2-pack GAS PRO 10D2 & PRO POWER 1500.1D, baspaket

Dubbla GAS PRO 10D2 i ett grymt prisvärt 2-pack med passande slutsteg!
Artnr: SETPRO10D2PKT8
14
2-pack GAS PRO 10D2 & PRO POWER 1500.1D, baspaket i gruppen Paketlösningar / Paket för bilen / Baspaket hos BRL.se (SETPRO10D2PKT8)
2-pack GAS PRO 10D2 & PRO POWER 1500.1D, baspaket

Kampanj

Paketpris

Exkl. moms
6994 kr / 5998 kr
Du sparar 996 kr (14%)
space
Antal:

Lägg i kundvagnen
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
Leveranstid 1-4 arbetsdagar

Beskrivning

GAS PRO 10D2 är en 10" bas med dubbla 2 Ohms spolar som klarar av att lastas med mycket effekt och som återger en härlig och djup bas. I detta baspaket får du ett 2-pack tillsammans med strömstarkt slutsteg som passar perfekt i det mellanstora basbygget.

GAS PRO 10D2 är en 10" bas med dubbla 2 ohms talspolar, med RMS-tålighet på 500W. Det innebär att man i PRO 10D2 får både möjlighet att avgöra slutlasten mot slutsteg (1 eller 4 ohm) samt möjlighet att spela riktigt, riktigt högt! 

 • 500W RMS/1000W MAX
 • 2x2 ohm impedans
 • GAS klassiska design

PRO-serien har en historia av välkonstruerade element i en grym prisklass. Den nya generation är bättre än någonsin. Kraftigare magnetkonstruktion, dubbla spiders, dubbla talspolar och en förhållandesvis hög effekttålighet ger oss baselement som förgyller det lägre registret av ljudbilden med sin närvaro, och allt detta till ett rimligt pris.

PRO 10D2 är ett svårtslaget alternativ i prisklassen, där PRO-serien alltid varit en stor gigant. Designen är också den exakt lika iögonfallande som vanligt, med svart kon och tydliga orange sömmar samt logga.

GAS PRO POWER 1500.1D är slutsteget för basälskaren som vill driva en eller två kralliga baselement! Ett stilrent slutsteg som lämnar 1500W i 1 Ohm och är ett nytt tillskott i den populära PRO-serien. Nytt för denna generation av PRO-modeller är bland annat ett nytt utseende med lyxiga detaljer och en häftig Bridge-funktion som låter dig koppla ihop två likadana PRO POWER-steg.

 • Effektiv klass D-teknik
 • 1500W RMS @ 1 ohm
 • Stora inställningsmöjligheter
 • Ny design med laserprintad front och eloxerade sidor
 • Bridge-funktion
 • Bass remote ingår

Bättre än någonsin
GAS PRO POWER 1500.1D är den senaste generationen och vidareutvecklingen de extremt populära GAS PRO-stegen. GAS har återigen lyckats ta fram ett steg med högkvalitativa komponenter - i ett fantastiskt prisläge. Den nya designen är i stor fokus denna gång, med en minimalistisk design, laserprintad front samt eloxerade sidor. Utseendet är lite mer diskret, men det är inte strömstyrkan! GAS har skruvat upp effekten ytterligare och kan nu stoltsera med 1500W i 1 Ohm! Mycket är tack vare den effektiva klass-D tekniken, som ger mer effekt med mindre förbrukning.
Läs mer Dölj
 • (0) Recensioner
 • Betyg
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  OBS. Tryck endast en gång (ditt omdöme sparas).

  Den här produkten har inga recensioner.

60 dagars öppet köp Snabba leveranser Fri Frakt över 2500kr* Fri Support Hämta i butik
Logga in