel 1 meter, Level 2 är en följsam och extremt lättarbetad RCA-kabel i blått utförande. Perfekt för inkoppling av slutsteg! Level 2-kablarna är är tillverkade av 100% syrefri koppar för bästa möjliga signalöverföring, dubbeltvistade för bästa möjliga avskärmning och kabelarean är ökad jämfört med Level 1.

BBPCK10M2 är ett komplett 10mm² strömkabelkit för inkoppling av slutsteg! Detta strömkabelkit är gjort i CCA vilket gör att kabelkitet är mjukt och följsamt att arbeta med. Detta kabelkit är speciellt framtaget för att användas till Match-processorer som kräver separata strömkablar, där 10mm² strömkablar passar perfekt i slutsteget - men kan självklart även användas i andra sammanhang.

 • Strömkabelsats utan RCA eller högtalarkabel
 • Färdigmonterad säkringshållare med säkring
 • Terminerade med ringkabelskor
1 meter svart 1.5mm2 strömkabel
1 meter röd 1.5mm2 strömkabel
1 meter blå 1.5mm2 strömkabel


Passar följande bilmodeller:
BMW i4 2022-> med Harman/Kardon-ljudpaket
Läs mer Dölj
 • (0) Recensioner
 • Betyg
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  OBS. Tryck endast en gång (ditt omdöme sparas).

  Den här produkten har inga recensioner.

60 dagars öppet köp Snabba leveranser Fri Frakt över 2500kr* Fri Support Hämta i butik
Logga in