Yamaha DXR12 | | Hemmaljud | Brl.se

Hemmaljud / PA & Studio / PA-system

Yamaha DXR12

PA-högtalare från Yamaha med en enorm mängd användningsområden!
Artikelnr.
159DXR12
Yamaha
Yamaha DXR12 i gruppen Hemmaljud / PA & Studio / PA-system hos BRL.se  (159DXR12)
Yamaha DXR12
Yamaha DXR12
Kampanj
7990 kr / 7090 kr
Du sparar 900 kr
Lagerstatus
Leveranstid
  • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
  • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

Yamaha DRX12 är en PA-högtalare med ett kraftfullt klass-D slutsteg på hela 1100W. Högtalaren är perfekt att använda vid mindre konserter, tack vare ingång för instrument som gitarr och mikrofon, eller samlänkat med flera enheter för att agera som medlyssningsmonitor. Även till festen är den perfekt och skänker både ett brett och kraftfullt ljudresultat! 

  • 1100W (950W low, 150W high)
  • Separat volymkontroll per ingång
  • 52Hz-20kHz frekvensomfång
  • 1 x XLR IN / 1 x XLR OUT-THRU


Med inspiration från förr
Yamaha är kända för att tillverka högkvalitativa produkter för många olika områden. DXR/DXS-serien är efterträdare till den extremt välrenomerade DSR-serien och är på alla plan en utveckling i rätt riktning. Dessa mångsidiga högtalare kan enkelt samlänkas och är ömsesidigt utbytbara, vilket möjliggör skapandet av specifika system för specifika ändamål. Den inbyggda 3-kanals mixen ger alla möjligheter att få till ett så bra ljud som möjligt och samtliga in-källor har en separat volymkontroll.

Kraftfull och mångsidig
12-tums elementet ger ett betydligt större frekvensområde på 58 Hz till 20 kHz. Därav klarar denna 12-tums modell sig enkelt utan subwoofer och det inbygda 1100W slutsteget hjälper till att producera en maximal ljudtrycksnivå på 132 dB. Alla högtalare från DXR-serien låter dig reglera om du använder den med eller utan en subwoofer för korrekt frekvenshantering.


Välkomoponerade, lätt kombinerade
Alla högtalare och subwoofers från Yamahas DXR-serie kan kombineras. Genom att justera högpassfiltrets inställningar kan du ge vissa högfrekventa toner en extra boost, vilket ger en härlig harmoni i den slutliga mixen. Kompakta dimensioner och den förhållandesvis låga vikten på 19,3 kg (utan emballering) gör att du enkelt kan transportera högtalaren från gig till gig. XLR och 6,3mm-ingångar för enkel anslutning direkt på högtalare, XLR-out för att länka samman med ytterligare en högtalare.
Läs mer

Populära paket med denna produkt

Populära paket med denna produkt

2st Yamaha DXR12
-19%
PA-system med 2st Yamaha DXR12!
15980 kr
12998 kr

Specifikationer

Tillverkare: Yamaha
Typ: PA
Bas: 12 tum
Diskant: 1,4" diskant, 1" diskant
Förstärkareffekt: 1100W
Frekvensomfång: 52Hz-20kHz
Analoga ljudingångar: 2 x XLR (in and out), 1 x 6,3mm Tele, 1 x RCA
Strömförbrukning: 90W W
Vikt: 22,4 kg
Dimensioner (BxHxD): 362x601x350 mm
Enhet: Styck

Rekommenderade tillbehör

Advance Acoustic ACS XLR-kontakter
--59%
Gör dina högtalares ljudbild rättvisa, med kvalitativa högtalarkablar...
fr. 1495 kr
fr. 1495 kr
Pangea True Balanced Interconnect XLR-kabel stereopar
En "äkta" balanserad signalkabel med Cardas Grade One-koppar och selekterade, blankpolerade k...
fr. 1690 kr

Butikslager

Om varumärket

Yamaha erbjuder innovativa och välkonstruerade ljudprodukter för det moderna hemmet. Hembioförstärkare, stereoreceivers, aktiva högtalare med multiroom-funktion och soundbars är bara några av de produktkategorier Yamaha erbjuder. Yamaha erbjuder det marknaden vill ha, i en paketering som få kan motstå.
Yamaha

Du har nyligen tittat på

Yamaha DXR12
-11%
PA-högtalare från Yamaha med en enorm mängd användningsområden!
7990 kr
7090 kr

Produkter relaterade till din historik

Pangea True Balanced Interconnect 3 meter stereopar
En "äkta" balanserad signalkabel med Cardas Grade One-koppar och selekterade, blankpolerade k...
3590 kr
Advance Acoustic ACS-12 XLR-kontakter 2,5 meter
Gör dina högtalares ljudbild rättvisa, med kvalitativa högtalarkablar...
1995 kr